Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Ram augustus 2019

Algemeen
De meeste planeten staan ook in augustus 2019 in de zuidelijke sector van de Ram-horoscoop.
De periode van herstel en opbouw van nieuwe krachten. Samenwerking en sociale vaardigheden zijn in deze periode een voorwaarde om je doelen te bereiken.
De nadruk van augustus 2019 ligt op liefde, relaties en je sociale kring.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Leeuw van 1 augustus 2019 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek!
Met deze Nieuwe Maan wordt je tot over je oren verliefd! In ieder geval zijn er feestjes of spirituele bijeenkomsten en sociale evenementen en worden er nieuwe vriendschappen gesloten. Kans op een spannende date voor de single Ram! Jouw heersende planeet Mars reist nog tot 18 augustus 2019 door jouw Huis van Liefde. Venus, jouw planeet van Relaties, reist tot 21 augustus 2019 door jouw Huis van Liefde en Romantiek! De eerste drie weken van augustus 2019 zijn dus perfect meen nieuwe stap te zetten in je relatie. Je liefde van de daken schreeuwen of je geliefde ten huwelijk vragen. Je mag daarbij rekenen op de positieve en vurige ondersteuning van Jupiter in Boogschutter.

Familie en Huis
Augustus 2019 is een perfecte maand om met het gezin op vakantie te gaan of voor jezelf de rust te vinden tijdens een retraite of spirituele reis. Een heerlijke maand om tijd door te brengen met het gezin of met je familie. Augustus 2019 laat een gunstige maand zien voor schoolgaande kinderen. Kinderen gaan voor de eerste keer naar school of doen het goed in het vervolgonderwijs. Augustus 2019 laat goede resultaten zien van bijlessen of extra educatieve ondersteuning. Door de invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok zie je veranderingen bij je kinderen of zie je kinderen in de familie of direct omgeving veranderen. Vooral in deze fase van hun leven hebben kinderen jouw aandacht en leiding nodig.

Carrière
Deze maand krijg je de kans om dingen recht te zetten.
Jouw planeet van Dagelijks Werk is de snelle Mercurius. Mercurius is vanaf 1 augustus 2019 weer direct, maar dat wil niet zeggen dat alles direct weer op rolletjes verloopt. In de tweede week van augustus 2019 is er kans op een grote opdracht of contract. De Zon betreedt jouw Huis van Werk vanaf 23 augustus 2019. Een gunstige periode om een baan te vinden of meer opdrachten te krijgen voor je onderneming. De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 valt in jouw Huis van Werk. Deze Nieuwe Maan is een geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat een productieve periode zien waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Tijd voor actie!

Financiën
Stier symboliseert jouw Huis van Financiën. Uranus in Stier reist door jouw Huis van Financiën. Vanaf 12 augustus 2019 tot 20 januari 2019 is Uranus retrograde in Stier. Deze retrogradeperiode kan leiden tor vertragingen over eerder genomen financiële beslissingen. Deze financiële beslissingen vragen tijdens deze periode om oplossingen.
De financiële situatie voor de Ram is goed deze maand. Vooral in de eerste drie weken van augustus 2019 zien er gunstig uit. Familieleden zijn je behulpzaam bij het bereiken van financiële doelen. In de loop van de maand kunnen er financiële problemen zijnde te maken hebben met de partner. Deze problemen vereisen een doortastende, maar ook diplomatieke aanpak.

Gezondheid
Neptunus is jouw planeet van Gezondheid. Neptunus is retrograde in Vissen en dat betekent dat je het rustiger aan moet doen. Ook in augustus 2019 zul je met de retrograde Cheiron in Ram merken hoe bevrijdend het is om negatieve invloeden los te laten. De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 laat zien dat het oplossen van problemen aan het thuisfront noodzakelijk is voor je emotionele welzijn. De Nieuwe Maan in Maagd van 30 augustus 2019 laat ook zien dat je een dieet gaat volgen of met een sportprogramma van start gaat. In ieder geval een goed moment om de bloeddruk te laten opmeten. Goede voeding en op tijd naar bed!
De verleiding om lekker en veel te eten is groot, maar doe alles met mate, dan doe je het goed.
Niet teveel tegelijk en dat geldt voor alles wat je doet.

Advies
Ga bij alles wat je doet op je gevoel af, Ram.
De Nieuwe Maan van 30 augustus 2019 laat een productieve periode zien waarin samenwerking de hoofdtoon voert. Tijd voor actie!

error: Content is protected !!