Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenzijde van de Maagd horoscoop ligt de focus ook in juni 2023 op carrière, netwerken, werk en gezondheid.
De cyclus van Saturnus in Vissen versterkt het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en toewijding, maar geeft je zo nu en dan ook het gevoel van twijfel, somberheid en ontmoediging, alsof je harder moet werken om te krijgen wat je verlangt, vooral op het gebied van relaties.
Vertrouw op de kosmische krachten van Uranus en Jupiter in Stier!

Liefde en Relaties
Venus blijft tot 5 juni 2023 in Kreeft en dat is een gunstige periode voor feestjes, daten, evenementen en netwerken. De single Maagd krijgt mooie kansen met online dating of kan iemand ontmoeten binnen de sociale kring.
Pluto is retrograde in Waterman en keert vanaf 12 juni 2023 terug naar Steenbok, het 5e Huis van Liefde. Maagd richt zich door de invloed van de retrograde Pluto in Steenbok vanaf 12 juni 2023 alleen nog maar op liefdes die gebaseerd zijn op intimiteit en vertrouwen.
Dankzij de karmische lessen van Saturnus in Vissen is er meer toewijding in gezonde relaties, maar relaties die niet solide zijn en niet meer te redden zijn, worden verbroken.
Na de eerste week van juni 2023 voelt het alsof de deur dichtgaat en ga je twijfelen aan je sociale inbreng en verleidingskracht. Deze periode van onzekerheid en verveling in relaties duurt tot 21 juni 2023. Wanneer de Zomer begint komt het vertrouwen en daarmee ook jouw kracht weer terug. Er breekt dan een mooie periode aan om te daten en samen zorgeloos van het leven te genieten. Maagd gaat aan het eind van juni 2023 een beslissing nemen over een relatie, privé of zakelijk.

Familie en Huis
De Volle Maan van 4 juni 2023 valt in jouw Huis van Familie en Huis, dus tijd om aandacht te schenken aan je gezin of de band te herstellen met familieleden. Tot eind juni 2023 komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing zoals een renovatie, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus een voltooiing op het thuisfront, zoals een nieuw project, gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats. Deze Volle Maan brengt door al die ontwikkelingen onrust bij jou thuis, met kinderen en je familie. Raadzaam is confrontaties zoveel mogelijk te vermijden zodat de rust wederkeert.
De transit van Jupiter in Stier kan in juni 2023 tot verwarring en misverstanden leiden in het gezin, oudere familieleden en directe woonomgeving. Als je denkt alles te weten of gelooft dat je alles hebt gezegd over een bepaalde situatie, denk dan nog eens goed na, want er is iets dat je over het hoofd hebt gezien wat te maken heeft met een buurtproject, over vervoer, onderwijs of over broers en zussen.

Carrière
Jupiter in Stier biedt Maagd studiemogelijkheden en kans om de wereld te verkennen door te reizen of jezelf spiritueel te ontwikkelen.
Deze frisse kosmische wind brengt je avontuurlijke kant naar voren, dus wat houdt je tegen om je horizon te verbreden en constructieve veranderingen door te voeren?
Met de retrograde Pluto in Waterman is Maagd in de eerste helft van juni 2023 wat stil op het werk, want dan ben je bezig met jezelf aan het beraden over het dagelijks leven. Er kan nieuws zijn over een verandering in je dagelijks werk. Met de ondersteuning van Jupiter in Stier en Saturnus in Vissen kan Maagd in de tweede helft gaan solliciteren naar een baan die beter bij je past.
Tweelingen is het 10e Huis van Carrière en Bestemming voor de Maagd.
De Nieuwe Maan in Tweelingen van 18 juni 2023 in het Huis van Carrière laat nieuwe professionele kansen zien.
Het stimuleert Maagd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove of om andere maatschappelijke veranderingen door te voeren. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwind, twijfel en vertraging in de studie of met zakelijke reizen.

Financiën
Juni 2023 laat een overwegend stabiele periode zien voor juni 2023.
De invloed van de Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 kan in juni 2023 nieuws brengen over een vastgelopen financiële kwestie waardoor je in de tweede helft van 2023 in staat bent om reserves op te bouwen, nieuwe inkomstenbronnen, een investering doen om je droom waar te maken en je financiële positie te verstevigen.
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus reist deze maand door Kreeft en Leeuw.
In de eerste week van juni 2023 wordt geld uitgegeven aan vrienden en verenigingsleven.
Sociale contacten zoals collega’s, netwerken adviseurs leiden tot meer inkomsten.
Vanaf 6 juni 2023 wordt geld uitgegeven aan spiritualiteit en reizen.
Richt je alleen op het essentiële en bespaar waar mogelijk.
Asteroïde Ceres reist vanaf 21 juni door Weegschaal (Huis van Financiën en dat is tot half september 2023 geen gunstige financiële periode!
Een goede planning op financieel gebied blijft raadzaam.

Gezondheid
De invloed van de retrograde Pluto in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid maakt Maagd in het eerste helft van juni 2023 wat stil. Drukte en stress van de laatste tijd eisen hun tol.
Maagd kan met de retrograde Pluto slapeloosheid en innerlijke onrust ervaren. Gedragspatronen, karma en emotionele bagage vanuit het verleden die in je onderbewustzijn nog steeds aanwezig zijn gaan een rol spelen
De transit van Mars in Leeuw (Het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) kan de oorzaak zijn dat chronische kwalen de kop opsteken of kunnen er andere gezondheidsproblemen zijn.
Mars in Leeuw tot 10 juli 2023 is gunstig voor een revalidatietraject en een periode van retraite om te herstellen. Maagd kan slapeloosheid ervaren tijdens deze fase of meer actieve dromen hebben (ook dagdromen). Naast regelmatig bewegen moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet. Met Jupiter in Stier vindt Maagd vanzelf de balans. Naast regelmatig bewegen in de buitenlucht moet je zorgen voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet.
Ceres blijft tot 21 juni 2023 in Maagd dit kan je de kans om aan jezelf te werken, jezelf beter te voelen en te krijgen wat je hebt gemist.

Advies
Vissen staat tegenover Maagd. Saturnus in Vissen vormt dus vanuit het Huis van Relaties een oppositie met Maagd. Saturnus, Heer van Karma, versterkt in Vissen toewijding en plichtsbesef in relaties en dat kan ook in juni 2023 tot stress leiden.
Door de invloed van Saturnus in Vissen ben je misschien meer kritisch, cynisch en minder optimistisch, maar je mag rekenen op de steun van Jupiter en Uranus in Stier, dus maak je geen zorgen.
Het is nu de beste tijd om de toekomst te plannen, dus zet je twijfels opzij en wacht niet te niet te lang om een beslissing te nemen.
Extreme gebeurtenissen dwingen je om financiële verantwoordelijkheden opnieuw te evalueren, dat geldt ook voor issues die te maken met hebben intimiteit, seks, passie en macht. Een periode van evaluatie en aanpassing is essentieel is om ervoor te zorgen dat je de juiste dingen doet, met de juiste mensen, om de juiste redenen.

 

error: Content is protected !!