Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Februari 2024 is een dynamische maand, maar geen gemakkelijke maand voor Vissen.
Een gevoel van stuurloos zijn, twijfel en spijt leidt tot drastische beslissingen. Vissen heeft geen andere keus dan de realiteit onder te ogen te zien.
Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 maakt ongedurig en opstandig.
De focus in februari 2024 ligt op financiën, sociale contacten, gezondheid en relaties.

Liefde en Relaties
Februari 2024 is geen gemakkelijke maand voor de liefde, Vissen.
In de eerste helft van februari 2024 kan er door de invloed van Venus in Steenbok sprake zijn van conflictsituaties en misverstanden die te maken hebben met het vermoeden van bedrog. Als je het gevoel hebt dat je relatie op de klippen loopt of dat jullie niet bij elkaar passen, trek dan geen overhaaste conclusies. Neem de tijd om na te denken wat de oorzaak is van die twijfels.
De single Vissen is op zoek naar emotionele verbondenheid, begrip en empathie.
In de tweede helft van februari 2024 is er een vernieuwd gevoel van intimiteit en emotionele diepgang, maar de sleutel ligt wel in open communicatie en kwetsbaarheid te uiten.
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 valt in jouw 7e Huis van Relaties en deze laat zien of een relatie die medio september 2023 is begonnen tot volle bloei is gekomen of juist niet.
Het is een geweldige tijd om het besluit te nemen om meer tijd te besteden aan je partner of je sociale contacten. Verras je geliefde eens met een leuk cadeautje of spontaan uitstapje!

Familie en Huis
In de eerste helft van februari 2024 kunnen er thuis wat spanningen zijn die te maken hebben met ontwikkelingen in je carrière en professionele en financiële uitdagingen, waardoor je moet improviseren.
Succes hebben in je carrière is fijn, maar dan moet je wel kunnen rekenen op de liefdevolle backup van je gezin en familie.
Vissen moet daarom in februari 2024 water bij de wijn doen door meer tijd vrij te maken.
Maak met de transit van Mercurius in Steenbok tot 5 februari 2024 een planning.
Maak een duidelijk actieplan, een to-do lijstje, speciaal voor je huis, gezin en familie om je plannen betekenisvoller en doelgerichter te maken.
Een korte vakantie, samen thuis spelletjes doen of een gezellig familie-uitstapje doet echt wonderen. Stel prioriteiten, Vissen. Laat de boel even de boel en dat geldt ook voor je werk.

Carrière
De Volle Maan in Leeuw van 25 januari 2024 viel in het 6e Huis van Werk. Een project op je werk of dagbesteding is tot voltooiing gekomen of komt in de eerste helft van februari 2024 tot voltooiing. De eerste helft van februari 2024 kan gepaard gaan met professionele en financiële uitdagingen. In de tweede helft van de maand is er een carrièremogelijkheid met financiële voordelen.
Helaas kan Vissen dan ook worden geconfronteerd met bureaucratische rompslomp. Dat vereist veel geduld, uithoudingsvermogen en concentratievermogen.
Empathie, gevoeligheid en behulpzaamheid zijn voorwaarden om verbinding te maken met collega’s en klanten. Vissen die werkzaam zijn op het gebied van sociale doelen, gezondheidszorg of onderwijs krijgen de beste kansen.
Samenwerking en het tonen van medeleven en begrip en vermogen om conflicten op te lossen spelen dus een cruciale rol voor erkenning en vooruitgang op jouw carrièrepad.

Financiën
De sterke invloed van de Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023 kan leiden tot het inlossen van een financiële of energetische schuld. Bewustwording van geld kan grote verschuivingen teweegbrengen die Vissen financieel sterker maken.
Door de invloed van de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal krijgt Vissen te maken met zaken als gedeeld vermogen, alimentatie, nalatenschap, vennootschap, belastingzaken, verzekeringskwesties en huishoudelijke uitgaven.
Februari 2024 biedt een gevoel van financiële zekerheid. Het nemen van weloverwogen financiële beslissingen leidt tot financiële stabiliteit. Februari 2024 laat ook zien dat delen voor Vissen belangrijk is. Doneren aan goede doelen of investeren in maatschappelijk verantwoorde bedrijven of om financiële steun voor anderen te verkrijgen via crowdfunding kunnen zich voordoen, waardoor Vissen de kans krijgt om een positieve impact op de wereld te maken en tegelijkertijd de financiële toekomst veilig te stellen.
Vissen moeten zich concentreren op het verantwoord beheren van financiën, het doen van gezonde investeringen die bijdragen aan sociale welzijn en aansluiten bij wat jij belangrijk vindt, Februari 2024 is ook gunstig om deskundig advies in te winnen, samen te werken met financiële adviseurs en beleggingsmogelijkheden te onderzoeken.
Ook al geld verdienen belangrijk voor je, Cheiron in Ram (2e Huis van Financiën en Waardebepaling) laat je zien dat de innerlijke waarde, je ziel zoveel meer waard is dan geld of uiterlijke rijkdom ooit kan zijn.

Gezondheid
Op 25 januari 2024 was er een Volle Maan in Leeuw (Huis van Gezondheid). De invloed van deze Volle Maan maakt Vissen in de eerste helft van februari 2024 meer kwetsbaar en kan de oorzaak zijn van stemmingswisselingen en emotionele stress.
Vissen is deze maand extra gevoelig en dat kan tot emotionele overweldiging leiden.
Door de invloed van Mars in Waterman vanaf 14 februari 2024 kan Vissen zich wat verloren voelen. Het emotionele en mentale welzijn staat in februari 2024 op de eerste plaats, dus zorg goed voor jezelf. Een vaste dagelijkse routine en het handhaven van een gezond evenwicht tussen werk en privéleven is cruciaal voor het emotionele welzijn.
Meer bewegen en gezonder te gaan eten, meditatie en yoga, je tijd efficiënter indelen en een gezonde lifestyle is de weg naar balans en emotioneel herstel. Het gaat om jouw welzijn en innerlijke vrede, Vissen.

Advies
De transit van Pluto in Waterman in het twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn brengt diep verborgen aspecten van jezelf naar boven, gebeurtenissen uit lang vervlogen jaren die nog steeds een krachtige invloed zijn op jouw leven.
Vissen krijgt met Pluto in Waterman steeds meer de behoefte om zichzelf terug te trekken voor heling en ruimte gegeven aan intuïtieve en spirituele gaven.
Pluto in Waterman is een psychologisch en spiritueel zuiveringsproces van verwerken van trauma en schuldgevoel uit je verleden of zelfs uit vorige levens.
Pluto in Waterman graaft diep in je onderbewuste problemen, motivaties, verlangens om inzicht te krijgen over het hoe en waarom. Doordat je meer inzicht krijgt over jezelf, wordt het makkelijker om de zware last die je meedraagt los te laten waardoor je innerlijk sterker wordt.
Angst wordt kracht met Pluto in Waterman.

error: Content is protected !!