Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier april 2017

Algemeen
April 2017 laat een belangrijke planetaire verschuiving zien, Stier. De planetaire krachten verschuiven zich naar de onderste helft van de Stier horoscoop. Dat betekent dat de buitenwereld minder belangrijk wordt en dat de focus verlegd wordt naar jouw innerlijke wereld.
Venus is de heersende planeet van Stier. Venus kan tot 15 april 2017 leiden tot minder zelfvertrouwen en een zoektocht naar geluk. Kop op, Stier. De Lente is in het land!
De Nieuwe Maan van 26 april 2016 valt in Stier. April 2017 staat hierdoor in het teken van jouw persoonlijke wensen en behoeften. In deze periode vier je je nieuwe Zonnejaar. Alvast van harte gefeliciteerd, Stier!

Liefde en Relaties
Jouw planeet Venus is retrograde tot 14 april 2017. Relaties worden op de proef gesteld. Het gaat om vrijheid binnen relaties en onrealistische verwachtingen die je koestert binnen een relatie. Een vroegere liefde kan door de retrograde Venus je pad kruisen. Blijf communiceren in je relatie. Wees duidelijk met wat je wil en wat je van de ander verwacht.
Jouw liefdesleven wordt deze maand ondersteund door een harmonische driehoek tussen Pluto in Steenbok en Mars in Stier. Pluto gaat vanaf 20 april 2017 retrograde. Pluto wil zeggen: neem de tijd om een nieuwe liefde tot bloei te laten komen, loop niet te hard van stapel!
April 2017 kan voor jou niet zo romantisch aanvoelen. Zoek dan het gezelschap op van vrienden. Maar blijf niet alleen zitten mokken, Stier. Er hangt romantiek in de lucht.

Familie en Huis
April 2017 is het begin van een nieuwe periode van innerlijke groei voor de Stier. Uranus in Ram staat al sinds maart 2011 in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Dat betekent dat spiritualiteit een grote rol speelt in jouw gezin en familie. April 2017 is een geweldige maand voor een studie filosofie of een vorm van gezinstherapie zoals familieopstellingen. De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of gesprekken te voeren is tot 11 april 2017 en vanaf 26 april 2017. Iedere keer wanneer de Maan in haar afnemende fase is, neemt haar kracht af. Stier neemt dan over het algemeen een afwachtende houding aan. In april 2017 is dat vanaf 12 april tot 25 april 2017.

Carrière
April 2017 is een geweldige maand om je studie thuis te combineren met je werk. Aan het begin van de april 2017 is het heel rustig op je werk of in je eigen onderneming. Het is niet voor niets zo rustig, Stier. Ook jij en je bedrijf moeten even bijtanken! Nu je wat meer tijd hebt is het een goed idee om conditie op peil brengen door te gaan sporten? De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Werk. De komende twee weken zijn geschikt om bestaande projecten op het werk en thuis af te werken. De Volle Maan laat ook zien dat het tijd is om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Ook al wordt de buitenwereld steeds minder belangrijk voor de Stier, je hebt nog altijd de mogelijkheid om op eigen houtje te handelen. Je bent niet afhankelijk van anderen wanneer je voor jezelf een besluit neemt. Binnenkort gaat dit veranderen!
Door Venus retrograde worden relaties op het werk in de eerste helft van april 2017 op de proef gesteld. Het gaat om vrijheid binnen relaties en onrealistische verwachtingen die je koestert met betrekking tot een zakelijke relatie. Een zakelijk probleem wordt opgelost.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Best wel een goede financiële maand, Stier. Op 1 april 2017 passeert Mercurius de ascendant Stier! Op de drempel van het teken Stier brengt dit financiële mogelijkheden en meevallers! Het geld komt jouw kant op. Door Mercurius in het Huis van Persoonlijkheid heb je een bijzondere uitstraling. Door deze uitstraling krijg je veel voor elkaar en trek je als het ware geluk en voorspoed aan. Vanaf 21 april 2017 belandt de retrograde Mercurius weer in het teken Ram. Dat betekent dat je mag vertrouwen op jouw financiële intuïtie!
April 2017 is een goede maand om jezelf eens te verwennen. Je bent het waard, Stier!

Gezondheid
Mars reist tot 21 april 2017 door Stier en dat geeft je een energieboost, maar dat geeft ook een onrustig gevoel in je lijf. Het kan leiden tot hoofdpijn of uitslag in het gezicht. Door al die energie heb je meer behoefte aan beweging. Sportief bezig zijn, maar ook de verfijnde bewegingsvorm zoals bij dans, yoga en tai chi zijn een goede uitlaatklep voor deze energie. De Volle Maan op 11 april 2017 valt in jouw Huis van Gezondheid. Een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Aan het eind van de maand kun je tevreden zijn over het resultaat! Op tijd naar bed, gezonder eten, delegeren op het werk. Al deze dingen dragen bij aan persoonlijk welzijn.

Advies
De rode planeet Mars reist tot 21 april 2017 door Stier. Mars maakt onafhankelijk, geeft energie en moed. Mars is om de twee jaar in jouw teken, dus laat deze kans niet voorbijgaan en zet de nodige stappen. Mercurius retrograde laat zien dat je het rustiger aan moet doen en geen grote beslissingen moet nemen tot begin mei 2017. Jouw planeet Venus is nog retrograde tot 14 april 2017. Dit kan een remmende werking hebben op je plannen. Geef de moed niet op! Oude problemen duiken in deze periode op om schoon schip te maken. Wat je nodig hebt, komt vanzelf naar je toe.

error: Content is protected !!