Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Leeuw maart 2017

Algemeen
Deze maand wordt duidelijk dat de buitenwereld, carrière en sociale leven in de komende maanden een belangrijke plaats in zal nemen. De tijd is aangebroken om je maatschappelijke leven dromen waar te maken. Met jouw sterke wil om jezelf te profileren bevrijdt je jezelf van alles wat je in de weg staat om doelen te behalen.

Liefde en Relaties
Jouw liefdesleven is allesbehalve saai deze maand. Een ware rollercoaster! Jouw liefdesleven is onvoorspelbaar en vol van plotselinge en onverwachte veranderingen. Jouw teken Leeuw houdt wel van drama en spanning, maar dit kan zelfs voor een Leeuw wel eens van het goede zijn! Maart 2017 is de maand waarin je bewust wordt van jouw sterke overtuigingskracht in een relatie. Als Leeuw ben je gewend om je overtuigingen luid en duidelijk te verkondigen en daar moedig voor te strijden. Je zult echter merken dat hoe luider je brult, hoe meer afstand je creëert.
In een vaste relatie spatten de vonken ervan af, maar ook de vrije Leeuw krijgt te maken met het onverwachte. Een onverwachte ontmoeting, maar ook kan een romance plotseling tot een einde komen. In de eerste drie weken van maart 2017 is het raadzaam om het hoofd koel te houden! Deze energie houdt aan tot de eerste helft van april 2017! Vanaf 21 maart 2017 wordt alles wat rustiger in de relatie.

Familie en Huis
In jouw gezin en familie zijn er door de Zonsverduistering van 26 februari 2017 dingen aan het licht gekomen of in de komende maanden wordt er steeds meer duidelijk over financiële zaken of geheimen in de familie. In ieder geval komt er ruimte voor een nieuw begin. Wat belangrijk is deze maand is dat er een goed evenwicht moet worden gevonden tussen carrière en privéleven. Maak tijd voor je familie en gezin. In deze kosmische cyclus staat voor de Leeuw de buitenwereld boven alles, maar een goede thuisbasis is en blijft de basis voor een succesvolle carrière!
De Nieuwe Maan op 28 maart 2017 valt in jouw Huis van Reizen, Buitenland en andere culturen. In de komende twee weken ga je een mooie reis maken of je komt in contact met buitenlandse mensen. Het is ook mogelijk dat je met een nieuwe studie begint of je gaat verdiepen in onderwerp dat je aan het hart gaat.

Carrière
Maart 2017 is een belangrijke sleutelmaand voor jouw carrière. In de komende maanden komt de nadruk te liggen op eigen inbreng. Mars reist van 11 maart tot 21 april 2017 door jouw Huis van Carrière. Een ambitieuze periode om eerder gemaakte lange termijn plannen in werking te stellen. Venus is jouw planeet van Carrière. Venus is retrograde in het vuurteken Ram van 4 maart 2017 tot 14 april 2017. Je moet dan de balans zien te vinden tussen jouw sterke ego en het openstaan voor collega’s en medewerkers. Carrière is belangrijk, maar er is sprake van veel onzekerheid en gebrek aan richting. Hou rekening met onverwachte wendingen deze maand. De Zon krijgt te maken met vervelende aspecten waardoor een zakenreis moet worden uitgesteld of er komen vertragingen met betrekking tot de studie. Nu op reis gaan vraagt om moeilijkheden want er is sprake van onverwachte en vreemde gebeurtenissen.

Financiën
Mercurius is jouw financiële planeet. Mercurius reist tot 13 maart 2017 door Vissen. Vissen heeft betrekking op jouw Huis van Gedeelde Financiën, schulden, belastingen, hypotheek etc. De eerste helft van maart 2017 is dus het meest geschikt om een schuld te betalen, een lening aan te gaan of te herfinancieren. Communicatie speelt hierbij een sleutelrol. Het gaat dan ook om het inkomen van je huwelijkspartner, zakelijk partner of geliefde. Dit is een financiële steun, maar ook geld uit verzekeringen of onroerend goed zijn mogelijk deze maand. De Volle Maan van 12 maart 2017 valt in jouw Huis van Financiën. Goede periode voor een budgetplan of investeringsplan of alles financieel op een rijtje te zetten. Maak een inventarisatie van lopende verzekeringen en andere vaste financiële lasten waarop bezuinigd kan worden. Verkoop wat overbodig is of wat je niet nodig hebt of geef het aan een goed doel. Vanaf 13 maart 2017 reist Mercurius door Ram. Door deze invloed komt er meer geld binnen. Jouw financiële planeet in Ram durft ook eerder een financieel risico te nemen en een gokje te wagen. Zolang je je hart volgt en niet de weg van hebzucht, dan zal Mercurius in Ram voor jou voor aangename verrassingen zorgen. Het is echter raadzaam om grote aankopen of financiële verbintenissen op lange termijn uit te stellen tot na 21 maart 2017.

Gezondheid
Door de grote kracht van de beide Verduisteringen vorige maand voel je dat er een verandering plaatsvindt in jezelf, naar een nieuwe jij, een nieuw zelfbeeld. Door de invloed van de retrograde Jupiter in het Huis van Communicatie is er stress en spanning. Je bent eerder vermoeid, maar vanaf 21 maart 2017 komt de energie door de Zon in Ram weer terug. Je bent deze maand meer introspectief, je denkt veel na over jezelf en over het leven. Je droomt de wildste dromen die jou inzichten geven over de diepere aspecten van het leven. Vooral deze maand zul je merken dat ontspanning onontbeerlijk is voor de Leeuw om fris en fruitig te blijven.

Advies
De Maan heerst over jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn. Iedere keer dat het Volle Maan is of de Maan is in haar Wassende fase, dan is jouw intuïtie sterker, ben je sensueler en droom je de mooiste dromen. Dat is deze maand van 1 maart tot 12 maart 2017. Ook is het beter om met nieuwe projecten van start te gaan. De Zon is astrologisch verbonden met de Leeuw. Vanaf 21 maart 2017 is het met de Zon in Ram, een goede periode om te reizen naar het buitenland, maar ook reizen in de geest! Helaas krijgt de Zon te maken met vervelende aspecten waardoor een reis moet worden uitgesteld of er komen vertragingen met betrekking tot de studie. Nu op reis gaan vraagt om mogelijkheden want er is sprake van onverwachte en vreemde gebeurtenissen.

error: Content is protected !!