Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Tweelingen oktober 2019

Algemeen

Oktober 2019 is de maand van groei. Groei in je carrière, relatie, studie en gezin.

De meeste planeten staan nog aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop, dus je bent nog aan het bouwen aan de infrastructuur van je toekomstige succes.

Samenwerking, sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen zijn voorwaarden om gewenste doelstellingen te bereiken. Je kunt niet om de ander heen!

De belangrijkste aandachtsgebieden voor september 2019 zijn carrière, dagelijks werk, privé-leven, gezondheid, liefde en sociale betrokkenheid.

Liefde en Relaties

Oktober 2019 is een liefdevolle maand. De single Tweelingen krijgt veel kansen om de liefde te omarmen. Ga niet te snel over een nacht ijs, Tweelingen. Geef het de tijd om tot volle bloei te komen. Ook in de vaste relatie kun je niets forceren. Door iets te willen forceren, bereik je alleen maar het tegenovergestelde. Wanneer een liefde is voorbestemd, gebeurt het vroeger of later toch wel.

De Volle Maan van 13 oktober 2019 valt in jouw Huis van Vriendschappen, groepen en organisaties. Iets komt tot voltooiing in je sociale kring en dat wordt gevierd. Er is een evenement of feest waarvoor jij bent uitgenodigd of jij gaat een feest of evenement organiseren.

Op 13 oktober is Venus opposiet Uranus in Stier en dat aspect veroorzaakt onrust in je relatie zoals een drang om vrij te zijn en te flirten. Een nieuwe romance kan spannend zijn, maar is van korte duur. Aan het einde van oktober 2019 wacht een aangename verrassing.

Familie en Huis

De rode strijder Mars “marcheert” nog tot tot 4 oktober 2019 door jouw Huis van Familie en Thuis. Deze periode wijst op dynamische huiselijke activiteiten. Een huis of onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen, het bouwen van een huis of renoveren.

In oktober 2019 is Tweelingen veel thuis en is bezig met het doen van klusjes en het ondernemen van activiteiten met kinderen en ouderen in je familie of directe woonomgeving. Eigenlijk ben je bezig met een grote voorbereiding voor een drukke periode in je leven.

Mercurius retrograde in Schorpioen van 31 oktober tot 19 november 2019 duidt op grote schoonmaak. Opruimen en inruimen, maar ook reorganisatie van dagelijkse routines en gewoontes of een nieuw dieet of andere lifestyle voor jezelf en je gezin.

Carrière

Oktober 2019 is de maand van groei, maar ook van samenwerking.

Vanaf 3 oktober 2019 “loopt” Pluto weer direct in Steenbok. Van 24 april tot 2 oktober 2019 was Pluto retrograde in Steenbok. Met het direct gaan van Pluto zijn er verwijzingen naar succes in de studie, een samenwerkingsverband met je partner of met een zakelijke partner. Toch gebeurt er deze maand nog niet veel op het carrièrefront en blijft veel nog bij hetzelfde.

Op 7 oktober 2019 is jouw planeet Mercurius opposiet Uranus in Stier. Tweelingen is dan scherp van geest, maar ook onrustig, nerveus en ongeduldig. Neem geen zakelijke beslissingen die dag, want de kans is groot dat je daar achteraf spijt van krijgt.

De Nieuwe Maan van 28 oktober 2019 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Tweelingen is dit geweldig moment om met een nieuw project van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin zien van een productieve periode waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. November 2019 is daarmee een gunstige periode van ergonomische toepassingen om de werkplek praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Een methodische en creatieve aanpak is de beste.

Financiën

De Maan is heerser van jouw Huis van Financiën. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende gedaante van de Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. De eerste helft van oktober 2019 laat gunstige financiële ontwikkelingen zien door slimme investeringen of een promotie op de werkplek. Er zijn echter ook deze maand schommelingen. Geld komt en geld verdwijnt. Het is van het grootste belang dat je zelf de financiële vinger aan de pols zowel privé als in je onderneming. Je moet goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in jouw branche of persoonlijke omstandigheden om goede beslissingen te nemen.

Vanaf 31 oktober 2019 gaat Mercurius weer retrograde. Mercurius is de planeet van Tweelingen. De Mercurius retrograde periodes zijn daarom gevaarlijk, want je bent geneigd om dan impulsaankopen te doen, waar je later spijt van krijgt. Investeer liever in duurzame projecten die winstgevend zijn of investeer in een bedrijfsgerichte studie.

Gezondheid

Oktober 2019 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid. 

Met de Zon in het luchtteken Weegschaal voelt Tweelingen zich goed.

Op 7 oktober 2019 is Mercurius echter opposiet Uranus en op 12 oktober 2019 is Venus opposiet Uranus en dat zijn aspecten van stress. Zoals je weet is stress killing voor Tweelingen.

Blijf dus wel goed op jezelf letten, zoals je voedingspatroon, je gewicht, slaapbehoefte en voldoende beweging.

De tijd verloopt in een snel tempo en je weet hoe belangrijk het is om geaard te blijven.

Let op je ademhaling. Maak de verbinding met je lichaam en voel wat het nodig heeft.

Er komt dan een stroom van creatieve energie op gang die jou weer helemaal in balans brengt.

Advies

In oktober 2019 kun je het gevoel hebben alsof je in vele richtingen tegelijk wordt getrokken. Vooral nu is het belangrijk dat je rustig en geduldig blijft. Niet alles tegelijk willen doen!

Deze maand zijn er stressvolle aspecten en die veroorzaken onrust.

Door de onrust in jezelf en om je heen is het niet makkelijk om jezelf te concentreren of inspiratie te vinden. Ontspanning is daarom zo belangrijk voor je. Door te mediteren, yoga of de natuur in te gaan. Gewoon even iedere dag een uurtje voor jezelf vrijmaken om wat afstand nemen van je werk. Even afstand nemen om de weg terug naar jezelf te vinden.

error: Content is protected !!