Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 is voor Vissen een geaard jaar van positieve veranderingen en doorgroei!
Jouw planeet Neptunus in Vissen opent de deuren naar talent en creativiteit.
De Vissen is succesvol zowel op het spirituele vlak als in het zakenleven.
Dit jaar zet de Vissen twijfels en angsten overboord om dromen te verwezenlijken.
Jouw onfeilbare intuïtie zal daarbij je geheime wapen zijn.

Liefde en Relaties
De Zonsverduistering in Steenbok van 6 januari 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Het begin van een lange periode waarin samenwerking het sleutelwoord zal zijn, zowel in de liefde, vriendschappen als in zakelijke verbintenissen.
Februari 2019 is een gunstige maand om te netwerken, te solliciteren, nieuwe contacten te leggen of te herstellen, maar ook voor een afspraakje.
Door de retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 ben je gevoeliger en ben je bereid om je relaties meer tegemoet te treden. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter retrograde in Boogschutter. Geweldige periode om te reizen met je partner of samen te studeren. Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok en vanaf 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto retrograde in Steenbok. Tijdens deze periode worden vriendschappen en zakelijke verbintenissen door gebeurtenissen op de proef gesteld. Alleen de zinvolle en voordelige verbindingen blijven bestaan. Van 17 mei tot 1 juli 2019 marcheert de rode Strijder Mars door jouw Huis van Liefde en Zelfexpressie en hierdoor is Vissen strijdvaardig en competitief en bereid te vechten voor de liefde. De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 valt in jouw Huis van de Liefde en Romantiek. In de komende zes maanden kan deze kosmische gebeurtenis leiden tot het begin of het einde van een liefdesrelatie. De Maan symboliseert het liefdesleven voor de Vissen. De Gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen. Een boek is uit en daardoor kan een vriendschap gevoelsmatig worden verbroken. De invloed van Mars in jouw Huis van Relaties van 19 augustus tot 4 oktober 2019 versterkt de emotionele verbinding in je relatie en hierdoor ben je bereid te vechten voor je relatie zowel privé als zakelijk. De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen en Groepsprocessen. Deze kosmische poort duidt op een nieuwe vriendschap of liefde binnen je sociale kring.

Carrière
Jupiter, jouw planeet van Carrière, reist van 9 november 2018 tot 2 december 2019 door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze succesvolle periode gaat de aandacht uit naar beroep, carrière, reputatie en maatschappelijke status. Contacten met het buitenland zijn van positieve invloed op je werk. De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 valt in jouw Huis van Werk.
In de komende maanden worden projecten voltooid of worden verbeteringen aangebracht in je werkomgeving of dagelijkse leven. Februari 2019 is een uitstekende maand om te solliciteren, te netwerken of onderhandelingen te voeren. Van 5 maart tot 27 maart 2019 kan de retrograde Mercurius leiden tot uitstel van zakelijke beslissingen. Van 10 april tot 11 augustus 2019 is Jupiter in Boogschutter retrograde. Een periode voor een studie of reis om je grenzen te verkennen of je grenzen te verleggen. Ook om van koers te veranderen wanneer je niet tevreden bent over je baan, studie of eigen onderneming. Gunstige periode voor de Vissen in de makelaardij of vastgoedbeleggingen. Op 18 mei 2019 kan de Volle Maan in Schorpioen leiden tot een vestiging in het buitenland, zakelijke verhuizing of de realisatie van een werkplek aan huis. Van 21 juni tot 27 november 2019 is jouw planeet Neptunus retrograde in Vissen. Een periode om constructieve plannen te maken. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt een creatieve periode aan met buitengewone zakelijke kansen, vooral met of in het buitenland. Door de retrograde Mercurius in Leeuw van 7 juli tot 31 juli 2019 ben je gefocust op het afwerken en aanpassen van bestaande werkprojecten en taken of kom je wederom in contact met personen die jou van dienst kunnen zijn op je carrièrepad. De rode Strijder Mars reist van 2 juli tot 18 augustus 2019 door Leeuw. Een drukke periode, maar ook een periode van stress, conflicten en ongevallen. De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 maakt de weg vrij om via sociale contacten een belangrijke professionele verandering te maken. De retrograde Mercurius in Schorpioen van 31 oktober tot 19 november 2019 brengt je een nieuwe kijk op de toekomst door bijscholing of training. Vanaf 27 november 2019 is Neptunus in Vissen weer direct. Een geweldige periode om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist Jupiter door Steenbok. Het begin van een jaar van samenwerking, netwerkactiviteiten, nieuwe hoop en dromen voor de toekomst, groepsactiviteiten en maatschappelijke betrokkenheid.

