Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen juli 2017

Algemeen
Deze maand vindt er een verschuiving plaats van je carrière naar je privé-leven. In de komende maand wordt de focus gericht op jouw zakelijke vooruitgang tot nu toe en het opbouwen van een stevige thuisbasis. Je gaat de balans opmaken en wijzigingen aanbrengen in je zakelijke strategieën om deze op een later tijdstip te implementeren. Jouw liefdesleven kan deze maand hectisch zijn.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 9 juni 2017 viel in jouw Huis van Relaties. In je privé-leven en in je vriendenkring en zakelijk leven worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten. Jouw liefdesleven kan deze maand hectisch zijn. Er is sprake van problemen die te maken hebben met geld, geen tijd voor elkaar hebben en vreemdgaan. Aan het einde van de maand keert de rust weer, maar er moet wel worden gepraat. Het is deze maand belangrijk om voldoende tijd vrij te maken voor elkaar. Je carrière heeft je opgeslokt ten koste van je relatie. Het is zelfs zo dat het een breekpunt kan worden in de relatie, dus het is kiezen of delen door de Tweelingen. Is jouw carrière meer waard dan je relatie? Of is je carrière een excuus om te vluchten uit je relatie? Als je een punt wil zetten achter je relatie, doe dat dan. Als je de relatie wil redden, ga er dan voor! In de tweede helft van juli 2017 komt er meer rust en ruimte.

Familie en Huis
Deze maand ben je druk bezig met de (her)inrichting van je huis. Juli 2017 is ook de maand van veel bezoek aan huis en telefoontjes over en weer. Er worden thuis veel discussies gevoerd. De Nieuwe Maan van 23 juli 2017 valt in jouw Huis van Broers en Zussen, ooms en tantes, korte reizen, communicatie en naaste omgeving. Familie is heel belangrijk voor je deze maand. Een verstoorde relatie wordt hersteld of je doet er alles aan om familiebanden opnieuw aan te halen. In de komende twee weken is er meer communicatie via e-mails, sms-berichten en telefoontjes. Je computer, mobieltje, auto of ander vervoersmiddel kan gerepareerd of vervangen worden.
Ook breng je aan het eind van juli 2017 een bezoekje aan een braderie en weet je iets leuks op de kop te tikken.

Carrière
De eerste drie weken van juli 2017 zijn het meest gunstig voor je carrière. Op dit moment heeft Tweelingen te maken met ongunstige planeetbewegingen. Je hebt geen zin meer om nog langer te wachten. Het heeft lang genoeg geduurd en de tijd is gekomen om zelf orde op zaken te stellen. En dat kun jij best! Maar ondanks de tegenwerking die je ervaart, is er vooruitgang te boeken.Saturnus in Boogschutter is jouw steun in de rug. Saturnus biedt je de mogelijkheid om verder te komen door je kennis uit te breiden en het verbeteren van communicatievaardigheden, zoals het eigen maken van vreemde talen en door te reizen.

Financiën
De Nieuwe Maan van 24 juni 2017 viel in jouw Huis van Financiën. Deze invloed heeft geleid tot een financieel voordeel. Ook in juli 2017 is jouw financiële positie gunstig. Ook nu mag je rekenen op de gunstige invloed van Saturnus. Jouw financiële kennis is verbeterd en je hebt in de afgelopen periode veel geleerd over wat wel en niet financieel mogelijk is. De meeste winst is deze maand te behalen door de handel, onroerend goed en aandelen. Juli 2017 is een goede maand om leningen of schulden af te lossen.

Gezondheid
Jouw gezondheid is goed in juli 2017. Veel heb je zelf in de hand! Begin da dag met een goed en voedzaam ontbijt en sla geen maaltijd over! Drink je wel voldoende water? Ga zo vaak mogelijk naar de sportschool of leef jezelf buiten uit. Ga lekker fietsen, zwemmen, hardlopen of wandelen. Beweging heb je nodig, Tweelingen. Van stilzitten wordt je vervelend. Je hebt frisse lucht en zonlicht nodig! Deze maand ook veel ontspanning zoeken door te lezen of puzzels op te lossen. Verwen jezelf met een bezoek aan de kapper of de wellness of koop iets leuks voor jezelf. Je hebt het verdiend, Tweelingen!

Advies
Vooral aan het begin van juli 2017 ben je geneigd om je kwalificaties te overdrijven. Misschien komt het omdat je onzeker bent over je kunnen of je voel jezelf niet de moeite waard? In plaats van deze onrust in jezelf op een negatieve manier te gebruiken, kun je beter jezelf afvragen waarom je zo doet en wat je er aan kunt doen om dit ten goede te veranderen.

 

error: Content is protected !!