Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan inmiddels in het vierde kwadrant van de Tweelingen horoscoop en dat zien laat zien dat april 2023 voornamelijke een periode is van zelfreflectie.
De invloed van Saturnus in Vissen kan een vertragende werking hebben op je carrière plannen, maar er komt nu wel duidelijkheid in hoe je je carrière vorm wil geven.
De inspirerende steun van Jupiter in Ram helpt je om liefde en ondersteuning te vinden, antwoorden te vinden en passende maatregelen te nemen.
De focus in april 2023 ligt op sociale contacten, liefde, financiën, heling en zelfreflectie.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 valt in jouw 5e Huis van Liefde, Zelfexpressie en Creativiteit. Deze Volle Maan brengt zelfvertrouwen en innerlijke balans en belooft onvergetelijke en liefdevolle momenten van spannende dates, passie, romantiek, plezier, creatieve, recreatieve en sportieve evenementen, meer zelfinzicht en meer dynamiek in liefdesrelaties. Tweelingen kan een zielsverwant ontmoeten, ook kan er nieuws zijn over een zwangerschap.
Deze Volle Maan is helend, inspirerend en gunstig voor groepsprocessen en ook financiën!
De Zon conjunct Jupiter in Ram van 10 tot 12 april 2023 belooft veelbelovende momenten met vrienden! Vanaf 12 april 2023 reist Venus door Tweelingen en die invloed maakt je verleidelijk en extra charmant! In gezelschap kan Tweelingen zich echter snel verveeld en eenzaam voelen.
De Zonsverduistering in Ram van 20 april 2023 valt in jouw 11e Huis van Vriendschappen en Sociale Processen is de kosmische poort om in de komende zes maanden binnen de sociale kring de liefde van je leven te vinden of de kans te krijgen om samen met vrienden of connecties een droom werkelijkheid te laten worden.

Familie en Huis
Asteroïde Ceres is tot 6 mei 2023 retrograde in Maagd (Huis van Familie en Huis) en dit kan in april 2023 de oorzaak zijn van uitdagingen in de familie en het gezin. Er kan sprake zijn van misverstanden of verantwoordelijkheden of Tweelingen voelt zich misschien niet zo gesteund door familie of degenen die je als familie beschouwt. Er kunnen strubbelingen zijn en dat kan komen door inmenging van buitenaf. Het is belangrijk om al deze externe factoren buiten de deur te houden, want er kunnen conflicten ontstaan in het gezin in familie. Kinderen kunnen nadelige gevolgen hiervan ondervinden en kunnen dan ook opstandig worden.
Asteroïde Ceres blijft tot 21 juni 2023 in Maagd, dus het blijft wat onrustig op het thuisfront.

Carrière
De Volle Maan in Weegschaal van 6 april 2023 vormt een mooie driehoek met Tweelingen en daarmee krijgt jouw creativiteit een vurige boost. De Volle Maan is een kosmische aanwijzing om je creatieve kant en je innerlijke kind te omarmen. Open je hart en laat de creatieve energie stromen.
Deze Volle Maan is helend, inspirerend en gunstig voor groepsprocessen en financiën.
Tweelingen is gauw afgeleid, omdat routine je verveelt. Saturnus in Vissen vertraagt alle processen en daardoor heb je het gevoel alsof alles stilstaat of dat je aan de zijlijn staat te wachten totdat er wat gebeurt. De relatie met collega’s of klanten verloopt moeizaam en hoe hard je ook je best doet, het is net alsof er geen vooruitgang is. Saturnus in Vissen kan dus een vertragende werking hebben op je carrière, maar geeft Tweelingen wel de ruimte om serieus na te denken over de richting die je volgt om te zien wat niet (meer) bij je past. Wat vind je leuk, wat staat je tegen?
Door de transit van Saturnus door Vissen (10e Huis van Carrière en Bestemming) moet een balans worden gevonden tussen verbeeldingskracht (Neptunus in Vissen) en realiteit als het gaat om doelen en ambities.
April 2023 is geen gunstige maand voor zakelijke reizen of studie.

Financiën
De Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent voor Tweelingen dat iedere Nieuwe, Wassende en Volle Maan een geweldig moment is voor het doen van investeringen, dat is van 1 tot 5 april en van 21 april tot 30 april 2023. De Afnemende Maan is steeds weer een periode om financiële zaken af te werken en facturen te betalen, dat is van 7 april tot 19 april 2023. Met dit in gedachte krijgt Tweelingen financieel overzicht en inzicht.
Wanneer iets niet helemaal goed gaat, hou dan voor ogen dat dingen ook weer ten goede zullen keren. Net als de golven van de zee aan het strand die zich steeds terugtrekken en weer opkomen onder invloed van de Maan, zo gaat het ook financieel bij Tweelingen.
Mars in Kreeft (de Maan) reist tot 20 mei 2023 door het Huis van Financiën en deze transit kan leiden tot meer inkomsten, financiële kansen en beloningen. Samen met de kracht van Saturnus in Vissen kan Tweelingen wordt Tweelingen gestimuleerd om meer geld te verdienen, maar hou wel rekening met extra uitgaven tijdens die periode. Door de aard van Saturnus komt er in Vissen geld vrij vanuit diverse bronnen zoals winst uit investeringen, aandelen en ondersteuning vanuit sociale contacten als ouderen, experts of personen die jou bewonderen en in je geloven en die bestaande projecten en nieuwe ondernemingen willen financieren en uitbreiden.
Neem de tijd om die contacten te onderhouden. Tweelingen mag ook rekenen op de ondersteuning van experts en ouderen om Wees voorzichtig met het aangaan van leningen en het verstrekken van leningen vanuit een goed hart. Stel dan een limiet aan je uitgaven.

Gezondheid
Jouw planeet Mercurius gaat retrograde in Stier van 21 april tot 14 mei 2023. Tweelingen kan dan te maken krijgen met gevoelens van angst. Door deze Mercurius retrograde in het 12e Huis wordt Tweelingen meer bewust dat onverwerkte emotionele bagage moet worden besproken, aangepakt en losgelaten.
Met Uranus in Stier in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt Tweelingen gestimuleerd om oude gedragspatronen, gehechtheid aan beperkingen, oude onderdrukte pijn en emotionele bagage los te laten.
Op ongewone en onverwachte manieren komt onderdrukte energie aan de oppervlakte en worden er geheimen onthuld. Wees voorzichtig. Niet iedereen is te vertrouwen of heeft het beste met je voor. Het zijn jaren van vallen en opstaan, maar jouw innerlijke groei zal echter van onschatbare waarde zijn. Onverwachte gebeurtenissen dwingen je om zware emotionele bagage los te laten.
Pluto in Waterman maakt je krachtiger in de manier waarop ideeën en meningen worden gepresenteerd.
Je kunt vasthouden aan je overtuigingen en nieuwe vinden die beter bij je passen.

Advies
Jupiter blijft tot 16 mei 2023 in Ram en tijdens die periode komen er mensen en mogelijkheden op je pad die jouw ideeën en activiteiten ondersteunen en je dichter bij je doel brengen.
Spontaniteit is daarbij het toverwoord. Laat je meevoeren op de golven van creatie en levensenergie!
Het is echter noodzakelijk om selectief en pragmatisch te zijn bij het uitvoeren van al je plannen.
Door niet te overdrijven en doelgericht te werken te zijn kom je tot goede prestaties.
Werk volgens een vast schema met een tijdslimiet. Als je te lang door blijft werken, gaat dat ten koste van de kwaliteit van je werk. Sta open voor nieuwigheden en veranderingen.

 

error: Content is protected !!