Financiën
Het jaar 2019 laat een stabiele stroom van inkomsten zien voor de Vissen. Jouw intuïtie is dit jaar jouw geheime wapen om geld te verdienen in het zakenleven. Door de grillige invloed van Uranus in Ram zijn er tot begin maart 2019 veranderingen in de financiële situatie.
Uranus verlaat vanaf 7 maart 2019 jouw geldsector. Van 2 januari tot 14 februari 2019 reist de rode Strijder Mars door jouw Huis van Financiën. Een dynamische periode om jezelf te richten op extra nieuwe financiële mogelijkheden en de verbetering van je financiële positie.
Vanaf 22 maart 2019, de Lente Equinox, reist de Zon door jouw Huis van Financiën. Tijdens deze financieel gunstige periode wil je geld uitgeven voor jezelf, maar ook voor anderen.
Het geld dat je verdient, dat ben jezelf. Ook een periode van nieuwe ideeën om meer geld te verdienen of een taxatierapport te laten opstellen. Vanaf 21 juni 2019, de Zomerzonnewende, breekt de met de Zon in Kreeft een gunstige periode aan dankzij ontwikkelingen in je carrière. Vanaf dit moment zijn er financiële betrekkingen met het buitenland of zijn er reizen, zowel zakelijk als privé. De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 kan een nieuwe uitdaging inhouden voor Vissen met inherente financiële resultaten. De retrograde Mercurius in Leeuw van 7 juli tot 31 juli 2019 kan tot meer inkomsten leiden door een beter betaalde baan of voltooiing van een project.
Van 5 oktober tot 19 november 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het achtste financiële Huis. Tijdens deze periode zijn er ontwikkelingen met belastingen, leningen, verzekeringen, testamenten. Financiële kwesties zijn verbonden met de partner, zowel privé als zakelijk, dus er kan sprake zijn van het opzeggen van een contract, scheiding of het uiteenvallen van een zakelijk partnerschap. Vanaf 3 december 2019 tot 19 december 2020 reist Jupiter door Steenbok. Deze periode biedt financieel voordeel via netwerkactiviteiten en sociale contacten.
Vanaf 21 december 2019, de Winterzonnewende, mag Vissen rekenen op financiële ondersteuning op basis van vriendschap, maar ook van jouw kant wordt verwacht dat jij offers brengt. Geven en nemen, Vissen.

Familie en Huis
Van 15 februari tot 31 maart 2019 kan de transit van Mars in Stier leiden tot conflicten met naaste familieleden, want je neemt tijdens deze periode geen blad voor de mond.
Van 1 april tot 16 mei 2019 marcheert de rode Strijder Mars door het Huis van Familie en Thuis.
Tijdens deze dynamische periode is er sprake van onrust en verandering op het thuisfront of in de familie. Een gunstige periode voor het kopen of bouwen van een huis of onroerend goed, een renovatie, verhuizing of projecten op en om het huis. Van 17 mei tot 1 juli 2019 duidt de transit van Mars in Kreeft op een sterke houding en behoefte om jezelf te uiten en jezelf te zijn.
De Volle Maan van 18 mei 2019 in Schorpioen kan de aanleiding zijn voor een gezamenlijke reis, freelance werk aan huis of het realiseren van een kantoor aan huis.
Vanaf 21 juni 2019, met de Zomerzonnewende komt de focus op kinderen te liggen. De totale Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 is van invloed op kinderen, waardoor de tweede helft van 2019 in het teken staat van je kinderen, kinderen van je partner, kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. Vanaf 12 augustus 2019 tot begin januari 2020 is Uranus retrograde in Stier. Deze periode vraagt om een andere vorm van communicatie of andere schoolkeuze of studierichting. Het is mogelijk dat Vissen na een lange periode het besluit neemt om een moeizaam of onherstelbaar contact te verbreken met naaste familieleden.
Vanaf september 2019 tot begin december 2019 kan een periode van ups en downs zijn.
Vanaf 3 december tot 2 december 2020 kan de invloed van Jupiter in Steenbok leiden tot betere verhoudingen en een positieve benadering in het gezin en familie, waarbij vriendschap een grote rol zal spelen.

Gezondheid
Het jaar 2019 is een jaar van veel fysieke en mentale energie.
Naarmate de Zomer nadert, is het goed om je te richten op een nieuw dieet of lifestyle.
Ook lichamelijke en geestelijke ontspanning is onontbeerlijk dit jaar.
De Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 in valt in jouw Huis van Gezondheid brengt in het komende halfjaar verborgen pijn en geheime verlangens aan het licht. Het loslaten van oude pijn en karma is nodig om verder te kunnen gaan. Deze Maansverduistering laat in het komende halfjaar de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk en meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven.
De periode vanaf 19 februari 2019, met de Zon in Vissen, laat een goede fysieke en mentale gezondheid zien voor Vissen.
Vanaf 22 maart 2019, de Lente Equinox, kan Vissen te maken krijgen met nerveuze spanningen, beendergestel en rug. Doe regelmatige oefeningen om je houding te verbeteren.
De retrograde Mercurius in Vissen van 5 maart tot 27 maart 2019 kan de oorzaak zijn dat je (nog) gevoeliger bent voor omgevingsfactoren.
Van 30 april tot 19 september 2019 is Saturnus retrograde in Steenbok. September 2019 is een maand van zachte heling voor Vissen, zowel fysiek en emotioneel.
De rode strijder Mars reist van 1 juli tot 18 augustus 2019 door jouw Huis van Gezondheid. Tijdens deze dynamische periode kun je te maken hebben met stress gerelateerde klachten zoals vermoeidheid en hoofdpijn, maar ook griep of koorts. Voorzichtig aan, ook in het verkeer, met apparatuur en machines. Een goede uitlaatklep in de vorm van sport is raadzaam.
De retrograde Mercurius in Leeuw van 7 juli tot 31 juli 2019 in het Huis van Gezondheid
biedt je inzicht in het reden van gezondheidsproblemen van jezelf, je partner of familielid. Een periode voor het vinden van alternatieve gezondheidsopties of nieuwe informatie.

Advies
Het vorige jaar was meer op jezelf gericht, maar 2019 is het jaar van de verbinding, sociale vaardigheden en sociale leven. Vele Vissen vinden dit jaar de ware liefde, willen gezinsuitbreiding of sluiten duurzame vriendschappen.
Met maar liefst vier Verduisteringen valt dit jaar de nadruk op het vormen of verbreken van sociale contacten. Netwerken, contacten leggen, nieuwe vrienden maken en wederom contact opnemen met vrienden en familie is de rode draad van 2019.

 

error: Content is protected !!