Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Februari 2018 is voor de Ram een geweldige maand voor financiën, relaties en carrière.
De Zonsverduistering van 15 februari 2018 is de kosmische poort naar een periode waarin de focus ligt op vriendschappen en groepsprocessen. Februari 2018 is vooral een maand waarin sociale vaardigheden de sleutel zijn tot persoonlijke groei. Door te netwerken en deelname aan sociale activiteiten kunnen doelen worden bereikt. Vanaf 19 februari 2018 breekt er een spirituele periode aan waarbij je de tijd moet nemen om terug te blikken op wat was en wat mag worden.

Liefde en Relaties
Februari 2018 laat voor de liefde en relaties aangename aspecten zien!
De single Ram vindt een nieuwe liefde op de werkomgeving met de hulp van oudere collega’s of personen in een hogere positie. In deze tijd van het jaar is de Ram op zoek naar mensen die jou verder kunnen brengen op het carrièrepad. Zo is mogelijk dat je tot over je oren verliefd raakt op je baas of een zakelijk partner.
Vriendschappen en groepsactiviteiten zijn de hele maand belangrijk. De focus ligt op je sociale leven en netwerken. De energie in de vaste relatie is goed, geaard en stabiel. Een heerlijke energie om jullie relatie naar een nieuw niveau te brengen. Natuurlijk is het goed om aandacht te schenken aan de partner, zijn of haar verlangens, hoop en dromen. Geven en nemen. Deze maand moet je meer geven dan nemen, want je partner voelt zich wat verwaarloosd. Aan het eind van februari 2018 zijn er wat obstakels te overwinnen. Een openhartig gesprek lost de meeste problemen op.

Familie en Huis
In februari 2018 moet je thuis alle zeilen bijzetten, Ram. De planetaire krachten staan aan de bovenkant van de Ram-horoscoop. Jouw carrière staat bovenaan en het privéleven komt op de tweede plek. Maar juist nu heeft jouw familie je hard nodig.
De totale Maansverduistering van 31 januari 2018 heeft een grote invloed op je kinderen, kinderen in de familie en kinderen in jouw omgeving. Kinderen hebben jouw leiding en ondersteuning hard nodig. Doordat je carrière veel tijd vergt, is er minder tijd om samen leuke dingen te doen, dingen thuis af te werken of dingen te verwerken. Probeer een juiste balans te vinden tussen privé en carrière, want ook deze maand besef je hoe belangrijk het is om een stabiele thuisbasis te hebben. Het draait niet altijd jou in het gezin of familie. Ook hier is het beter iets meer te geven en minder te nemen.

Carrière
De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 viel in jouw Huis van Carrière. Door deze energie kan er sprake zijn van een promotie, nieuwe baan, nieuwe zakelijke kansen zoals een nieuwe overeenkomst of nieuwe onderhandelingen, een nieuwe klant of meer opdrachten waardoor er plannen voor de lange termijn kunnen worden gemaakt.
Door de invloed van jouw planeet Mars zal februari 2018 ook in het teken staan van bedrijfstraining, reizen voor je werk, contacten en zakendoen met het buitenland of buitenlanders.
Door de samenwerkende planetaire krachten is februari 2018 een sociale maand waarbij je veel onderweg bent en veel mensen ontmoet. Ook de studerende Ram of de Ram in het hoger onderwijs krijgt deze maand met doorgroei en veranderingen te maken. Met jouw vastberadenheid liggen de carrièremogelijkheden voor het oprapen.

Financiën
De beste financiële mogelijkheden komen in februari 2018 door zaken te doen met het buitenland, buitenlandse organisaties en netwerken. Door de invloed van jouw financiële planeet Venus in Waterman kunnen groepen en verenigingen in februari 2018 leiden tot belangrijke nieuwe klanten, dus bezoek zoveel mogelijk beurzen en seminars in de eerste helft van deze maand. Door de financiële informatie die je krijgt kunnen inkomsten verder worden verbeterd. In de tweede helft van februari 2018 is de telefoon onmisbaar om geld te genereren. Ook familieleden en ouderen kunnen deze maand een bijdrage leveren aan jouw financiële positie.
Februari 2018 is een gunstige financiële maand, maar investeer jouw inkomsten op een verstandige manier! Zoals je in de jaarhoroscoop kunt lezen, is de eerste helft van 2018 bedoeld om financiële voorbereidingen te treffen voor mei 2018.

Gezondheid
Door sterke planetaire druk in jouw Huis van Neptunus moet je deze maand vooral aandacht besteden aan je voeten. Voetreflexologie, een pedicure-behandeling en wisselbaden zijn heilzaam voor je. Zorg dat je voeten voldoende ondersteuning krijgen. Je gaat merken dat dromen lucide en voorspellend van aard zijn. Jupiter in Schorpioen reist momenteel door jouw Huis van de Ziel en Transformatie. De invloed van Jupiter is helend op het gebied van seksualiteit, intimiteit, verwerking, angst en trauma’s. Jupiter in Schorpioen kan leiden tot genezing en loslaten van angsten. Laat dit toe, want nu is de beste kans op een succesvolle verwerking of gerichte vorm van therapie. De invloed van de Zon en Mars geven je deze maand fysieke kracht en vitaliteit.
Wel naar de sportschool gaan, ook al ben je moe. Door te sporten krijg je vanzelf weer energie!

Advies
Doordat je zo met jezelf en je carrière bezig bent, is er minder tijd om voor je partner. Zorg voor een goede balans tussen privé en carrière, Ram.
Leermeester Saturnus reist samen met Pluto door Steenbok en dat is jouw Huis van Carrière.
Er zijn grote professionele stappen te zetten en veel succes is te behalen. Maar vergeet niet dat je elkaar nodig hebt om succes te behalen en te behouden. Door iets meer te geven krijg je zoveel meer. Wees niet te ambitieus. Met ambitie is niets mis, maar een beetje minder mag ook wel, Ram.
De eerste helft van februari 2018 is de beste periode om te gaan reizen en te zien wat het leven je te bieden heeft!

error: Content is protected !!