Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen november 2017

Algemeen
November 2017 is voor Vissen een maand die in het teken staat van zelfstandigheid.
Deze maand vindt er een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor de Vissen.
In het komende halfjaar is de oostelijk helft van de Vissen-horoscoop dominant.
Dat betekent meer onafhankelijkheid en autonomie. Vissen wordt minder afhankelijk van samenwerking en medewerking. Jouw planeet Neptunus gaat deze maand na een lange retrogradeperiode weer direct. Een ware boost voor je zelfvertrouwen en ambities.

Liefde en Relaties
Mars reist tot en met 9 december 2017 door jouw Huis van Intimiteit. De invloed van Mars stimuleert het overwinnen van remmingen en problemen die je verhinderen om een gezonde intieme relatie met je partner te onderhouden. Jouw liefdesleven verloopt in goede harmonie. Je wil vooral diepe gesprekken voeren en contact maken op zielsniveau.
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius reist vanaf 6 november 2017 door het vurige Boogschutter en dat laat snelle en opmerkelijke veranderingen in relaties zien deze maand.
Ontwikkelingen brengen onthullingen waardoor je huidige relaties tegen het licht gaat houden.
In de tweede helft van november 2017 kunnen er misverstanden optreden in de relatie. Er kan nieuws zijn over een zwangerschap waardoor je emotioneel geraakt wordt. De single Vissen vindt de liefde in het buitenland, in de werkomgeving of in de academische of spirituele wereld. November 2017 is een sociale maand van vriendschappen en maatschappelijke organisaties. Vrienden en je sociale netwerk ondersteunen je bij het bereiken van jouw doelstellingen.

Familie en Huis
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. November 2017 is een maand van communicatie, bezoekjes, berichtjes, telefoontjes, e-mails, korte reisjes, een uitstapje buiten de stad, naar het water of naar een nabijgelegen stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer, mobiele telefoon of telefoon koopt deze maand. Een drukke maand van rennen en vliegen. Jouw gezin en familie ondersteunt jouw carrière en studie, want ze weten hoe moeilijk, maar ook hoe belangrijk je werk of studie voor je is.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 laat een studie zien of een reis met je familie of gezin om spirituele idealen te herzien en te vernieuwen.

Carrière
November 2017 staat voor de Vissen in het teken van de carrière en maatschappelijke doelen. Deze periode van het jaar is jouw podium om te stralen. Saturnus blijft tot eind 2017 in jouw Huis van Carrière! Vanaf december 2014 heeft Saturnus in Boogschutter belangrijke ontwikkelingen in jouw carrière gebracht. Ook al voelde het soms alsof je werd tegengewerkt, dit was alleen bedoeld om vast te stellen wat wel en wat niet waardevol is op jouw pad. Saturnus in jouw Huis van Carrière laat zien dat succes alleen komt door eigen verdienste en hard werken.
De carrièreontwikkeling van de Vissen zal in november 2017 sterk afhankelijk zijn van eigen initiatieven en de algemene ondersteuning van je partner, familieleden en gezin.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in het Huis van Reizen en Studie. Bedrijfstraining, opleiding, zakenreizen en contacten met het buitenland of met buitenlanders zijn deze maand terugkerende thema’s.

Financiën
De Nieuwe Maan van 19 oktober 2017 liet zien dat de financiële planning van jouw partner moest worden aangepast. Ook jouw financiële situatie is door deze ontwikkelingen beïnvloed door deze financiële aanpassingen. De rode strijder Mars is jouw planeet van Financiën. In november 2017 is het door de invloed van Mars raadzaam om bij iedere financiële beslissing goed na te denken. Deze maand is er financieel succes te behalen bij overzeese transacties en op gebieden die verband houden met onderwijs en reizen.

Gezondheid
November 2017 laat een gunstige maand zien voor je gezondheid. Zorg wel voor een goede nachtrust en verstandige voeding. Blijf niet te lang werken en verdeel je energie over de dag. Rust, beweging, meditatie, yoga, ontspanning en uitgebalanceerde voeding zijn belangrijk om je energetisch, evenwichtig en kalm te voelen. Deze maand kun je last krijg van gevoelige ogen of druk op de ogen.

Advies
De intrede van Jupiter in Schorpioen vanaf 11 oktober 2017 luidt de periode in van een positief jaar waarin je op zoek gaat naar nieuwe impulsen in je leven zoals reizen, gaan studeren en nieuwe vrienden maken. Omarm deze periode en maak er het beste van, Vissen.
Je bent deze maand heel ambitieus en dan ben je geneigd om te overdrijven. Werk niet te lang door. Richt je op wat werkelijk van belang is. Delegeren waar het mogelijk is. Geniet van het leven Vissen. Het is maar kort.

error: Content is protected !!