Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Maagd maart 2019

Algemeen
De Volle Super Maan in Maagd van 19 februari 2019 was de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven.
Jouw sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van maart 2019 de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
De meeste planeten staan ook deze maand aan de rechterkant van de Maagd horoscoop.
Deze maand ligt de focus op wilskracht, carrière, samenwerking, sociale vaardigheden, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Tot 20 maart 2019 reist de Zon in Vissen door jouw Huis van Relaties en dat is altijd een aangename energie, vol van liefde en romantiek. Ook voor de samenwerking en vriendschappen een gunstige positie! Vanaf 5 maart 2019 tot 27 maart is Mercurius retrograde in Vissen. De retrograde Mercurius in jouw Huis van Relaties kan de hele maand maart 2019 onuitgesproken irritaties in de relatie naar boven brengen. Er moeten dingen worden uitgepraat, duidelijkheid wordt geboden of nieuwe regels worden gesteld.
De Nieuwe Maan in Vissen van 6 maart 2019 valt in jouw Huis van Relaties. Er kan iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen. Een nieuw hoofdstuk! De single Maagd kan een nieuwe liefde ontmoeten op het werk, tijdens een feestje, op vakantie, een concert, museumbezoek of tijdens creatieve bezigheden.

Familie en Huis
De Grote Weldoener Jupiter in Boogschutter reist het hele jaar door jouw Huis van Familie en Huis. Jupiter is de heersende planeet van Huis en Familie voor de Maagd, dus ook deze maand zijn er ontwikkelingen op dit gebied. Er kan sprake zijn ven een verhuizing of verbetering van het contact met familieleden. Er is wederzijdse steun en ook mag je trots zijn op je kinderen of kinderen in je familie. Uranus in Stier reist vanaf 7 maart 2019 tot eind april 2026 door jouw Huis van Reizen en Levensbeschouwing en krijgt in maart 2019 gezelschap van de rode Strijder Mars. Dus een geweldige periode om op reis te gaan. Ervaringen in het buitenland zijn ware eyeopeners voor jou. Er is dus tijd en ruimte om samen op reis te gaan of om gezellige dingen te gaan doen zoals naar een recreatiepark, sportief evenement of voorstelling.

Carrière
Jouw planeet Venus reist van 2 tot 26 maart 2019 door jouw Huis van Werk. Een gunstige periode om je werkplek anders in te richten en op te opruimen. Je bruist van innovatieve ideeën!
Trek je niets aan van kritiek op het werk, maar neem het met je mee als opbouwende feedback.
Doe er iets mee of laat het los!
Vanaf 5 tot 28 maart 2019 gaat Mercurius, de planeet van Maagd, retrograde in Vissen.
Tijdens deze periode zijn er vertragingen op het werk zoals afwezige collega’s of werknemers, ook veranderingen zoals een nieuwe werkplek, een nieuw project, nieuwe collega’s of zakenpartners.
Door de energie van Mars in Stier wil je grenzen verleggen door een studie te gaan volgen of met iets nieuws te beginnen. Maart 2019 is door Mars in Stier een gunstige maand voor een zakenreis of handel te drijven met het buitenland.

Financiën
De Volle Super Maan in Weegschaal van 19 februari 2019 viel in jouw Huis van Financiën.
Dit laat vanaf dat moment meer inkomen zien door salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming. De eerste drie weken van maart 2019 laat stabiliteit zien waardoor je aan betalingsverplichtingen kunt voldoen.
In de eigen onderneming zijn er nog losse financiële eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt. Er zijn openstaande facturen te betalen of tegoeden te innen. De tijd is gekomen om belangrijke financiële beslissingen te nemen zoals bezuinigingen door te voeren of financiële maatregelen te treffen.
De Volle Maan ook laat een voltooiing zien op financieel gebied of dat er iets afgerond moet worden.

Gezondheid
Deze maand heb je veel rust en ontspanning nodig. Probeer minder hard te werken door werk te delegeren of gewoon “nee” te zeggen. Nee zeggen is ja zeggen tegen jezelf. Ga niet over je grenzen heen. Je kunt niet meer doen dan je al doet.
Ontgiften van lichaam en geest maakt je ziel weer vrij. Laat je regelmatig masseren, ga zoveel mogelijk naar buiten en zorg voor goede ondersteuning van je voeten. Blijf in beweging. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.
Je gezondheid omvat immers niet alleen je fysieke behoeften, maar ook je mentale en emotionele welzijn. Een mooi boek lezen, naar muziek luisteren, een schilderij maken, een gedicht schrijven, alles wat je met plezier doet, draagt bij aan aan een goede gezondheid.

Advies
De serieuze invloed van Saturnus in Steenbok in jouw Huis van de Liefde leert je de betekenis van ware liefde en vriendschap. Saturnus in Steenbok leert je jezelf eerst lief te hebben en trots op jezelf te zijn. De liefde in jezelf te vinden en niet buiten jezelf zoeken. Het is jouw leven en het gaat om jouw geluk. Je moet eerst jezelf kennen en van jezelf houden voordat je liefde kunt delen en geven. Liefde is een werkwoord. Iedere dag.
Met Mercurius retrograde in Vissen wordt je hiermee deze maand geconfronteerd.
Leg de lat niet te hoog, voor jezelf en voor anderen. Neem niet meer op je schouders dan je dragen kunt.

 

error: Content is protected !!