Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen 2016

Algemeen
Mercurius is jouw heersende planeet. Mercurius zal in 2016 maar liefst vier keer retrograde. In januari, mei, september en december 2016. Het jaar 2016 kan door deze retrogradeperiodes voelen als een emotionele achtbaan. Het jaar 2016 is bedoeld om te werken aan oude emotionele kwesties die je al zo lang hebt verdrongen hebt om deze voor nu en altijd achter je te laten.
Uranus in Ram blijft ook dit jaar in het Huis van Sociale betrokkenheid, Toekomst, Hoop en Dromen. Je toekomstvisie en dromen over de toekomst gaat radicaal veranderen. Je denkt niet meer zover vooruit, maar je kunt nog steeds dromen.
Jupiter reist tot eind november 2018 nog door de nachtkant van de Tweelingen horoscoop. Zie het als een kosmische aanloop voor de grote sprong. Een periode van voorbereiding. Het jaar 2016 is als het prille begin van een nieuwe reis in je leven. Een reis van expansie en groei.

Carrière
Het jaar 2016 is een rooskleurig jaar voor je carrière en doelstellingen op de lange termijn. Echter, je mate van zelfvertrouwen zal je leiden naar het pad van het succes. Je onderneming gaat groeien en jouw positie in het bedrijfsleven zal zich verbeteren. Het meeste succes is te verwachten in de tweede helft van het jaar. Deskundig advies is nodig voordat je in je bedrijf een grote zakelijke beslissing gaat nemen. Ga realistisch om met problemen en concentreer jezelf op de voltooiing van bestaande projecten. Laat je niet van je pad leiden.
Leer in je onderneming wat meer werkzaamheden te delegeren om jezelf te kunnen concentreren op nieuwe methoden en planning voor de toekomst.
Mars reist in januari en februari 2016 door jouw Huis van Werk. Tijdens deze periode ben je gericht op de kleinere projecten en taken en het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Eind mei en juni 2016 is Mars retrograde in jouw Huis van Werk wat problemen kan veroorzaken. Tijdens deze periode kun je weer gaan werken voor een voormalige werkgever. Je bent minder gemotiveerd om hard te werken, maar jouw drive en productiviteit wordt verhoogd in de tweede helft van september 2016.
De Tweelingen in een vaste baan of flexwerkers moeten zich richten op het netwerken. Academici, onderwijzers, advocaten gaan uitblinken dit jaar. Ook de Tweelingen die werkzaam zijn in de reiswereld en spirituele wereld. In de geestelijke ontwikkeling is er een opmerkelijke vooruitgang. Jupiter in Weegschaal en Saturnus in Boogschutter geven Tweelingen in de tweede helft van 2016 een positieve duw in de rug.
Neptunus is jouw planeet van Carriere. Ook in 2016 blijft Neptunus in jouw Huis van Carrière. Neptunus maakt alles een beetje vaag, maar er komt toch duidelijkheid in 2016. De Zonsverduistering van 9 maart 2016 valt in het Huis van Carrière en deze brengt duidelijkheid en richting. De Maansverduistering van 16 september 2016 valt ook in het Huis van Carrière. Dit kan de voltooiing of realisatie van een doel zijn, het bereiken van een hoogtepunt, een kroon op je werk. Mars betreedt jouw Huis van Carrière op 20 december 2016 dus je moet een tandje bijzetten, maar je sluit het jaar af met vuurwerk!

Financiën
Het jaar 2016 is heel gunstig voor financiële zaken. Jupiter in Maagd ondersteunt jouw financiële situatie.
In dit jaar komt er meer geld binnen. Dit is het jaar waarin je de juiste hulp krijgt van een vriend of jonger familielid. Deze hulp leidt tot meer inkomsten. Je mag ook geld verwachten vanuit een onverwachte bron. Dit jaar niet gaan gokken of meedoen met loterijen. Je moet je geld goed beheren. Het geld niet over de balk gooien. Je wordt anders met verlies geconfronteerd. Na de eerste helft van het jaar 2016 ga je geld investeren in de renovatie van je huis of familie- of huiselijke aangelegenheden. Je kunt een huis of een nieuwe auto aanschaffen. In je eigen bedrijf zijn investeringen nodig en het is aan te raden om hiervoor deskundig en gespecialiseerd advies in te winnen. Over het algemeen ziet het er gunstig uit, maar nogmaals het is van belang om geld verstandig te beleggen in vastgoed of duurzame gebruiksartikelen. In 2016 ben je in staat om oude schulden weg te werken om monetaire problemen definitief op te lossen. Het is aan te raden om voor de toekomst een financiële planning te maken en voor jezelf een duidelijk overzicht te hebben.

