Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Steenbok-horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in.
Vernieuwing is deze maand het thema.

Liefde en Relaties
Een nieuwe liefde of een nieuw begin van je bestaande relatie? Alles is mogelijk in februari 2018. De Maan heerst voor de Steenbok over het Huis van Relaties. De intense Maansverduistering van 31 januari 2018 vond plaats in jouw Huis van de Ziel. Deze maand spelen er kwesties die te maken hebben met gedeelde inkomsten en seksualiteit. Het is mogelijk dat je het contact gaat verbreken met mensen met een negatieve uitwerking. Je komt in aanraking met de donkere kant van een andere persoon of met die van jezelf en dat kan confronterend zowel helend zijn.
De tweede helft van februari 2018 ziet er veelbelovend uit met de Maan in haar Wassende fase vanaf 16 februari 2018 tot 28 februari 2018!
Alles voelt nieuw voor de single Steenbok, ook een nieuwe liefde. Het blijft echter bij een korte romance, want je hebt je vrijheid lief, Steenbok. Creativiteit en vriendschappen zijn de sleutels naar de liefde, dus laat zien wat je voelt.

Familie en Huis
Februari 2018 laat aan het begin van de maand vernieuwing zien. Misschien ben je bezig met een verhuizing, een nieuw huis, verbouwing of renovatie of een ander interieur.\
Je bent bezig met het bouwen van je nest! De eerste helft van februari 2018 staat in het teken van veranderingen in huis, je familie en gezin. Nodig je vrienden en familie uit voor gezellige uurtjes bij jou thuis. Je hebt het druk gehad en misschien ben je vrienden uit het oog verloren of minder tijd gehad voor je familie of gezin. Nu is de tijd om mooie herinneringen op te halen en vol trots je nieuwe nestje te laten zien!

Carrière
Ook in carrière laat het thema van vernieuwing van zich spreken. Een nieuw project of een andere baan. In ieder geval ben je bezig met vernieuwing. Het oude eruit, de weg vrijmaken voor het nieuwe. De planetaire macht is verschoven naar de onderste helft van de Steenbok horoscoop. De tijd is aangebroken van de Nacht, een tijd van kosmische Winterslaap. De aandacht wordt tot eind juni 2018 verlegd naar het privéleven, een periode van rust en herstel. Het is mogelijk dat je je onzeker voelt over je carrière en jezelf afvraagt of je op de goede weg bent.
Februari 2018 is gunstige maand om te solliciteren. Ook een gunstige maand voor docenten en studenten, ook voor het leren van nieuwe communicatietechnieken.

Financiën
De Maansverduistering van 31 januari 2018 viel in jouw Huis van Gedeelde Financiën. In de financiële situatie van jouw huwelijkspartner, geliefde, een familielid of zakelijk partner komen er in de komende zes maanden grote veranderingen. In februari 2018 is jouw Huis van Financiën druk bezet. De Zon blijft nog tot 18 februari 2018 in jouw Huis van Financiën en dat geeft een positieve impuls aan je financiën. Uranus, jouw planeet van het Geld, ligt weer op stoom. Deze periode is gunstig om een grote investering te doen of investeerders aan te trekken voor nieuwe financiële projecten. Venus reist vanaf 19 januari 2018 door jouw Huis van Financiën. De gunstige invloed van Venus laat financiële ondersteuning zien door een meevallertje, bonus, uitbetaling of ondersteuning vanuit je familie, waarschijnlijk een ouder familielid. De Zonsverduistering van 15 februari 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze Zonsverduistering duidt op een verbetering van jouw financiële situatie en de komst van financiële mogelijkheden in het komende halfjaar. Winst kan worden behaald door kostenbesparende technieken toe te passen en afscheid te nemen van alles wat je niet meer dient.

Gezondheid
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid en deze maakt deze maand gunstige aspecten. Mercurius bezoekt deze maand maar liefst twee dierenriemtekens. Waterman en Vissen. Hierdoor ben je actief bezig en ben je bijna niet te stuiten in je energie. Belangrijk is echter dat de aandacht wordt gericht naar je benen, knieën, enkels en voeten. Deze maand blijkt maar weer hoe groot jouw behoefte is aan emotioneel welzijn. De mate van rust, liefde en harmonie is de sleutel tot jouw fysieke welzijn en gezondheid. In februari 2018 tot 17 maart 2018 reist Mars door jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn. Mars is als een kosmische stofzuiger. Een goede periode voor een vorm van therapie om onbewuste problemen uit het verleden en oud karma los te laten.
Let op je voedingspatroon. Zorg voor voldoende beweging, vooral wanneer je wat uit balans bent.

Advies
De meeste planeten staan nog in het eerste kwadrant van de Steenbok horoscoop, het kwadrant van persoonlijke kracht en onafhankelijkheid. Je doet de dingen op eigen kracht, op jouw eigen manier. Tijdens deze periode kun je gemakkelijker voorwaarden te scheppen zoals jij die wilt en ben je niet afhankelijk van de inbreng of hulp van anderen.
Volgende maand vindt er een verschuiving plaats waarin onafhankelijkheid niet meer zo vanzelfsprekend is.

error: Content is protected !!