Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Stier november 2017

Algemeen
November 2017 laat een maand zien van evaluatie en beslissingen in je financiën en carrière.
De Volle Maan van 4 november 2017 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid.
De focus ligt voornamelijk op jezelf, maar meer nog op de verbinding met anderen, samenwerking, flexibiliteit en het maken van compromissen.
Op eigen houtje iets bereiken gaat niet vanzelf.

Liefde en Relaties
November 2017 staat in het teken van de liefde en relaties. Jouw sociale leven bloeit. Er zijn uitnodigingen voor feestjes, maatschappelijke activiteiten en samenkomsten. November 2017 is de maand bij uitstek om die speciale persoon te ontmoeten. Op een symposium, bijeenkomst of vergadering ontmoet je bijvoorbeeld invloedrijke mensen die jou verder kunnen brengen.
De Nieuwe Maan van 18 november 2017 valt in jouw Huis van Relaties. Deze Nieuwe Maan is een verwijzing naar invloedrijke personen in jouw leven. Iemand kan een grote rol gaan spelen in je leven of je gaat een nieuwe stap zetten in een relatie zoals een verloving of huwelijk of zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen.

Familie en Huis
November 2017 laat voor het privéleven van de Stier een harmonieuze maand zien! Deze maand is er iets in de familie of in je gezin te vieren zoals de komst van een kindje of een huwelijk! In familieverhoudingen komt er duidelijkheid en helderheid. Er komt ruimte om je te richten op het maken van verbeteringen in huis of woonsituatie, het versterken van familierelatie en gezinssituatie. Deze maand kun je besluiten om op reis te gaan met je gezin. Ook een thuisstudie om je spirituele bewustzijn te vergroten behoort tot de mogelijkheden.

Carrière
Samenwerking blijft ook deze maand de sleutel tot maatschappelijk en professioneel succes.
In deze periode van het jaar heb de samenwerking van anderen nodig om je doelen te bereiken in je carrière, Stier. Tot en met 10 oktober 2017 zorgt Jupiter in Weegschaal voor een betere samenwerking en harmonie in professionele relaties. De invloed van Mars staat vanaf eind oktober 2017 tot begin december 2017 garant voor meer productiviteit en zin om te werken. De meeste planeten staan al in de bovenste helft van de Stier-horoscoop, dus de focus komt in de komende maanden te liggen op je carrière en wereldse doelstellingen. Er komt in de eerste drie weken van november 2017 groei in je carrière. De laatste week laat wat strubbelingen zien. Deze strubbelingen hebben te maken met familie en problemen thuis.

Financiën
Zorg ervoor dat je financiële zaken geregeld zijn voor eind november 2017.
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Mercurius gaat begin december 2017 retrograde. Met een retrograde Mercurius is het niet gegarandeerd dat financiële zaken geregeld kunnen worden. Doe dus tijdig je kerstinkopen! November 2017 is een goede maand om financieel alles goed in kaart te brengen, financiële strategieën te beoordelen en verbeteringen door te voeren.
Investeringen, inkomsten en uitgaven hebben deze maand te maken met sociale contacten, maar ook met vrienden en familieleden. Probeer leningen en schulden deze maand zo veel mogelijk af te lossen.

Gezondheid
Uranus in Ram is op dit moment retrograde in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn, Loslaten en Overgave. Vooral deze maand heb je een sterke drang om alles los te laten wat je niet meer dient in dit leven. De kans op depressie is groot wanneer problemen onopgelost blijven.
Je ervaart remmingen en je wil losbreken, maar tegelijkertijd ben je er bang voor. Wees niet bang, Stier.
Door de invloed van jouw heersende planeet Venus ben je in de eerste drie weken van november 2017 gevoeliger. Je dromen zijn levendig en voorspellend. Door de hoge energie zijn ontspannende massages raadzaam. Let op je rug, knieën, voeten, tanden, botten, je ogen en je huid, want je bent kwetsbaar. Rust en ontspanning zijn nodig. Richt je alleen op het essentiele om stress te verminderen.

Advies
November 2017 is een goede maand om financieel alles goed in kaart te brengen en financiële strategieën beoordelen en verbeteringen door te voeren.
Door de invloed van jouw heersende planeet Venus ben je in de eerste drie weken van november 2017 gevoeliger. Door de hoge energie zijn ontspannende massages raadzaam. Rust en ontspanning zijn nodig. Richt je alleen op het essentiele om stress te verminderen.

 

error: Content is protected !!