Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Steenbok april 2017

Algemeen
April 2017 is een mooie maand voor de relatie en je carrière. April 2017 is ook een maand met een creatief tintje, Steenbok! Je bruist van creatieve energie. Je wil iets creëren. Wat is het ook is wat je gaat creëren, het is jouw creatie en het wordt vast geweldig! De meeste planeten staan aan de rechterkant van de Steenbok-horoscoop. Sociale vaardigheden en flexibiliteit zijn belangrijk, nu je de medewerking van anderen nodig hebt bij het bereiken van je doelen.

Liefde en Relaties
Er hangt romantiek in de lucht! Het begint door de invloed van Mars in jouwe Huis van de Liefde al in de eerste week van april 2017. Maar wanneer Venus in de tweede helft van april 2017 weer direct gaat, is er geen houden aan! Venus is jouw planeet van Liefde en Romantiek. De liefde stroomt. Je hart overstroomt van liefde en gelukzaligheid. Halverwege de maand zijn er wat kleine probleempjes in de relatie of op het werk, maar eigenlijk is het best wel spannend. Ga de uitdaging maar aan. Zelfs dat is spannend. Vanaf 20 april 2017 betreedt de Zon jouw Huis van Liefde en Romantiek. Op 26 april 2017 valt de Nieuwe Maan in jouw Huis van Liefde en Romantiek! Door de energie van deze Nieuwe Maan kun je tot over je oren verliefd worden!

Familie en Huis
Venus is nog tot 14 april 2017 retrograde in Ram. In de eerste helft van april 2017 kunnen financiële omstandigheden een tijdelijke rem zetten op je plannen thuis.
Mercurius is in de tweede helft van april 2017 retrograde in jouw Huis van Familie en Huis. Problemen uit het verleden steken de kop op, misverstanden met familieleden, problemen met de verkoop van je huis of aankoop van een huis. Deze periode is bedoeld om de opnieuw de verbinding te maken met familie of je eerst te richten op het afwerken van bestaande projecten thuis. Mars is jouw planeet van Huis en Familie. Mars versterkt de onderlinge relatie met je dierbaren in je gezin en familie en brengt oplossingen voor huiselijke problemen. Door Mars wil je een frisse start maken of een nieuwe aanpak thuis doorvoeren.
De Nieuwe Maan van 26 april 2017 laat zien dat kinderen deze maand een prominente rol innemen. Je gaat veel met kinderen ondernemen, spelen en creatief bezig zijn in de natuur of thuis! Deze maand ben je thuis creatief bezig! Je vindt het heerlijk om iets bijzonders op tafel te toveren of je bent bezig met een creatief project.

Carrière
Venus is jouw planeet van Carrière. Venus is in de eerste helft van april 2017 nog retrograde. In de eerste helft van de maand zijn er wat strubbelingen die te maken hebben met je privéleven en je carrière. De tweede helft van april 2017 ziet er heel goed uit voor je carrière. Vanaf 16 april 2017 komt alles in een stroomversnelling. De creatieve kers op de taart is aan het eind van de maand. De Volle Maan van 11 april 2017 valt in jouw Huis van Carrière. In de komende twee weken komt er een verandering in jouw carrière of maatschappelijke positie. Het is de opmaat naar een periode waarin je carrière weer belangrijker gaat worden. Maar eerst orde op zaken stellen in je privéleven. Deze maand ben je meerdermalen de probleemoplosser en bemiddelaar op het werk. En dat wordt door collega’s, medewerkers en leidinggevenden op prijs gesteld. Aan het einde van april 2017 kom je in de gelegenheid om de balans in je carriere op te maken. Wat heeft dit pad jou tot nu toe gebracht? Waar leidt dit jou naar toe? Waar wil je naar toe? Wat heb ik nodig om daar te komen?

Financiën
April 2017 is een gunstige maand voor het bedrijfsleven en onroerendgoed transacties, om een huis of grond te kopen of te verkopen. Venus is nog retrograde. De retrograde Venus kan tot financiële vertragingen leiden en een rem zetten op je plannen thuis. Tijd om financiële zaken in de familie recht te zetten. Renovaties en verfraaiing van het huis komt vanaf het eind van de maand weer op gang. De Steenbok die vanuit huis werkt kan deze maand op de meeste inkomsten rekenen.

Gezondheid
Mercurius is jouw planeet van Gezondheid. Vanaf 9 april 2017 gaat Mercurius retrograde. Tot begin mei 2017 is het tijd om aan jezelf te werken. Het is een ideale periode om je lichaam te ontgiften. Eet je gezond? Of ben je meer een emo-eter en ga je eten wanneer je gestresst bent? Sla je wel eens een maaltijd over? In april 2017 bruis je van energie, maar het is wel belangrijk om het zo te houden! Gezond zijn is gelukkig zijn. Neem voldoende rust en richt je energie op wat werkelijk belangrijk is.

Advies
April 2017 is een maand van creativiteit. En dat voelt goed. Die creatieve flow heb je te danken aan de universele krachten, maar ook aan jezelf en jouw positieve houding. Creativiteit is creatie, maar ook het vinden van creatieve oplossingen. Die creatieve oplossingen worden door jouw medewerkers, collega’s en leidinggevende met veel waardering beloond!

error: Content is protected !!