Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Vissen mei 2017

Algemeen
Mei 2017 is een goede financiële maand, ook voor je huis en gezin. Je carrière komt tijdens deze periode van de astrologische Nacht op de tweede plaats. Vissen bevindt zich in een periode van voorbereiding en visualiseren. Zakelijke beslissingen worden uitgesteld.

Liefde en Relaties
Mercurius is jouw planeet van Relaties. Mercurius loopt weer direct in Ram en dat geeft je een onrustig gevoel. Aan het begin van mei 2017 is er een “toevallige” ontmoeting die je onrust en onduidelijkheid brengt.
Er komen vele liefdeskansen deze maand, maar je zult merken dat er geen sprake is van een droomprins of droomprinses. Misschien verwacht je teveel en reik je te hoog naar de sterren. Je bent op zoek naar het onbereikbare aan het begin van mei 2017. In de tweede helft van mei 2017 ga je meer op zoek naar het emotionele en zorgzame aspect. Liefde kan ontstaan op het werk of een feestje met vrienden. De Vissen in een vaste relatie zijn toe aan het zetten van een nieuwe stap.

Familie en Huis
Mei 2017 staat in het teken van familie, gezin en huis. In de eerste helft van mei 2017 zijn er bezoekjes van en aan familie en is er meer communicatie via e-mails, sms-berichten en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden. In de eerste helft van mei 2017 gaan jullie een dagje shoppen! De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt jouw Huis van Familie en Huis. In de komende twee weken is er een verhuizing of verbouwing of maak je plannen om te gaan verhuizen of te gaan verbouwen. Misschien wil je de inrichting van je huis veranderen en nieuwe woonaccessoires aanschaffen. Ook de invloed van de rode strijder Mars tot 4 juni 2017 door jouw Huis van Familie en Huis laat een gunstige periode zien om je huis en tuin op te knappen, een renovatie, verbouwing of verhuizen of plannen te maken om te gaan verhuizen. Een goede periode voor onroerend goed transacties! Gunstige periode voor een actieve vakantie of uitstapje met je gezin of familie, een familiebijeenkomst of feestje thuis.

Carrière
De carrière komt voor Vissen in mei 2017 op de tweede plaats. Met de meeste planeten aan de onderzijde van de Vissen-horoscoop is dit een periode van visualiseren en voorbereiden. Bestaande zakelijke projecten kunnen worden opgeschort tot na de Zomer van 2017. In deze periode neem je een aanloop voor een komende drukke periode.
In de eerste helft van mei 2017 kan er een misverstand zijn of onduidelijkheid in de communicatie. Neem je tijd om er achter te komen wat er precies aan de hand is. Stel je grenzen op het werk en in je dagelijks leven. Misschien tijd voor een korte vakantie, Vissen? Aan het eind van de maand is er een verrassing op het werk.

Financiën
Mars is jouw planeet van het geld. Mars reist deze maand door Tweelingen en dat is goed nieuws voor je financiële positie, Vissen. Mei 2017 is de maand bij uitstek om jouw financiële doelen te bereiken. Jouw persoonlijke charme is daarbij jouw geheime wapen! Bijvoorbeeld, die afspraak bij de bank verloopt in jouw voordeel. Je weet een goede deal te sluiten of je bent in de gelegenheid om iets moois aan te schaffen. Jouw sociale netwerk is een onmisbare partner in het geheel. In de wereld van de mode en gezondheid is deze maand de meeste winst te behalen.

Gezondheid
Mei 2017 laat een voorspoedige maand zien voor je gezondheid. Wel heb je veel rust en ontspanning nodig om in goede conditie te blijven. Naast jouw fysieke gezondheid is jouw emotionele gezondheid heel belangrijk. Lichaam, geest en ziel zijn één! Meditatie, yoga en spirituele healing zijn essentieel om in balans te komen. Luister naar je lichaam. Ben je moe, ga dan even een dutje doen. Voel je je onrustig? Ga dan even een wandeling maken in het park. Let ook op een goede voeding. Jouw lichaam is de tempel van je ziel. Je lichaam vertaalt wat jouw ziel je wil vertellen. Doe wat goed voor je voelt. In de tweede helft van mei 2017 heb je rust en ontspanning nodig!

Advies
Het is een goed idee om deze maand vrijaf te nemen of een vakantie te plannen, Vissen. Even er tussenuit helpt te om alles weer helder te zien. De meeste planeten staan aan de onderste helft van de Vissen horoscoop. De Nacht. Tijdens de wonderlijke nacht vindt herstel plaats en dromen we van wat komen gaat. Hou er deze maand rekening mee dat iets of iemand anders is dan dat het op het eerste gezicht lijkt. Neem wat afstand en blijf bij jezelf, Vissen.
Verspil deze maand niet je kostbare energie aan dingen en mensen die je niet nodig hebt. Vanaf 21 mei 2017 breekt een periode aan waarin de liefde een grote rol gaat spelen. Een periode van dankbaarheid voor het leven, voor wat is en voor wie jij bent.

error: Content is protected !!