Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten bevinden zich aan de onderkant van de Waterman horoscoop.
De focus ligt op je privéleven, je gezin en je familie. Het stabiliseren van de thuisbasis! Het biedt het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd. Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen. Het gezin en familie is van groot belang.
De financiële situatie, carrière en gezondheid zijn gunstig in april 2018.

Liefde en Relaties
De Zon in Ram verlegt in de eerste drie weken de aandacht naar communicatie in de relatie.
Voor de single Waterman wacht een nieuwe liefde op school, de bibliotheek, tijdens een wandeling of misschien wel bij de buren. In ieder geval moet het iemand zijn die met jou op één lijn zit.
Je hoeft dus niet ver te zoeken naar de liefde deze maand. Ook je familie en sociale netwerk zijn als een bron om een nieuwe liefde te vinden. In de vaste relatie keert de liefde in haar volle glorie terug en wordt je weer verliefd zoals het in het begin was.

Familie en Huis
De retrograde Mercurius in Ram duidt op diepgaande gesprekken over het verleden en het herzien van standpunten. In de familiesfeer zijn er gevoelige zaken die moeten worden opgelost. De onderlinge relatie met naaste familieleden is in de afgelopen zeven jaar veranderd of de familierelatie is op de één of andere manier verstoord geraakt door de invloed van jouw planeet Uranus in het teken Ram. De Nieuwe Maan van 16 april 2018 valt in jouw Huis van Communicatie. Misschien wilde je iets tegen iemand zeggen, maar iets hield je tegen. Het is nu tijd om jouw zegje te doen. Vanaf dit moment wil je terugblikken naar vroeger en samen foto’s bekijken. Om een eigen plekje te creëren ga je ruimte maken in huis door je zolder of kelder op te ruimen.
De invloed van Venus in Stier verbetert de onderlinge sfeer. In de tweede helft van april 2018 wordt het rustiger aan het thuisfront en kan een gezellig samenzijn of etentje om de onderlinge band versterken. Het is nu nog rustig, maar binnenkort gaat dit veranderen. Dus waarom niet een korte vakantie?

Carrière
April 2018 laat de opmaat zien naar een voltooiing van iets in je carrière. Er zit een promotie of soortgelijke erkenning van het werk dat je hebt gedaan. In ieder geval loop je over van goede ideeën en intenties. In de eerste helft van april 2018 maak je het goed met een collega met wie het al een tijdje niet boterde. In je eigen onderneming sta je open voor ideeën van je werknemers.
Jupiter in Schorpioen creëert geweldige kansen op vooruitgang in je carrière, maar alleen wanneer je met hart en ziel ergens voor gaat. De retrograde Jupiter in het Huis van Carrière en Bestemming vraagt je of je tevreden bent met je carrière en je sociale status. Vind je het belangrijk hoe anderen over je denken? Kun je maatschappelijk waarmaken wat je belooft? Met integriteit en eerlijkheid bereik je meer en komen erkenning en succes op natuurlijke wijze naar je toe. Neem je podium in, maar weet ook in de achtergrond te schitteren.

Financiën
Door de retrograde Mercurius moet je in de eerste helft van april 2018 terughoudend zijn met speculaties of het nemen van financiële risico’s. Je bent bezig met het opbouwen van financiële zekerheid. Hou dat goede voornemen vast, want in de komende maanden zul je merken dat dit haar vruchten gaat afwerpen! Je ziet echter nu ook de gevolgen van een nonchalante en extravagante houding in de afgelopen maanden.
Deze maand wordt geld uitgegeven aan huishoudelijke apparatuur en communicatie-apparatuur voor je onderneming. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden.

Gezondheid
De eerste drie weken van april 2018 zijn gunstig voor je gezondheid, maar daarna heb je meer rust en ontspanning nodig.
Je begint de maand met frisse energie. Je vindt het fijn om sportief bezig te zijn. Je merkt het direct aan je humeur als je een keertje niet gaat sporten. Ga echter niet over je grenzen en luister naar je lichaam.
De Maan staat symbool voor jouw gezondheid. Iedere keer als de Maan in haar Wassende fase is, gaat het met jouw gezondheid ook beter. Nieuwe en Volle Manen zijn altijd goede energieke en vitale dagen voor jou en voor je gevoel van welbehagen.
Zorg zelf wel voor een gevarieerd dieet, beweging, voldoende rust en ontspanning tussendoor. Een goede gezondheid heb je voor het grootste gedeelte zelf in de hand.

Advies
De eerste helft van april 2018 is geschikt om huiselijke en emotionele problemen aan te pakken. Jouw briljante en strategische manier van denken zal je meermalen van pas komen in deze drukke maand!
De Volle Maan van 30 april 2018 valt in jouw Huis van Carrière. In jouw carrière komt iets tot voltooiing zoals het afronden van een project of een bedrijfsgerichte cursus. Een mooi moment om carrièreplannen te verwezenlijken waar je al een tijdje mee rondloopt.

error: Content is protected !!