Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan in deze periode aan de bovenkant van de Vissen-horoscoop.
Dit is de tijd van het jaar dat je op ambities en wereldse doelen bent gericht.
Oktober 2018 staat in het teken van carrière, relaties, studie, reizen, gezondheid en financiën.
Er breekt binnenkort een periode aan van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren in plaats van het moeten aanpassen aan anderen.
Hou er rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen kunt bij het bereiken van je doelen.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 is de maand waarin je jezelf van alles afvraagt. Wat voelt mijn partner voor mij? Wat voel ik voor mijn partner? Je bent onzeker over je partner, maar eigenlijk nog het meest over jezelf. Je moet de liefde eerst in jezelf zoeken. Hou je van jezelf? Koester jij jezelf?
De retrograde Venus kan in vanaf begin oktober 2018 tot problemen leiden op het gebied van intimiteit waardoor het voelt alsof er een afstand tussen jullie beiden ontstaat. Neem geen ondoordachte beslissingen, maar wacht rustig af. Blijf met elkaar praten! Ga ook met jezelf in gesprek. De single Vissen is selectief en kijkt eerst de kat uit de boom.
In de tweede helft van oktober 2018 komt er ontspanning en dat heeft te maken met de manier waarop je verantwoordelijkheid neemt voor je leven.

Familie en Huis
Oktober 2018 staat grotendeels in het teken van je kinderen, kinderen van je partner of kinderen in de familie of kinderen in je directe omgeving. Kinderen groeien op en proberen hun vleugels uit om hun grenzen te verleggen. Kinderen hebben jouw aandacht en ondersteuning daarbij nodig.
Deze maand zal het niet makkelijk zijn om de ruimte voor jezelf te vinden die je zo nodig hebt. 
De Volle Maan van 24 oktober 2018 is de kosmische poort naar een verandering in je woonsituatie, zoals een verhuizing of verbouwing. Het is mogelijk dat je tijdens je drukke carrière ook bezig bent met verbouwen of je stelt deze plannen even uit tot latere periode.

Carrière
Vanaf volgende maand reist de Grote Weldoener Jupiter door Boogschutter en daarmee door jouw Huis van Carrière. Er komt een carrièrepiek aan! Je bent in de goede richting, maar een goede strategie kost tijd. Het is de investering van je kostbare tijd meer dan waard. Betrek je compagnon, zakenpartner, baas, collega’s en klanten bij je plannen, want samen bereik je meer. Oktober 2018 is een gunstige maand om te solliciteren naar een andere baan, een zakenreis of voor een bedrijfsgerichte studie. Je mag rekenen op de steun van jouw vrienden, collega’s, kennissen en je geliefden bij jouw keuzes. Door te netwerken kom je op de meest geweldige ideeën. Oktober 2018 is een voorspoedige maand voor docenten, onderwijzers en de studerende Vissen.
Discipline, focus en een vast schema zijn van het grootste belang, want als je dat niet doet, dan loop je een vervelende achterstand op die moeilijk in te halen is.

Financiën
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Financiën.
Door deze kosmische invloed komt er in oktober 2018 meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan of meer omzet in je onderneming.
Oktober 2018 is een gunstige financiële maand. De winst komt je uit onderneming, je carrière, beleggingen of familieleden en zakelijke partner(s). Oktober 2018 is een goede maand voor het afbetalen van leningen en het aantrekken van investeringen voor nieuwe projecten.
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Gezamenlijke Middelen, belastingen, creditcards en leningen. In de loop van de maand zijn er ontwikkelingen in de financiële omstandigheden van je partner, zoals door een juridische uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.

Gezondheid
Door de invloed van Mars in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten hebt je te maken (gehad) met een periode van onderdrukte energie en het loslaten van vastgeroeste patronen en gedragingen die hebben geleid tot huidige problemen in je leven. Mars ruimt oude pijn op zodat je met minder bagage je weg kunt vervolgen.
Neem alleen mee wat je dragen kunt. Laat al het andere achter.
In de eerste drie weken van oktober 2018 voel je je moe. Om je energieniveau wat te verhogen is het goed om regelmatig te bewegen. Regelmaat is het sleutelwoord. Een trainingsschema volhouden bijvoorbeeld. Stel je grenzen en wees lief voor jezelf, Vissen.

Advies
Vanaf volgende maand reist de Grote Weldoener Jupiter door Boogschutter en daarmee door jouw Huis van Carrière. Een goede strategie kost tijd, maar is de investering van je kostbare tijd meer dan waard. Betrek je compagnon, je baas, collega’s en klanten bij je plannen, want samen bereik je meer. Discipline, focus en een vast schema zijn van het grootste belang.
Los eventuele problemen met een collega of klant nu op. Jouw planeet Neptunus blijft nog tot eind november 2018 retrograde. Vanaf dat moment gaan dingen veranderen.

error: Content is protected !!