Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Woensdag, 13 januari 2021

Woensdag, 13 januari 2021
Vandaag is het Nieuwe Maan op 23o13 in Steenbok. Deze Nieuwe Maanenergie vraagt ons om te kijken naar onze doelstellingen en wat we eraan moeten doen om deze te bereiken.
De Nieuwe Maan is conjunct Jupiter en Pluto in Steenbok en staat vierkant op de nog retrograde Uranus in Stier en dat laat zien hoe sterk de transformele energieën zijn in deze periode.
Uranus in Stier gaat morgen weer direct en hiermee stijgt de kans op ongevallen, dus voorzichtigheid is geboden. Die energie wordt versterkt door de elektrisch geladen transit van Venus in Steenbok driehoek de ontwakende Uranus in Stier waardoor we verlangen naar spanning en afleiding. Even wat anders!
Ook vandaag is Mars in Stier vierkant Saturnus in Waterman, dus ook vandaag wordt er gepusht en doorgedramd. Met deze Nieuwe Maan is een gericht plan van herstel noodzakelijk.
Met deze energie wordt het zeker niet saai of voorspelbaar, want iedereen gaat haar of zijn eigen gang en is wars van alles wat met belemmeringen, plichten en verantwoordelijkheden te maken heeft

error: Content is protected !!