Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen juli 2017

Algemeen
In juli 2017 bevinden de meeste planeten zich aan de onderkant van de Vissen horoscoop. De focus ligt op het stabiliseren van de thuisbasis! Het biedt het veilige fundament waarop je latere succes zal worden gebouwd. Dit is de periode waarin je gaat voorbereiden, plannen, visualiseren, en dromen.

Liefde en Relaties
Juli 2017 is een liefdevolle, romantische en vrolijke maand voor de Vissen. Toch moet je op je hoede zijn. Er is iemand in jouw omgeving die jou wil claimen. Laat het niet uit de hand lopen en zeg op tijd “nee” als het je teveel wordt. Soms is het goed om afscheid te nemen. Afscheid nemen van iemand kan ook bevrijdend zijn en kan je de ruimte geven die je nodig hebt om te kunnen groeien. De Volle Maan van 9 juli 2017 valt in jouw Huis van Vriendschappen, organisaties en sociale betrokkenheid. Juli 2017 staat hiermee in het teken van vriendschappen, communicatie, evenementen, feestjes, netwerken en het opbouwen van verbindingen. Mars reist nog tot 20 juli 2017 door jouw Huis van Liefde. Een geweldige periode om verliefd te worden of om het liefdesvuur te doen oplaaien in een vaste relatie. In een vaste relatie ga je een beslissing nemen over een zwangerschap. De Vissen die op zoek zijn naar de liefde vindt deze in de eerste helft van juli 2017 op een grote bijeenkomst of evenement, later in juli 2017 op de werkvloer of in een gezondheidsinstelling.

Familie en Huis
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Creativiteit, Liefde en Kinderen. Kinderen spelen dus deze maand een grote rol, maar er is ook goed nieuws over een kind of gezinsuitbreiding in de familie. Door de invloed van Mars en Venus is juli 2017 een gunstige periode om je huis en tuin op te knappen, een renovatie, verbouwing of verhuizen of plannen te maken om te gaan verhuizen. Een goede periode voor onroerend goed transacties! Gunstige periode voor een actieve vakantie of dagjes uit met je gezin of familie of een familiefeestje thuis.

Carrière
Met de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop ben je nog steeds in een voorbereidende periode en neem je een aanloop voor een komende drukke periode in je carrière. In deze creatieve maand zijn Vissen die werkzaam zijn in de entertainmentwereld en kunstwereld het meest succesvol. In deze periode is er onduidelijkheid over het verloop van je carrière. De werkzoekende Vissen heeft de meeste kans bij een financiële instelling. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Werk. Dit is een goed moment om plannen in werking te stellen om jouw werkomgeving praktischer en productief te maken zoals ergonomische toepassingen! Ook een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan! Teamwork is het sleutelwoord deze maand en in de komende maanden!

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Door Mars in Kreeft kun je achteloos zijn met geld door teveel uit te geven of te speculeren. Het is echter raadzaam om een appeltje voor de dorst te hebben, want ook deze maand kun je voor onverwachte kosten komen te staan. De periode tot 22 juli 2017 is niet gunstig om te speculeren of te gokken. Gezinsleden en oudere personen in je leven kunnen financiële problemen geven voor de Vissen. Let dus op je budget. Na 22 juli 2017 komt er verbetering in de financiële situatie, maar waakzaamheid blijft geboden. Er komt deze maand geld binnen door jouw financiële expertise bij het behartigen van andermans belangen, een belastingteruggave, erfenis, tegemoetkomingen en geld van de partner.

Gezondheid
Juli 2017 is een gunstige maand voor je gezondheid, Vissen. Maar je moet er wel wat voor doen! Om een gezonde lifestyle vol te houden is zelfdiscipline nodig. Meldt je aan voor de yoga, ga zwemmen of fietsen. Het maakt niet uit wat je doet, maar beweeg! Stop met roken, laat de suikerpot en zoutpot staan. Vegetarisch eten is heel gezond en lekker! Probeer anders minder rood vlees te eten. Sla geen maaltijden over en ga op tijd naar bed.

Advies
Juli 2017 is een creatieve en dynamische periode! Het is heel belangrijk om je partner bij al je projecten en beslissingen te betrekken. Samenwerking is in de komende maanden een belangrijke thema zowel op het werk als in de relatie. Luister naar die goede raad, Vissen. Je doet het heel goed en je bent op de goede weg. Om op het goede pad te blijven, moet je soms wat meer geven en minder nemen. Dat weet jij als geen ander, Vissen.

error: Content is protected !!