Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

Weegschaal september 2019

Algemeen

Met de nadruk op het oostelijke deel van de Weegschaal-horoscoop is in september 2019 het thema onafhankelijkheid en zelfvertrouwen actueel. Jouw persoonlijke zonnecyclus en de universele zonnecyclus zijn in hun groeiende fase, want de Nieuwe Maan 28 september 2019 valt in Weegschaal. Vanaf dit moment en oktober 2019 staat hierdoor in het teken van een nieuw begin van jou als persoon. Het is nu tijd om jezelf te voeden met alles wat je werkelijk wil, dus een goed moment voor een make-over of schoon schip te maken!

Liefde en Relaties

September 2019 is een romantische maand voor de Weegschaal! Je voelt je goed en dat straal je naar de buitenwereld uit. Jouw charme is onweerstaanbaar! De single Weegschaal krijgt in september 2019 veel aandacht en kansen om de liefde te omarmen. In de laatste week van september 2019 laat de beste kansen zien op het werk of tijdens het netwerken.

Nieuwe en positieve vriendschappen helpen je om fysiek, intellectueel, emotioneel en mentaal te groeien. Jouw sociale leven bloeit en je vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, maar dat kan ook wel eens teveel zijn. Je moet keuzes maken! 

Weegschaal verwacht veel van een relatie, maar vaak kan deze niet voldoen aan je hoge verwachtingen. Blijf realistisch. Het is niet al goud wat blinkt in de liefde. 

Familie en Huis

De Verduisteringen van 2019 zijn allemaal van invloed op je privé-leven, familie en huis, want deze beïnvloeden zowel je carrière en relaties. De invloed van de Zonsverduistering van 6 januari 2019 en 16 juli 2019 in Steenbok laat positieve of negatieve ontwikkelingen in je privé-leven zien waardoor je realiseert hoe belangrijk familie en je gezin voor je is. 

Aan het begin van september 2019 kunnen er wat financiële uitdagingen zijn die te maken hebben met je huis of familie. Positiviteit, harmonie en vrede in je gezin en familie gaat je boven alles. 

Op 14 september 2019 is Mercurius conjunct Venus, dus een perfecte dag om iets uit te praten. Op 17 september 2019 is Venus opposiet Cheiron. De beste dag om partijen weer tot elkaar te brengen.

Carrière

De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 viel in jouw Huis van Carrière en deze energie laat je ook in september 2019 nadenken over de toekomst. In ieder geval komen er veranderingen, bewust of onbewust. Wanneer je niet happy bent in je carrière of met de dagelijkse gang van zaken, dan is de tijd gekomen om keuzes te maken en aanpassingen te doen.

September 2019 is een maand van afwerken, voorbereiding en investeren voor de toekomst. Om goed te kunnen presteren is het van het grootste belang dat je in balans bent, zowel fysiek als emotioneel.

September 2019 is een gunstige maand voor een bedrijfsgerichte opleiding of training. Een zakenreis levert niet de gewenste resultaten op deze maand. De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Werk en dat zien dat een project op het werk of thuis tot voltooiing gaat gekomen. De Volle Maan geeft ook ruimte om in de tweede helft van september 2019 eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen. Vanaf 23 september 2019 met de Zon in Weegschaal breekt een periode aan om jouw dromen waar te maken, zoals een baan in het buitenland. Geweldige periode voor de Weegschaal in de modewereld, literaire wereld, media, de spirituele wereld of dienstverlenende sector.

Financiën

Pluto is jouw planeet van Financiën. De retrograde Pluto vraagt je ook in september 2019 om voorzichtig te zijn met investeringen en financiële transacties. Grondig onderzoek vooraf is vereist voordat je een handtekening onder een contract zet. De lange retrogradeperiode van Pluto begon eind april 2019 en is kosmisch bedoeld om financiële doelstellingen te verifiëren en een goede strategie uit te zetten. Vanaf 12 augustus 2019 is Uranus retrograde in Stier in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Er kunnen dan onduidelijkheden of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen zoals met je levenspartner of zakelijke partner. Vanaf 23 september 2019 met de Zon in Weegschaal worden nieuwe bronnen aangeboord zoals een goed betaalde baan in het buitenland.

Gezondheid

Vissen symboliseert voor Weegschaal het Huis van Gezondheid.

Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid en dit legt de focus op gezondheid en werk. Een periode van toepassing van ergonomische oplossingen op het werk. Blijf niet met klachten rondlopen. Tijdens deze periode ben je ook gevoeliger voor medicijnen. Pluto retrograde in Steenbok kan de oorzaak zijn van schommelingen in je bloedsuikerspiegel of bloeddruk. De invloed van Mars in Maagd kan vanaf 19 augustus tot 4 oktober 2019 leiden tot meer stress, hoofdpijn, een infectie, uitslag of koorts.

Advies

Zorg voor de balans in alles wat je doet, zowel fysiek, emotioneel en financieel! 

De Volle Maan van 14 september 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid.

Als je het nog niet gedaan hebt, is dit een prachtig moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten.

Minder stress door meer tijd te nemen voor jezelf om te bewegen en te ontspannen is de beste investering, Weegschaal!

error: Content is protected !!