Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Kreeft mei 2017

Algemeen
Mei 2017 is een voorspoedige maand voor carrière, liefde en financiën van de Kreeft. De Noordermaansknoop in Leeuw zal je vanaf medio mei 2017 ondersteunen om je positie te verstevigen en je zelfvertrouwen te versterken. In deze periode van het jaar ben je geneigd voor jezelf te gaan en je eigen koers te varen. Aan het eind van mei 2017 zul je echter merken dat samenwerking en flexibiliteit de onmisbare sleutels zijn om je doelen te behalen. Probeer een goede balans te vinden, Kreeft.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan op 26 april 2017 viel in jouw Huis van Vriendschappen, groepsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid. De eerste helft van mei 2017 is hele sociale en naar buiten gerichte periode! Je gaat nieuwe mensen ontmoeten op spirituele plekken zoals een seminar of beurs of je gaat daten als je op zoek bent naar de liefde. Na de eerste week van mei 2017 komt je liefdesleven in een stroomversnelling. Het is heerlijk om samen te zijn, maar in de tweede helft van mei 2017 heb je ook ruimte voor jezelf nodig. De Volle Maan in Schorpioen van 10 mei 2017 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten! In de komende twee weken krijg je door de liefde meer zelfinzicht en in een vaste relatie komt meer dynamiek. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en helpen je in contact komen met wie je bent. Hoe het zich ook ontwikkelt, het zijn vrienden voor het leven! Een nieuwe liefde heeft wat scherpe kantjes, maar eigenlijk is dat reuze spannend. Met jouw warme liefdesvuur ontdooit iedere ijsberg.

Familie en Huis
De Volle Maan van 11 april 2017 viel in jouw Huis van Familie en Huis. Bij jou thuis en woonomgeving vinden er veranderingen plaats. Een nieuw avontuur. Maar ook komen en verdwijnen mensen uit je vertrouwde omgeving. De tijd is op dit moment niet gunstig om te verhuizen, Kreeft.
Mei 2017 is een harmonieuze maand voor het thuisfront. Er is tevredenheid en harmonie. Deze maand maak je nieuwe vrienden. Goed nieuws voor wat betreft gezinsuitbreiding. Tijd voor een feestje? De tweede helft van mei 2017 is de beste periode om iets leuks te organiseren thuis.

Carrière
Mei 2017 is een voorspoedige en drukke maand voor je carrière. Deze maand ben je eigengereid en wil je je eigen gang gaan. Op je werk is er aan het begin van mei 2017 onenigheid met een leidinggevende. Probeer tot een compromis te komen, ook al weet je dat je het gelijk aan jouw kant hebt. Je moet nog langer met elkaar door één deur. Aan het begin van mei 2017 zijn er vele gebeurtenissen in je carrière waardoor alles de goede kant op gaat. Je moet veel ballen tegelijk in de lucht zien te houden. Je hebt het superdruk op het werk,Je mag het best een beetje kalmer aandoen. Een korte vakantie tussendoor doet wonderen. De rode draad op het werk is brandjes blussen. Problemen in de kiem smoren. Jouw capaciteiten worden opgemerkt! De Noordermaansknoop in Leeuw zal je vanaf medio mei 2017 ondersteunen om je positie te verstevigen en je zelfvertrouwen te versterken.

Financiën
Er komt meer geld binnen in de eigen onderneming, maar ook een beter salaris door een andere baan of doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. De hele maand mei 2017 ziet er financieel gunstig uit. Ook komt er geld binnen door sociale contacten en goede vrienden.
De Kreeft werkzaam in de technologische sector is het meest succesvol deze maand. Ook een goed rendement kan worden verwacht vanuit creatieve ideeën, marketing en sales promotion. Jouw financiële intuïtie is jouw geheime wapen bij iedere transactie.

Gezondheid
Zoals je weet heeft stress een nadelige uitwerking op je gezondheid. Mei 2017 is een drukke maand. Er wordt heel wat van je gevergd, zowel mentaal als lichamelijk. Je moet stress zoveel mogelijk zien te reduceren. Neem voldoende tijd voor ontspanning, ga op tijd naar bed. Goede voeding en regelmatig bewegen doen de rest om jou in topconditie te houden. Als je geen stress hebt, ben je op je best en krijg je veel meer voor elkaar. Maak je niet zo druk. Maak je liever druk over je welzijn! Je gezondheid gaat vooruit, maar nogmaals: maak je niet zo druk!

Advies
Je bent toe aan vakantie. Al een hele tijd. Wat belet je om de boel de boel te laten? Mei 2017 is een geweldige maand om er even tussenuit te gaan. Onenigheid op het werk los je het beste op door niet de confrontatie op te zoeken, maar tot overeenstemming te komen, ook al weet je dat de andere partij ongelijk heeft. Jouw kans komt gauw genoeg om het recht te zetten. Los deze maand bestaande relationele problemen op met je huwelijkspartner of geliefde, maar ook je zakelijk partner, klanten of collega’s. Schoon schip maken! Neem de tijd voor vrije tijd.

error: Content is protected !!