Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan inmiddels aan de rechterkant van de Maagd horoscoop.
De nadruk ligt dus op anderen en samenwerking.
Het is geen periode voor persoonlijk initiatief, maar een periode van observeren, afwachten, aanpassen, compromissen sluiten en onderhandelen. Deze maand ligt de focus op je sociale vaardigheden, relaties, werk en gezondheid.
Het gaat in januari 2023 om het vinden van evenwicht tussen je persoonlijke ambities en het belang van anderen, samenwerking en consensus.
Je doet altijd je best en daarom hoef je jezelf niet altijd te bewijzen. Kritiek leveren op je omgeving kan in jouw nadeel zijn, ook al is deze kritiek terecht.

Liefde en Relaties
Door de invloed van de Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 in het Huis van Liefde is de eerste helft van januari 2023 een perfect moment voor een nieuwe stap in de vaste relatie of met een nieuwe relatie te beginnen. Een nieuwe zakelijke samenwerking of de strijdbijl begraven met een zakelijke relatie of privé-relatie behoort tot de mogelijkheden.
De planetaire drukte in het vijfde Huis van Liefde laat zien dat januari 2023 een aangename maand is voor Maagd. In de vaste relatie komt er meer stabiliteit en ontwikkelt alles zich in een gelukkige en constructieve sfeer. Maagd gaat plannen voor de toekomst maken.
Voor de single Maagd kan een liefde tot bloei komen! In jouw directe omgeving kan iemand warme gevoelens voor je koesteren. Aan het einde van januari 2023 met Venus in Vissen (vanaf 28 januari 2023) kan deze persoon alles uit de kast halen om je te veroveren! Vertrouw op je intuïtie. Maagd kan dan verblind en meer geneigd zijn om naar de mooie kanten te kijken.

Familie en Huis
Januari 2023 is een rustige en harmonieuze maand voor familie en thuis. Er kan sprake zijn van gezinsuitbreiding en dat kan de komst van een kind zijn, maar ook een huisdier.
Kinderen spelen de hoofdrol deze maand. Ook financieel kan Maagd het zich veroorloven om leuke dingen met kinderen te ondernemen. Er is reden om trots te zijn op je kinderen. Kinderen hebben jou steun nodig bij de keuze voor werk of school. Een familielid kan binnenkort gezinsuitbreiding verwachten.
Jupiter is heerser van Boogschutter en is verbonden met het Huis van Familie en Thuis.
Jupiter in Ram betekent voor Maagd dat er een hypotheek voor een huis kan worden afgesloten of een ening voor een huishoudelijke investering.

Carrière
De retrograde Mars in Tweelingen kan in januari 2023 de oorzaak zijn dat beloften in je professionele leven niet worden nagekomen. Januari 2023 is een maand van dienstbaarheid en toewijding, maar je moet oppassen dat je niet moet opdraaien voor fouten die door anderen zijn gemaakt of dat je met hun verantwoordelijkheden wordt belast,
Januari 2023 is niet de beste maand voor je carrière. Het kan zelfs zo zijn dat je besluit met alles te stoppen, omdat je het even niet ziet zitten. Door problemen als uitdagingen te zien lukt het je toch om vol te houden en oplossingen te vinden.
Maagd heeft door de retrograde Mars in Tweelingen last van concurrentie en machtsstrijd met een collega of met een leidinggevende.
Na 18 januari, 2023 komt er geleidelijk aan verbetering met Mercurius als Mars weer direct.
De Nieuwe Maan aan 21 januari 2023 valt in het 6e Huis van Dagelijkse Routine, Werk en Gezondheid.
Deze Nieuwe Maan vraagt om een frisse start, balans en een gezonde lifestyle, een betere dagroutine, betere arbeidsvoorwaarden. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe professionele kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens.

Financiën
Januari 2023 is een gunstige maand voor Maagd. De inkomsten blijven stabiel, de uitgaven zijn niet buitensporig en zullen Maagd niet in de problemen brengen.
Asteroïde Ceres in Weegschaal (Huis van Financiën) is in januari 2023 de voedende en stabiliserende financiële factor. Venus is de heerser van het Huis van Financiën (Weegschaal). Venus reist blijft tot 3 januari 2023 in Steenbok waardoor er uitgaven zijn op het gebied van kinderen en recreatie.
Van 4 tot 27 januari 2023 zijn er uitgaven vooral op het gebied en gezondheid. Er kunnen dan medische kosten worden gemaakt.
Jupiter in Ram in het 8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen betekent meer rendement op investeringen en vermeerdering van gedeelde bronnen, zowel privé als zakelijk. Er kan sprake zijn van een nalatenschap, een hypothecaire lening en een investering in onroerend goed of gezamenlijke financiële onderneming of samenvoegen van vermogen. In januari 2023 kom je in de gelegenheid om schulden af te betalen of is er een belastingteruggave of een belastingaanslag. Pas op met het aangaan van leningen of het doen van beleggingen, want er kan sprake zijn van extra kosten en onduidelijke voorwaarden.

Gezondheid
De transit van Saturnus in Waterman (Huis van Werk) legt de lat hoger voor Maagd en dat leidt tot extra verantwoordelijkheden, vertraging, werkdruk en stress.
Maagd kan door de invloed van Saturnus in Waterman in het 6e Huis van Gezondheid last ondervinden van gewrichtspijn of oude kwalen steken de kop op.
Met de Nieuwe Maan in Waterman van 21 januari 2023 in het Huis van Gezondheid gaat Maagd besluiten nemen over ergonomische verbeteringen in huis en de werkomgeving. De Nieuwe Maan is een goed moment voor een medische check-up, want het gaat om je lichamelijke en geestelijke conditie. Misschien heb je de lat te hoog gelegd en heb je het gevoel dat je het tempo niet kunt bijhouden. Er kunnen zich nieuwe kansen voldoen die gevoelsmatig beter aansluiten bij jouw leven en verlangens. Een gezonde productieve werkomgeving, een ​​gezondheidsplan, een betere dagroutine.

Advies
Januari 2023 zet de toon voor het hele jaar 2023, dus gebeurtenissen van deze maand die daar voortkomen draag je voor de rest van 2023 met je mee. Dit komt voornamelijk door de transit van Saturnus van Waterman naar Vissen vanaf 7 maart 2023. Een nieuw hoofdstuk breekt dan aan voor Maagd, waarmee een nieuw hoofdstuk van 2,5 jaar in je leven wordt ingeleid. De transit van Saturnus door Vissen duurt tot eind mei 2025!
Saturnus (Heer van Karma) is van grote invloed op Maagd, het teken van dienstbaarheid. Saturnus gaat over hard werken en doorzettingsvermogen in alle facetten van het leven.
Met Saturnus in Vissen is een realistische benadering noodzakelijk, maar in de komende jaren gaat het voornamelijk ook om jouw aanwezigheid en aandacht. Ook Pluto verschuift in maart 2023 tijdelijk al naar Waterman (6e Huis van Dienstbaarheid) waardoor je dagelijks leven, gewoontes en routine zoals je gewend bent helemaal gaat veranderen zoals met een nieuwe baan of gezondheid. Het is goed om hier alvast op te anticiperen. Het gaat over zinvol werk en welzijn. Vraag bij alles wat je doet of het zinvol genoeg aanvoelt om het de komende decennia vol te houden. Waar word jij gelukkig van?

 

error: Content is protected !!