Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de oostelijke kant van de Waterman-horoscoop.
Persoonlijke kracht en onafhankelijkheid blijven voorlopig nog belangrijk.
De belangrijkste gebieden in december 2022 zijn liefde, zelfexpressie, financiën, gezinsrelaties, welzijn en gezondheid.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan in Boogschutter van 23 november 2022 viel in het Huis van Vriendschappen en Sociale Processen en dat maakt december 2022 de beste tijd van het jaar om nieuwe projecten of plannen te starten, vooral projecten waarbij het gaat om groepsenergie en vormen van samenwerking. De single Waterman gaat iets heel bijzonders over zichzelf ontdekken.
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt voor Waterman in het Huis van Zelfexpressie, Creativiteit, Liefde, Romantiek en Plezier. Je hebt een sterk verlangen om dingen los te laten en plezier te beleven. Nieuwe relaties brengen je in contact met je innerlijke ziel en met wie je bent. Deze Volle Maan gaat over loslaten waar je geen vreugde (meer) aan beleeft. Dus hak die knoop door.
De retrograde Mars in Tweelingen in het 5e Huis kan echter een periode van stress zijn, want jouw creatieve stroom is onderbroken. Het kan zijn dat je op het gebied van de liefde te maken krijgt met drama of een teleurstelling of dat je onbegrepen of opgejaagd voelt in je creatieve expressie.

Familie en Huis
De invloed van de Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 kan deze maand leiden tot emotionele reacties over een langdurige familiekwestie. Iets wat verborgen is gebleven en wat te maken heeft met ouders, ouderen of familielid, zelfs van vorige generaties, komt nu naar buiten. Er kan sprake zijn van een carrière-move waardoor het noodzakelijk is om te verhuizen of dat het evenwicht tussen privéleven en carrière moet worden hersteld. Uranus is de heersende planeet van Waterman. Uranus retrograde in Stier in het 4e Huis van Familie en Privé-leven laat zien dat er keuzes moeten worden gemaakt voor huis, gezin en leefomgeving. Oud zeer moet worden opgeruimd of banden met het verleden worden verbroken wanneer deze niet meer te herstellen zijn.
Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het 3e Huis van Communicatie maakt Waterman openhartig over wat er in je omgaat en maakt het makkelijker om anderen te overtuigen. De relatie met broers en zussen, kennissen, lokale groepen, schoolgenoten en buurtgenoten verbetert. December 2022 is een gunstige periode voor een thuisstudie of buurtonderzoek en om het gesprek aan te gaan zodat eventuele problemen kunnen worden opgelost. In december 2022 moeten er keuzes worden gemaakt die je niet uit kunt stellen.

Carrière
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 in jouw 10e Huis van Carrière en Sociale Status is een game-changer en is ook in december 2022 van grote invloed. Schorpioen symboliseert het Huis van Carrière voor Waterman. In december 2022 zijn er grote wijzigingen in de organisatiestructuur van je bedrijf, zowel privé als zakelijk. Waterman ziet nu of deze op de goede weg is met de eigen onderneming, vaste baan of werkkring.
In december 2022 moet Waterman prioriteiten stellen, vooral aan het begin van de maand.
Niet alles tegelijk willen en willen doen. De ondernemer moet vooral flexibel zijn en aandacht besteden aan wat er speelt bij het personeel of zakelijk partners. In een vaste baan moet je goede kansen niet laten liggen. December 2022 vergt veel energie van Waterman om effectief te handelen. Op de werkvloer zijn er nieuwe trends waarmee rekening moet worden gehouden waardoor Waterman aanpassingen moet doen.

Financiën
Jupiter in Vissen (Huis van Financiën) kan in de eerste drie weken van december 2022 financiële verlichting bieden of geld genereren.
De Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 is ook van invloed op december 2022. Plannen moeten worden bijgesteld om vooruitgang te boeken.
Pas op met financiën, het risico op misleiding of fraude blijft met Neptunus in het Huis van Financiën waarschijnlijk. Door de aanwezigheid van Neptunus in Vissen moet Waterman voorzichtig blijven met grote aankopen en het doen van financiële toezeggingen en grote investeringen.

Gezondheid
Pluto is sinds 2008 in Steenbok en dat is voor Waterman het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten. Pluto is bijna aan het eind van Steenbok, dus je bent nu bezig om definitieve stappen te nemen om schoon schip te maken om zonder overtollige bagage je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie.
Aan het begin van december 2022 kunnen gezondheidsproblemen opspelen waardoor je niet in staat bent om je werk goed uit te voeren.
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 valt voor Waterman in het 12e Huis van het Onbewuste en Loslaten.
Het is mogelijk dat je in deze periode van innerlijke reflectie spijt hebt van iets uit het verleden, iets wat je verloren hebt. Waterman kan op dit moment mogelijk keuzes maken over iets ouds of iets nieuws. Om iets nieuws in je leven te creëren heb je toch dat oude stukje nodig en dat is precies de boodschap van deze Nieuwe Maan in Steenbok.
Alles wat je tot nu toe hebt vermeden te voelen, komt vrij met deze aardse Nieuwe Maan. De Volle Maan in Steenbok van 3 juli 2022 laat dan het bereikte spirituele evenwicht zien.

Advies
Jupiter retrograde is terug in Vissen (Huis van Financiën) en dat kan tot 20 december 2022 de oorzaak zijn uitdagingen op het werk en je financiën. Timing is alles, dus wacht het juiste moment af om de juiste keuze te maken.
Mars retrograde in Tweelingen kan een periode van stress zijn waarin Waterman geneigd is overhaaste beslissingen te nemen waar ze later spijt van zullen krijgen.
Luister naar elkaar, want ook jij kan het wel eens mis hebben.
Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand, niet alleen emotionele stress, maar ook lichamelijke ongemakken. Een goede uitlaatklep blijft onmisbaar.
December 2022 is een geweldige maand om op vakantie te gaan, Waterman.

error: Content is protected !!