Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Schorpioen april 2017

Algemeen
De meeste planeten staan nu aan de westelijke sector van de Schorpioen horoscoop. De komende maanden staan in het teken van samenwerking en jouw sociale vaardigheden om jouw doelen te bereiken. De buitenwereld wordt steeds belangrijker! April 2017 is de maand waarin de focus op relaties ligt.

Liefde en Relaties
April 2017 is een interessante maand voor de vrije Schorpioen, maar ingewikkeld voor de Schorpioen met een vaste relatie. Tot 21 april 2017 blijft Mars in jouw Huis van Relaties, een periode van nieuwe verbintenissen zowel zakelijk als privé. April 2017 kan echter moeilijk zijn. De invloed van Mars in Stier kan leiden tot machtsstrijd in relaties. Venus is jouw planeet van Relaties. Venus is tot 14 april 2017 retrograde in jouw Huis van de Liefde. Je bent dan meer op jezelf gericht en jouw egocentrische houding kan tot conflicten leiden. Mercurius retrograde van 10 april tot 2 mei 2017 in het Huis van Relaties brengt extra problemen doordat een oude liefde weer kan terugkeren in je leven. Luister naar je innerlijke stem. Geen belangrijke beslissingen nemen tot half april 2017. Vanaf 15 april 2017 worden dingen vanzelf duidelijk. De Nieuwe Maan van 26 april 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Vanaf dit moment kan er iemand op je pad komen die een grote rol gaat spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie. Denk aan een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen.

Familie en Huis
In de eerste drie weken van april 2017 is de relatie goed thuis, maar in de laatste week van april 2017 is er in jouw familie een verschil van mening met jouw partner. Je moet alle zeilen bijzetten om iets goed te praten.
Deze maand is er goed nieuws over de komst van een kind!
Het is raadzaam om huiselijke problemen op te lossen, want binnenkort vraagt jouw carrière veel aandacht van je. Blijf niet te lang rondlopen met een probleem. Alles bespreekbaar houden! Een probleem wordt alleen maar groter als je het onbesproken laat. Vrede op het thuisfront betekent ook vrede in je ziel.

Carrière
April 2017 gaat veranderingen brengen in je carrière, Schorpioen. De Maansverduistering in Leeuw van 11 februari 2017 in jouw Huis van Carrière was de kosmische poort naar diepgaande veranderingen in de carrière. Vanaf deze maand zie de veranderingen in de vorm van een reorganisatie of verandering in het bedrijfsbeleid, andere regelgeving vanuit de overheid of managementwijziging. In ieder geval komen er aanpassingen zoals een nieuwe baan of de start van een eigen onderneming. April 2017 is een gunstige maand voor het vinden van passend werk.
Netwerken kan daarbij een grote rol spelen. Met jouw feilloze intuïtie weet je steeds op de juiste plek op de juiste tijd te zijn. Je weet precies de juiste snaar te raken wanneer je iets gedaan wil krijgen. Mercurius gaat vanaf 21 april 2017 retrograde in jouw Huis van Werk waardoor er tot begin mei 2017 vertragingen optreden.

Financiën
In de eerste drie weken van april 2017 zijn er financiële uitdagingen.
Natuurlijk zijn er ook financiële mogelijkheden, maar de tijd lijkt niet rijp te zijn om deze in gang te zetten. Door de invloed van Saturnus in het Huis van Financiën wil je financiën op orde krijgen of financiën herstructureren. En Saturnus gaat vanaf 6 april 2017 retrograde in het Huis van Financiën.
Dat betekent dat er veel meer tijd nodig is om onderzoek te doen en te kijken naar de financiële haalbaarheid.

Gezondheid
De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Onthechting en Kosmisch Bewustzijn. Je bent toe aan rust. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.
Er zijn momenten dat je het nodig hebt om actief bezig te zijn. Actief zijn in de sportschool, in de buitenlucht. Jezelf uitleven. Maar er zijn ook momenten dat je behoefte hebt aan rust. En dat is het geval aan het begin van april 2017. Het kan geen kwaad om zo nu en dan wat gas terug te nemen, maar blijf niet passief op de bank zitten! In de tweede helft van april 2017 merk je dat minder beweging leidt tot vermoeidheid en slapeloosheid. Mars blijft tot 21 april 2017 in jouw Huis van Relaties. Mentale en emotionele gezondheid is zo belangrijk. Disharmonie in jouw omgeving leidt tot lichamelijke en psychische klachten. Het is dus belangrijk om de harmonie in de relatie te herstellen. Maar ook positieve gedachten, goede voeding beweging zijn essentieel om gezond en vitaal te blijven.

Advies
Je bevindt je in een bijzondere periode, Schorpioen. Een soort overgangsperiode, een transformatie naar een nieuwe jij. Volgende maand mei 2017 valt de Volle Maan in jouw teken Schorpioen. Je merkt nu al dat je aan het veranderen bent door je anders te kleden of anders te gedragen. Deze maand ben je heel gevoelig voor wat anderen denken en vooral wat anderen jou niet willen vertellen. Daarom moet je toeslaan voordat anderen dat bij jou doen voordat een probleem echt een probleem gaat worden.

error: Content is protected !!