Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Jouw persoonlijke zonnecyclus en universele zonnecyclus zijn met de Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in hun groeiende fase.
Van harte gefeliciteerd met jouw nieuwe Zonnejaar!
Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid blijven voorlopig nog belangrijk, ook al is er duidelijke verschuiving naar de onderkant van de Waterman-horoscoop, de Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.

Liefde en Relaties
Mars retrograde in Tweelingen (5e Huis van Liefde) kan tot 11 januari 2023 voor Waterman een periode van stress en problemen in liefdesrelaties zijn waarin Waterman geneigd is overhaaste beslissingen te nemen. Jouw creatieve stroom is onderbroken. Het kan zijn dat je op het gebied van de liefde te maken krijgt met drama of een teleurstelling of dat je onbegrepen of opgejaagd voelt in je creatieve expressie.
De retrograde Mars in Tweelingen kan hebben geleid of gaat nog leiden tot de terugkeer van een ex of problemen in je sociale kring. Vriendschappen en andere relaties kunnen zijn verbroken door misverstanden en liefdeskwesties uit het verleden.
Mars gaat vanaf 12 januari 2023 weer direct, maar het duurt nog tot 25 maart 2023 (einde schaduwperiode) voordat de storm is gaan liggen en er ruimte komt voor verzoening, herstellen en versterken van liefdesrelaties en vriendschappen, dus ook de hele maand januari 2023.
De single Waterman kan in januari 2023 hals over kop verliefd worden op een sprankelende persoonlijkheid, maar om het te laten werken vereist dit wel de nodige aanpassing van jouw kant.

Familie en Huis
De energie van de Noordknoop in Stier laat zien dat Waterman gericht is op het creëren van een emotionele veilige toekomst door het bouwen of kopen van een huis en de familieband te versterken.
Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in het vierde Huis van Familie en Huis kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis of andere woonplaats. Oud zeer moet worden opgeruimd of banden met het verleden worden verbroken wanneer deze niet meer te herstellen zijn.
De invloed van de Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kan ook in januari 2023 leiden tot emotionele reacties over een langdurige familiekwestie. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Er kan sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen of dat het evenwicht tussen privéleven en carrière moet worden hersteld.
Jupiter in Ram in het 3e Huis van Communicatie maakt Waterman in januari 2023 openhartig over wat er in je omgaat en maakt het makkelijker om anderen te overtuigen. De relatie met broers en zussen, kennissen, lokale groepen, schoolgenoten en buurtgenoten verbetert.

Carrière
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 in jouw 10e Huis van Carrière en Sociale Status was een game-change voor de carrière van Waterman. De invloed van deze kosmische gebeurtenis leidt in januari 2023 tot reorganisatie of wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf of het bedrijf waar je voor werkt.
De Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. Je wil zo graag de wereld redden, maar je bent vergeten om voor jezelf te zorgen. De Volle Maan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Concentreer je op herstel en welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Jupiter in Ram brengt beweging en dynamiek en maakt het makkelijker om te onderhandelen en te handelen. De krachtige transit van Jupiter in Ram heeft een gunstige invloed op reclamemakers, auteurs, de reisbranche, logistiek, media of het onderwijs. Met Jupiter in Ram is Waterman enthousiast met veel nieuwe ideeën en plannen die je graag met anderen deelt.
In januari 2023 kunnen er interessante zakelijke voorstellen worden gedaan.

Financiën
Door de invloed van Neptunus in Vissen in het Huis van Financiën gaat Waterman anders kijken naar materiële bezittingen en waardeoordeel. Hoe meer je vasthoudt aan bezittingen, je leven en waardebepaling, des te groter is de kans dat je alles waar je zo aan hangt zal verliezen.
Door de invloed van Neptunus blijft het moeilijk om de controle over je financiën te houden of je krijgt niet de beschikking over relevante financiële informatie.
Door de invloed van Neptunus in Vissen is het moeilijker om financieel overzicht te houden.
Ook in januari 2023 moet Waterman opletten. Het is mogelijk dat Waterman financieel kan worden benadeeld of er kan van je worden geprofiteerd. Pas op met risicovolle ondernemingen, want je kunt het slachtoffer worden van bedrieglijke praktijken.
Door de aanwezigheid van Neptunus in Vissen moet Waterman voorzichtig blijven met grote aankopen en het doen van financiële toezeggingen en grote investeringen. Het is raadzaam op een goede budgetplanning te maken aan het begin van 2023.

Gezondheid
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 viel in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten. Het is mogelijk dat je door deze energie in de eerste helft van januari 2023 een keuze maakt over iets uit het verleden. Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze aardse Nieuwe Maan.
De Volle Maan in Kreeft van 6 januari 2023 valt in jouw Huis van Werk en Gezondheid en is een prachtig moment om het besluit te nemen om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen, gezonder te gaan eten. De Volle Maan herinnert je eraan dat je het rustiger aan moet doen. Concentreer je op herstel en welzijn. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om een eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Waterman.
Pluto is sinds 2008 in Steenbok en dat is voor Waterman het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Pluto is bijna aan het eind van Steenbok, dus je bent nu bezig om definitieve stappen te nemen om schoon schip te maken om zonder overtollige bagage je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.

Advies
Januari 2023 is over het algemeen een gunstige maand van wensen en ambities voor Waterman. De Nieuwe Maan conjunct Venus en Saturnus in Waterman van 21 januari 2023 valt in het eerste Huis, in het teken van jouw persoonlijke wensen, behoeften en het fysieke lichaam, een nieuw persoonlijk begin.
Jouw universele zonnecyclus is in haar groeiende fase. In deze periode vier jij je nieuwe Zonnejaar. Alvast van harte gefeliciteerd, Waterman!
Door deze energie ontwaakt Waterman per echt! Je zal echter merken dat anderen om jou heen nog niet zover zijn en schrikken van jouw sterke drang naar onafhankelijkheid.
Blijf kalm. Door Mars retrograde in Tweelingen kun je wel eens beslissingen nemen waar je later spijt van kan krijgen. Luister naar elkaar, want ook jij kan het wel eens mis hebben.
Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken. Een goede uitlaatklep blijft onmisbaar.

error: Content is protected !!