Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juni 2023 is een maand van verplichtingen en uitdagingen vooral op het gebied van relaties.
De meeste planeten staan nog steeds aan de onderzijde van de Waterman-horoscoop.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden, voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière.
Er is een duidelijke verschuiving aan de gang naar de bovenkant van de Waterman-horoscoop.
De nadruk komt steeds meer op samenwerking te liggen.
De nadruk ligt in juni 2023 op liefde, relaties, werk, huis, gezin en familie.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Boogschutter van 4 juni 2023 valt in jouw 11e Huis van Vriendschappen en Sociale Betrokkenheid. De Volle Maan is als een schijnwerper en in haar licht zie je alles, wat je wel en niet wil (in)zien. Intieme relaties groeien door emotionele binding en wederzijds respect en kunnen relatieproblemen worden opgelost. Eerlijk zijn naar jezelf, eerlijk zijn naar anderen.
De Volle Maan laat een voltooiing zien, dus een vriendschap kan tot een einde komen of er komt een situatie waarin je voelt wat ware vriendschap of betrokkenheid is.
Mars reist tot 10 juli 2023 door Leeuw (7e Huis van Relaties). De hele maand juni 2023 neemt Waterman meer initiatief in een relatie. Door de invloed van Venus en Mars in Leeuw ben je vanaf 6 juni 2023 actief op zoek naar nieuwe verbindingen of nieuwe samenwerkingsverbanden.
Door de felheid van Mars kan er in de relatie ook boosheid en irritatie ontstaan. Om de vrede te bewaren is het goed om zo nu dan wat water bij de wijn te doen.
Met de Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 kan een nieuwe romance ontstaan.
Om het nieuwe geluk te vinden moet je wel eerst oude pijn opruimen, dus werk daar aan!

Familie en Huis
Stier is voor Waterman het 4e Huis van Familie en Huis. Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in Stier sinds maart 2019 kan Waterman zijn verhuisd of zijn er plannen om te verhuizen naar een ander huis, andere woonplaats of zelfs ander land. De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 laat zien dat Waterman grote veranderingen doormaakt in de carrière of professionele leven en dat is van invloed op je privé-leven.
De energie van de Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023laat samen met de energie van Jupiter in Stier voor juni 2023 een nieuw begin zien zoals een verhuizing of renovatie, de aankoop van een huis of onroerend goed, gezinsuitbreiding of positieve veranderingen in de woonsituatie. In het gezin en in de familie is er turbulentie te verwachten. Financiële conflicten vereisen geduld en tact om de rust te herstellen.

Carrière
De Maansverduistering in Schorpioen van 5 mei 2023 viel in jouw Huis van Carrière en Bestemming en is de kosmische poort naar veranderingen in je carrière. Deze kosmische gebeurtenis laat in juni 2023 de mogelijkheid om te promoveren, dat projecten tot voltooiing komen of vlot worden getrokken. Een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid geeft aan dat het evenwicht moet worden hersteld tussen carrière of openbare leven en de behoeften van je gezin en privéleven.
Wanneer je blijft zitten in een situatie waarin je niet gelukkig bent of waar je hart niet van vol is, dan kan Waterman tegenslagen en vertragingen ervaren en emotioneel gevoeliger zijn.
Waterman is het meest succesvol met een baan in het onderwijs, hogere school, spiritualiteit, creativiteit of reisbranche.
Jouw goede ideeën vallen niet altijd in goede aarde bij collega’s die vasthouden aan hun overtuigingen. Probeer jezelf in hen te verplaatsen en zorg ervoor dat jouw voorstellen praktisch uitvoerbaar zijn. Met Mercurius in Stier moet je in de eerste helft van juni 2023 onderhandelen en overtuigen en dat moet goed worden voorbereid. Let op details, Waterman.
Juni 2023 is een gunstige maand voor het het bedrijfsleven en zakelijke reizen.

Financiën
De invloed van de Maansverduistering in Schorpioen in het Huis van Carrière van 5 mei 2023 laat financiële veranderingen zien die van invloed zijn op de behoeften van je gezin en privéleven.
Saturnus in Vissen (Huis van Financiën) brengt karmische lessen over wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je werkelijk waarde aan hecht.
De retrograde Saturnus in Vissen vraagt je om het wat zuiniger aan de te doen. Grote uitgaven voor het huis en familie kunnen nu een punt van zorg zijn. Een goede budgettering is vereist om stabiliteit binnen je privé-leven en het gezin te bewaren.
Een financiële time-out kan helpen om alles eens goed op een rijtje te zetten.
De winstverwachting in je onderneming kan tegenvallen. Vermijd dus risicovolle ondernemingen of investeringen.

Gezondheid
Juni 2023 brengt veel stress met zich mee en dat is nadelig voor je gezondheid, zowel fysiek als geestelijk. De retrograde Pluto is vanaf 12 juni 2023 weer terug in Steenbok en dat is voor Waterman het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. De retrograde Pluto in Steenbok veegt als een grote kosmische bezem alles weg wat jou tegenhoudt om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie om oud karma los te laten kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.
Blijf niet te lang met klachten rondlopen, maar trek op tijd aan de bel.
Beter een keer teveel, dan een keer te laat…
Let ook op je dieet en voldoende beweging om jouw lichamelijke conditie te behouden. Zorg voor ontspanning om mentale stress verminderen en rust in je hoofd te krijgen.

Advies
Je hebt het vast al gemerkt, 2023 het Jaar van het Konijn is een jaar van expansie, intensiteit en groei, Waterman. Nu Saturnus jouw teken Waterman heeft verlaten voelt het alsof je minder strijd hoeft te leveren. Saturnus heeft je geleerd dat het beter is om valse dromen en verlangens achter je te laten en in plaats daarvan praktischer en realistischer naar het leven te kijken.
Juni 2023 kan gepaard gaan met obstakels vooral op het gebied van relaties.
Saturnus retrograde in Vissen is bedoeld voor het ontdekken van materiële en spirituele waarden.
Materiële bezittingen weerspiegelen je innerlijk waardepatroon, dus nu gaat het om wat je werkelijk nodig hebt.
In plaats van anderen proberen te overtuigen van jouw gelijk is het beter om een time-out te nemen. Heb geduld, Waterman.

 

 

error: Content is protected !!