Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de bovenkant van de Weegschaal horoscoop.
Deze naar buiten gerichte energie laat zien dat juli 2023 op carrière, wereldse doelen, persoonlijke ambities en maatschappelijke doelen is gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Weegschaal horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Asteroïde Ceres reist tot 15 september 2023 door Weegschaal en met deze energie krijg je de steun, waardering en die je sterker zal maken.

Liefde en Relaties
Asteroïde Ceres in Weegschaal geeft jou de waardering, steun, troost en beloning die je eerder dit jaar hebt gemist. Ceres sterkt jou!
Mars in Leeuw (11e Huis van Sociale Processen) laat een drukke sociale eerste helft van juli 2023 zien van afspraken, feestjes en evenementen.
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal is de tijd aangebroken voor zelfontdekking en zelfexpressie binnen de relatie.
Weegschaal heeft soms moeite om je authentieke zelf aan de wereld te laten zien vanuit een innerlijke twijfel over wie je bent en wie je hoort te zijn.
De Noordknoop in Ram vanaf 18 juli 2023 laat zien dat je de relatie met jezelf en de wereld gaat verstevigen, ontwikkelen of verbeteren.
Venus in Leeuw gaat van 23 juli tot 3 september 2023 retrograde in het Huis van Sociale Processen. Tijdens deze periode gaan contacten moeizaam in de sociale kring en trek je dromen in twijfel. Juist nu is het goed om opnieuw contact te maken met vrienden, groepen, doelen en dromen die vergeten zijn of op de achtergrond zijn geraakt. Weegschaal kan een oude liefde nieuw leven inblazen. Luister niet naar vooroordelen van anderen en laat het proces zich aan jou ontvouwen. Met Jupiter in Stier komt er meer rust en stabiliteit in bestaande relaties en kan een nieuwe romance vaste vormen aannemen. Problemen die te maken hebben met kwetsbaarheid en onzekerheid op gebied van intimiteit en vertrouwen kunnen worden geheeld.

Familie en Huis
De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2023 valt voor Weegschaal in het Huis van Familie en Huis. Plannen ontvouwen zich om te verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing, renovatie of er zijn er veranderingen in en om het huis om een eigen plekje te creëren om jezelf te kunnen zijn. Het gaat om grenzen stellen in letterlijke en figuurlijke zin, een hereniging met familie of met het land van herkomst. Aan een situatie thuis komt een eind, zoals de kans om jezelf te bevrijden van een beperkende gezinssituatie of conflict met buren of woonomgeving. Deze Volle Maan gaat over het opruimen van het oude om plaats te maken voor het nieuwe, kortom een frisse wind door je huis met kans op stabiliteit.
Juli 2023 is een aangename maand waarin je mag rekenen op de steun van ouders of ouderen in de familie, in ieder geval een goede verstandhouding met ouderen en kinderen.
Gunstige maand voor een familiefeestje, activiteiten of reis met je gezin of familie.

Carrière
Het is niet raadzaam on in de eerste week van juli 2023 met nieuwe projecten van start te gaan.
Je krijgt onjuiste informatie waardoor je een verkeerde beslissing kan maken. Volg het vertrouwde pad om jezelf kosten en teleurstelling te besparen.
De retrograde Saturnus in Vissen (6e Huis van Werk) leert Weegschaal hoe belangrijk het is om werk te hebben waar je je mee verbonden voelt.
Na 7 juli 2023 komt een gunstige periode om onderhandelingen te voeren, contracten te ondertekenen en vooruitgang te maken. Nu Saturnus retrograde is (tot 3 november 2023) kom je in contact met mensen die jou de weg wijzen, deze contacten kunnen karmisch van aard zijn.
Juli 2023 is een gunstig maand voor studie, ook voor lucratieve zakelijke reizen.
De Nieuwe Maan van 17 juli 2023 valt voor Weegschaal in het 10e Huis van Carrière en Bestemming en dat betekent dat er kansen op jou wachten in het bedrijfsleven, politiek of andere gebieden. Nu is het jouw tijd om met die baan of studie te beginnen of of om te solliciteren naar die droombaan. Met deze Nieuwe Maan wordt Weegschaal gestimuleerd om zich te richten op een ongelooflijke carrièremove en plannen te maken voor de toekomst. Blijf overeind en blijf vertrouwen, ook al krijg je te maken met tegenwerking en vertraging.

Financiën
Juli 2023 is een gemiddelde maand. Er zijn voldoende inkomsten, ook winst in jouw onderneming, winst uit investeringen, maar het gaat er net zo hard weer uit. Je vindt het nu eenmaal fijn om jezelf te omringen met schoonheid en mooie dingen….
Door de invloed van Uranus in Stier in het financiële 8e Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er onduidelijkheden, conflicten of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen.
De Noordknoop blijft tot medio juli 2023 in Stier, dus tot die tijd blijft de financiële situatie verweven met het verleden en het rechtzetten van zaken. Er zijn door de invloed van de Zuidknoop in Schorpioen (het 2e Huis van Financiën) onvoorziene uitgaven waardoor je banksaldo schommelt. Raadzaam is om niet te gokken of te beleggingen te doen.
Het opstellen van een financieel plan dat jou, je zakelijke partner of je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt is raadzaam.
Meer voorzichtigheid blijft vereist bij financiële projecten en ook besparing blijft tot eind 2023 noodzakelijk in je onderneming en huishouden.

Gezondheid
Mars in Maagd reist van 11 juli 2023 tot 27 augustus 2023 door het 12e Huis en dat geeft Weegschaal meer energie en drive om jezelf te bevrijden van onbewuste problemen, motivaties en verlangens.
Vissen is voor Weegschaal het zesde Huis van Gezondheid.
De retrograde Saturnus stimuleert zuivering van lichaam en geest door het volgen van een zuiverend dieet. Saturnus wil dat je de verantwoordelijkheid voor je lichaam en psyche neemt door gezonde voeding, minder stress en lichaamsbeweging om stress te voorkomen.
Als je je niet bewust bent van slechte gewoontes, een baan die niet bij je past of te veel tijd besteedt aan zinloze taken, vastzit in een onwenselijke situatie of zelfs verveling, kun je een burn-out krijgen, last krijgen van de rug, beendergestel, je haar of nagels.

Advies
De retrograde Saturnus in Vissen geeft jou het gevoel dat je harder moet werken voor minder geld. Saturnus is de oorzaak van een constante druk om te moeten presteren en meer verantwoordelijkheid op het gebied van werk, dagelijkse functies, gewoonten en gezondheid, soms ook het gevoel alsof je verzandt in het dagelijks leven. De retrograde Saturnus in Vissen maakt grote schoonmaak in je dagelijkse routines door een meer gestructureerd en productief gebruik van je tijd.
Weegschaal kan in de tweede helft van juli 2023 vooruitgang boeken, maar er kan wel tegenwind zijn. Blijf je doel volgend en laat je niet uit het veld slaan.
Vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!