Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Juni 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Schorpioen- horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht, dus je privé-leven komt op de tweede plek.
Juni 2018 is een gunstige maand voor gezondheid, maar financiën, carrière en relaties laten een onrustig beeld zien.

Liefde en Relaties
De invloed van Uranus in Stier in het Huis van Relaties is voor de Schorpioen het begin van een zevenjarige reis waarin privé-relaties of zakelijke relaties op de proef worden gesteld, veranderen of beëindigen wanneer persoonlijke vrijheid en onafhankelijkheid in het geding zijn. De invloed van Neptunus versterkt het verlangen naar de zielenverbinding en het delen van zuivere liefde. Dat verlangen kan zo groot zijn dat het gevaar van zelfbedrog op de loer ligt. Je hebt dus te maken met relationele onrust, veranderingen en verrassende omwentelingen. Deze beide energieën zijn een constante onderstroom in de relatie. In juni 2018 kan er verwarring in relaties ontstaan. Belangrijk is om duidelijk naar elkaar te zijn. Liefde heeft deze maand een financieel tintje. De single Schorpioen gaat op zoek naar een financieel onafhankelijke partner. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan echter struikelen over een financiële kwestie.

Familie en Huis
De invloed van Mars in het Huis van Familie en privé-leven laat een periode zien van van huiselijke activiteiten. Prima periode om te klussen, maar de invloed van Mars maakt ook defensief, beschermend en controlerend. Aan het eind van juni 2018 krijgen jij en een ouder familielid een meningsverschil over wat het beste is voor jou. Het beste is om het conflict niet op de spits te drijven. Jouw intuïtieve energieën komen meer dan eens van pas deze maand bij familie-aangelegenheden. De Volle Maan van 28 juni 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren. In de eerste helft van juli 2018 is er reisje of een uitstapje buiten de stad om vrienden of familie te bezoeken. Het is ook mogelijk dat je een auto, computer of mobiele telefoon koopt tijdens deze periode, ook zijn er meer e-mails, berichtjes en telefoontjes.

Carrière
Juni 2018 gaat voortvarend van start in je carrière, Schorpioen. Je bruist van energie en van creatieve ideeën. Door deze positieve flow krijg je veel voor elkaar in je carrière. In de tweede week van juni 2018 kan er echter een kink in de kabel komen. Gelukkig weet je deze obstakels handig te omzeilen. Die tegenvaller kan een meevaller zijn. De rest van juni 2018 verloopt goed, zonder al te veel problemen. Creativiteit is de sleutel tot succes aan het eind van juni 2018.
De Zon staat symbool voor je carrière en de Zon in Kreeft is de Schorpioen goed gezind vanaf 22 juni 2018.
Er komen belangrijke veranderingen in je professionele leven. Er is sprake van een reorganisatie in het bedrijf waar je werkt, maar je hoeft niet te vrezen voor je positie.

Financiën
De Volle Maan van 29 mei 2018 viel in jouw Huis van Financiën. Dit laat voor de eerste helft van juni 2018 meer geld zien door salarisverhoging, meer inkomsten door een andere baan of meer omzet in je onderneming. De financiële situatie van je partner (privé of zakelijk) blijft voor de rest van juni 2018 gunstig.
De Nieuwe Maan van 13 juni 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. Deze Nieuwe Maan kan ook duiden op een gunstige uitspraak, uitkering of uitbetaling, bonussen en provisies. Een nalatenschap is mogelijk of je laat zelf een testament opstellen zodat alles goed geregeld is.
Een gunstige periode om je te richten op het opstellen van een budgetplan, spaarplan of een begroting, het voeren van zakelijke onderhandelingen of ondertekenen van contracten voor een lange termijn project. De Zon in Tweelingen is van invloed op geldkwesties met de partner zowel privé als zakelijk, dus ook investeerders. Door de Zon in Tweelingen kan het in de eerste drie weken van juni 2018 alle kanten opgaan, dus wees uiterst voorzichtig en duidelijk bij financiële onderhandelingen.

Gezondheid
Je fysieke conditie is geweldig in de eerste drie weken van juni 2018. Vanaf 22 juni 2018 ben je in tiptop conditie, zowel fysiek als mentaal.
Blijf wel in beweging, want als je een keertje de sportschool overslaat, voelt het niet goed voor jou, maar ook niet voor je lichaam. Je humeur wordt er niet beter op en dat werkt averechts.
Ga zoveel mogelijk naar buiten, wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen.
Blijf positief denken. Blijf lachen!
Wanneer je je moe voelt, kom je in een negatieve spiraal. Vermoeidheid kan te maken hebben met verkeerde voeding, een verkeerde lichaamshouding, een verkeerd matras of hoofdkussen.
Laat jezelf goed voorlichten.

Advies
Deze maand zijn er wel vijf planeten retrograde die een grote invloed hebben op de Schorpioen. De retrograde energie van Mars, Jupiter, Saturnus, Neptunus en Pluto laten zien dat er tijd nodig is om een duidelijk beeld te krijgen.
Wees terughoudend bij het kopen van dure apparatuur of het aangaan van grote financiële avonturen. Jupiter is jouw planeet van Financiën. Jupiter is retrograde en vraagt om eerst goed onderzoek te doen voordat je een grote aankoop doet of met wie je financieel in zee gaat.

error: Content is protected !!