Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten staan in november 2022 aan de westelijke sector van de Tweelingen-horoscoop. De westelijke sector betekent: “de ander”. De boodschap van de Kosmos is duidelijk:
Je kunt alleen doelen bereiken door samenwerking en sociale vaardigheden.
De nadruk ligt deze maand op carrière, gezondheid, relaties en financiën.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de retrograde Mars in Tweelingen kan er stress zijn in relaties, want de retrograde Mars maakt een oppositie met het Huis van Relaties. Onuitgesproken frustraties kunnen dan de oorzaak zijn van onderlinge ruzies en beschuldigingen.
De transit van de Zon, Mercurius en Venus in Boogschutter (Huis van Relaties) vanaf de tweede helft van november 2022 heeft een positieve uitwerking op alle verbintenissen. De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 in het Huis van Relaties brengt een nieuw hoofdtuk in de relatie zoals een aanzoek, huwelijk, een nieuwe vriendschap, zakelijk samenwerkingsverband of andere vorm van samenwerking om een project van de grond te krijgen.
Het is echter van het grootste belang dat je rekening blijft houden met de behoeften, verlangens en gedachten van je geliefde en medewerking van relaties.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres reist tot 18 december 2022 door Maagd (Huis en Familie) en dit kan voor Tweeljngen een geweldige tijd zijn om met familie samen te zijn of met mensen die je als familie beschouwt.
Ook een perfecte periode om verbeteringen aan te brengen in huis of in jouw woonsituatie.
Tijdens deze periode zoekt Tweelingen warmte en comfort en staat dan ook meer open om behulpzaam te zijn voor anderen in het gezin en familie.
Tot 11 januari 2023 is Mars retrograde in Tweelingen. Deze periode kan in de privé-sfeer leiden tot grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Mars retrograde in Tweelingen maakt je innerlijk onrustig en daardoor wil je overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken. Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.
Planetaire aspecten laten zien dat november 2022 een maand van ups en downs is, maar als je rustig blijft en de ander in zijn of haar waarde laat, mag je rekenen op de steun van je familie.
Verhuizen is deze maand niet zo gunstig, maar als dat gebeurt dan kies je voor een plek waar je je veilig en comfortabel voelt of die je dichter bij de mensen brengt die je ondersteunen.

Carrière
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in jouw Huis van Werk, Dienstbaarheid, Plicht en Dagelijkse Routine en is ook in november 2022 van grote invloed op je carrière, zoals een nieuwe werkkring. Ook de totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 is een aanwijzing dat de oude weg misschien niet meer het juiste pad is.
Veranderingen zijn onvermijdelijk en als je dat zelf niet doet, komen veranderingen van buitenaf.
Deze onverwachte wendingen stellen je dan voor een voldongen feit, waardoor er keuzes gemaakt moeten worden. Je krijgt tegenwind, maar je mag niet blijven stilstaan en afwachten.
De retrograde Jupiter in Vissen laat carrièremogelijkheden te laten zien die niet zijn opgemerkt of benut, dus er zijn ongekende kansen op vooruitgang wanneer je deze ziet of wil zien.
In november 2022 kunnen er spanningen tussen collega’s ontstaan. Probeer van elkaar te leren in plaats van elkaar tegen te werken.
In de laatste tien dagen van november 2022 kan een zakelijke beslissing van financiële invloed zijn, dus denk goed na voordat je die beslissing neemt.

Financiën
Zoals je weet is de Maan verbonden met Kreeft, het begin van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Zorg voor evenwicht. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.
De Wassende Maan van 1 november 2022 tot 8 oktober 2022 laat de beste financiële periode zien om geld te genereren. Vanaf 9 november tot 23 november 2022 is de Maan in haar Afnemende fase. Dit is de beste periode om bijvoorbeeld rekeningen te betalen en financiële afspraken te maken en na te komen. Sparen kan in november 2022 een uitdaging zijn, want er zijn hoge uitgaven door een onverwachte verhuizing en de kosten die daarmee gepaard gaan.
Het is raadzaam om zakelijke bijeenkomsten te verzetten en de ondertekening van contracten uit te stellen. Raadzaam is om proactief te zijn en niet af te wachten.
Blijf alert en doe geen onnodige uitgaves.

Gezondheid
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 viel in het 6e Huis van Gezondheid gaat in het komende halfjaar leiden tot veranderingen in je lifestyle om je gezondheid te verbeteren, zoals ander werk of een andere dagroutine. De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 valt in jouw Huis van het Kosmische Bewustzijn en Loslaten. Deze kosmische gebeurtenis brengt in het komende halfjaar verborgen emotionele pijn en verlangens aan het licht. Hoewel deze pijnlijk voor je kunnen zijn, is deze kosmische doorgang hard nodig om oude pijn en karma los te laten om verder te kunnen gaan. Een vorm van therapie kan hierbij helpen.
Mars retrograde in Tweelingen kan leiden tot stress, grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen. Je gezondheid heeft te lijden onder stress en daarom moet je voorzorgsmaatregelen nemen.
Neem voldoende rust en eet gezond. Tweelingen kan in november 2022 te maken krijgen met huidallergieën, gehoor- en oogklachten, ook longen, bronchiën, sleutelbeenderen, armen en handen, zenuwgestel kunnen gevoelig zijn.

Advies
Mars in Tweelingen is een dynamische periode met een reeks van onverwachte gebeurtenissen.
Zelfs nu Mars retrograde is dan deze invloed de oorzaak zijn van overdruk in je hoofd, te druk met alles en overprikkeling. Overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken is niet goed. Haastige spoed is zelden goed.
Mars retrograde in Tweelingen kan leiden tot grote frustratie, ergernis, ongeduld, kritiek en irritaties over situaties en andere mensen.
Je hebt iets nieuws nodig, iets wat je echt leuk vindt om te doen. Iets wat je geestelijk stimuleert en waarvan je weet dat het bij jouw lifestyle past.
Maak het niet te moeilijk voor jezelf. Ga uit je hoofd en pieker niet zoveel, Tweelingen. Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.

error: Content is protected !!