Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste “snellopende’ planeten staan aan in deze periode aan de onderzijde van de Leeuw-horoscoop.
De Nacht. De Nacht gaat over innerlijke verwerking, herstel, familie en huiselijke omstandigheden.
Samenwerking en consensus om je doelstellingen te bereiken worden steeds belangrijker.
De belangrijkste aandachtsgebieden voor Leeuw in september 2022 zijn sociale contacten, familie, broers en zussen, het gezin, financiën en educatie.
September 2022 kan uitdagingen brengen voor relaties en carrière.

Liefde en Relaties
De eerste week van september 2022 is gevuld met liefde en romantiek met de transit van Venus in Leeuw! Venus in het eerste Huis versterkt je aantrekkingskracht en belooft een onuitwisbare indruk! De aanwezigheid van de retrograde Saturnus in Waterman in het Huis van Relaties kan echter de oorzaak zijn van een afstand, misverstanden, mentale stress en conflicten in de vaste relatie. Onuitgesproken en onverwerkte issues zijn verweven met ontrouw, loyaliteit en vertrouwen. Praat openhartig met elkaar over al je twijfels en los het op.
De retrograde Saturnus in Waterman in het Huis van Relaties vormt in de tweede helft van september 2022 een positieve verbinding met Mars in Tweelingen. Op een feestje of bijeenkomst kan een speciale ontmoeting uitgroeien tot een langdurige vriendschap of zakelijke verbintenis, dus let goed op wat er in je sociale kring allemaal gebeurt deze maand.
Uranus is jouw planeet van Relaties. De invloed van de retrograde Uranus in Stier kan Leeuw echter terughoudend maken om een nieuwe relatie te beginnen of een nieuwe stap te zetten in de vaste relatie.

Familie en Huis
September 2022 is een rustige maand voor familie en huis. In de eerste drie weken van september 2022 vergezelt Venus de Zon in Maagd en dat heeft een gunstige invloed op je gezinsleven door steun en respect in het gezin en familie.
September 2022 is een echte familiemaand dat in het teken staat van het verbeteren van onderlinge contacten met naaste familie zoals broers en zussen. Aan het einde van september 2022 is er kans op een diepgaande spirituele reis waardoor je familiebanden beter leert begrijpen, ook familiekarma. Een cursus familieopstellingen kan ook inzichten en verheldering geven.
De Nieuwe Maan in Weegschaal van 25 september 2022 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat thuis ontwikkelingen zien die om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen. Kinderen vragen veel warmte en aandacht en dat doen ze om zich veilig en geliefd te voelen. Dat kun jij als geen ander geven Leeuw.

Carrière
Met de transit van Venus in Maagd mag Leeuw rekenen op een productieve en succesvolle maand september 2022. Een maand van carrièremogelijkheden, uitbreiding en mogelijkheid om lopende taken tot een goed einde te brengen. Leeuw krijgt respect en waardering van collega’s. Leeuw werkzaam in het buitenland of bezig met import en import of buitenlandse projecten krijgen goed nieuws.
Een buitenlands project of buitenlandse zakenreis kan doorgang vinden.
Blijf wel gefocust en ga niet met je hoofd in de wolken lopen, anders zou je zo maar eens kansen over het hoofd kunnen zien.
Door de retrograde Jupiter in Ram zijn er goede resultaten te behalen met studie.
Met de retrograde Jupiter in Ram moeten er keuzes worden gemaakt en deze hebben te maken met focus behouden. Laat jezelf bij het werk en de studie niet afleiden door externe factoren zoals sociale media en vrienden.

Financiën
De Nieuwe Maan van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Financiën. Door deze Nieuwe Maan zijn er in september 2022 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie of een geweldige aanbieding voor je onderneming of om je financiële administratie op orde te krijgen. September 2022 belooft met de transit van Venus in jouw Huis van Financiën een voorspoedige maand te worden. Vooral de Leeuw met een eigen onderneming zal garen spinnen met deze transit van Venus in Maagd. Een maand van voortgang en de mogelijkheid om je te houden aan betalingsverplichtingen. Projecten die zijn uitgesteld vanwege het gebrek aan financiën kunnen voortgang vinden.
De Volle Maan van 10 september 2022 in het Huis van Gedeeld Vermogen belicht financiële aangelegenheden van je huwelijkspartner, zakelijk partner, of geliefde. In de komende twee weken komt er geld vrij vanuit een verzekeringspolis, belasting, alimentatie, aflossing of lening. Het aangaan van financiële partnerschappen en financiële overeenkomsten zoals investeringen, dividend, rendement en aanbestedingen worden door deze Volle Maan begunstigd.
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Vanaf 10 september 2022 gaat Mercurius retrograde en kunnen er financiële vertragingen zijn.

Gezondheid
Asteroïde Ceres reist tot 29 september 2022 door Leeuw. Dit is een periode van koestering en innerlijke verzorging door meer tijd te nemen voor jezelf en jezelf te verwennen. Even een time-out nemen om te aarden, om tot rust te komen en je omringen met je dierbaren.
Leeuw wordt beschermd door de kracht van de Zon en Venus, maar dat wil niet zeggen dat je zelf niets hoeft te doen. Je moet goed op je gezondheid letten, want er kan sprake zijn van kleine kwaaltjes zoals maagkrampen en brandend maagzuur. Let op wat je eet en laat te pittig en te vette voeding achterwege, Leeuw heeft veel rust nodig, om mentale en fysieke stress te voorkomen. Saturnus, de heer van je zesde Huis (Steenbok) is retrograde en hierdoor kan een oude kwaal zoals rugklachten of gewrichtspijn problemen veroorzaken of kan Leeuw zich zorgen maken over de gezondheid van de partner.

Advies
Vanaf 21 augustus 2022 tot 25 maart 2023 reist Mars door Tweelingen, voor Leeuw het 11e Huis van Sociale Processen. Tijdens die periode van reflectie moet je flexibel zijn en veel geduld hebben, met jezelf en met anderen. Conflictsituaties waarvan je dacht dat deze waren opgelost komen tijdens de retrogradeperiode van Mars eind oktober tot eind november 2022 weer terug, zoals de terugkeer van personen of situaties.
Deze periode van bezinning tot medio januari 2023 is bedoeld om de balans te vinden op je spirituele reis.

error: Content is protected !!