Liefde en Relaties
Dit is een turbulent jaar voor de liefde en de relaties in je leven, Tweelingen! Pas in de tweede helft komt er eindelijk duidelijkheid. Saturnus blijft het hele jaar in jouw Huis van Relaties. Je focus is meer serieus gericht op relaties. De verbinding. In een vaste relatie ben je meer betrokken bij je partner of zijn er meer zorgen om je partner. Je kunt ook het gevoel hebben dat je relatie niet zo bevredigend is als deze zou moeten zijn. De vrijgezelle Tweelingen kan zich in 2016 meer geïsoleerd voelen, maar dat komt deels door zijn of haar keuze, omdat je bang bent aan banden te worden gelegd. Dit wordt nog meer benadrukt wanneer Mars van maart tot mei 2016 en van augustus tot en met september 2016, Saturnus in het Huis van Relaties zal vergezellen. Mars is retrograde van half april tot eind mei in het Huis van Relaties. Een periode van uitdagingen, maar ook de tijd om relaties te evalueren, wat je wilt en wat je nodig hebt en wat je bereid bent te geven in een relatie. Minder hechte relaties zullen gedurende 2016 verdwijnen. Nieuwe vriendschappen worden gesloten.
Pluto blijft ook in 2016 in jouw Huis van intimiteit en seksualiteit. Pluto zorgt voor meer passie en intensiteit. In januari en de tweede helft van december 2016 leidt de retrograde Mercurius er toe dat de focus naar intimiteit of het ontbreken daarvan wordt verschoven. Wordt aan jouw verlangens tegemoet gekomen? Zo nee, met minder neem je genoegen meer, Tweelingen.
De Maansverduistering van 23 maart 2016 valt in jouw Huis van Liefde en Romantiek. Er komt een hechte liefdesrelatie of er wordt eindelijk een geschil met een geliefde beslecht of je komt in het reine met een liefdesprobleem. In ieder geval leidt deze Maansverduistering tot het vrijmaken van je hart, zodat het geopend wordt voor de liefde. Jupiter betreedt op 10 september 2016 jouw Huis van Liefde. Jupiter brengt verlichting daar waar eerder verzwaring was. Liefde wordt weer luchtig en vluchtig, je gaat weer makkelijker liefde geven en liefde ontvangen.

Familie en Huis
De grote Weldoener Jupiter blijft tot 9 september 2016 in jouw Huis van Familie en Huis. Jupiter brengt weldadige energie voor je familie en huis. De huidige woonsituatie of de relatie met familie kan verbeterd worden. Jupiter is een expansieve energie. Als er problemen thuis zijn, worden ze alleen maar erger als je niet probeert om ze op te lossen. Als oude problemen met je huis of familie zijn opgelost, is er ruimte voor nieuwe mogelijkheden, zoals het kopen van een droomhuis.
Neptunus blijft ook in 2016 in het Huis van Bestemming. Ouders, pleegouders, grootouders en schoonouders vragen dit jaar aandacht en meer begrip. Je probeert medelevend te zijn, maar je ziet ze ook zoals ze zijn. De Zonsverduistering van 9 maart 2016 leidt tot een betere relatie met je ouders, grootouders of schoonouders. Met de Maansverduistering van 16 september komen deze relaties tot bloei. Vanaf 20 december 2016 zal Mars Neptunus vergezellen. Tot eind januari 2017 breekt een tijd aan waarin je meer tijd met ouderen in de familie gaat doorbrengen en hen om raad vraagt.
De Maansverduistering van 23 maart vindt plaats in jouw Huis van Kinderen. Door deze gebeurtenis zie je kinderen ineens opgroeien. Kinderen zijn emotioneler en hebben jou meer nodig. Geef hen die onvoorwaardelijke steun. Oktober 2016 is een goede tijd om plannen te maken voor gezinsuitbreiding of er komt nieuws vanuit je familie over een zwangerschap.

Gezondheid
Je algemene gezondheidstoestand is het hele jaar goed. Jouw energie-niveau wordt hoger in de tweede helft van 2016. Het is tijd om afscheid te nemen van verslavingen en vervelende gewoonten. Creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen en het beluisteren en spelen van muziek zal ontspanning geven. Het zal je mentale en fysieke gezondheid verbeteren.
Pluto staat ook dit jaar in jouw Huis van de Ziel. Ook dit jaar wordt je met dingen geconfronteerd die je diep in jezelf probeert te verbergen. Het leven is bedoeld om te groeien en niet om jezelf tegen te laten houden door demonen. Je moet jezelf eerst zien te bevrijden uit je cocon om als vlinder je vleugels uit te kunnen slaan. Het jaar 2016 staat in het teken van transformatie. Mars zal van eind september tot begin november 2016 ook in het Huis van de Ziel ronddwalen, waardoor meer aandacht en energie op diepe verscholen problemen ligt en de noodzaak om deze te transformeren. Seksualiteit en jouw ideeën over seksualiteit en overgave spelen hierbij een belangrijke rol om emotioneel in evenwicht te komen. Mercurius is retrograde in het Huis van de Ziel in januari en december 2016, dus je begint en eindigt het jaar door steeds weer de diepliggende problemen te evalueren en de noodzaak te begrijpen om te transformeren.
Mars verlaat half november 2016 het Huis van de Ziel. Tot half december ontstaat er een moment van ontspanning in je leven, een moment van rust. Dit is een goede tijd om je vlindervleugels te laten drogen en er even er tussenuit te gaan om nieuwe wegen te ontdekken.

Advies
Het jaar 2016 is een jaar van voltooiing in afwachting van nieuwe projecten. Jouw huidige doelstellingen worden herzien en nieuwe doelen worden gesteld. Wees praktisch in je aanpak in je carrière en roep tijdig hulp in van deskundigen in het bereiken van je doelen.
Ook een jaar van buitenlandse reizen en korte trips. Over het algemeen is er meer zelfvertrouwen en de wil om met volle teugen van het leven te genieten. Saturnus wil jouw overenthousiasme beteugelen en wil je bij de les houden met een meer serieuze en praktische aanpak.
Neptunus in Vissen en Saturnus in Boogschutter staan echter vierkant op elkaar. Door dit gespannen Vierkant is de balans tussen fantasie en werkelijkheid een altijd aanwezige uitdaging. De beste manier om hier mee om te gaan is om te proberen je fantasieën waar te maken.
De Tweelingen die geboren is van 21 mei tot 29 mei wordt getrakteerd op fantasie en verbeelding. De Tweelingen die geboren is van 30 mei tot 11 juni krijgt te maken met wijze lessen over werkelijkheid en fantasie van vadertje Saturnus. De Tweelingen die geboren is van 12 juni tot 20 juni zijn het best in staat om fantasie en werkelijkheid in evenwicht te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!