Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen december 2017

Algemeen
De Volle Maan van 3 december 2017 valt in jouw eigen teken, Tweelingen.
Deze zilveren energie geeft aan jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt van december 2017 de meest productieve maand van het jaar. Plannen worden nu tot uitvoering gebracht. December 2017 is de opmaat naar een drukke periode voor Tweelingen. Hou er wel rekening mee dat het belang van anderen op de eerste plaats komt. Weloverwogen keuzes en samenwerking zijn de sleutels tot succes deze maand.
December 2017 is een drukke maand voor je sociale leven en je carrière.

Liefde en Relaties
De maand december 2017 laat een interessante maand zien voor de romantiek. .
In de eerste helft van december 2017 ben je door de invloed van de Volle Maan wat op jezelf gericht. Mercurius is retrograde in jouw Huis van Relaties en daardoor zijn er misverstanden en oud zeer. Het kan zijn dat het met een oude liefde te maken heeft. Laat duidelijk weten wat jij wil en wat je van de ander verlangt. Maar luister ook naar je partner. Geen beloften doen die je niet kunt nakomen. Vanaf de tweede helft van december 2017 komt er verbetering door het vertrek van Saturnus uit jouw Huis van Relaties. Je vindt een nieuwe liefde op de werkvloer, bij sportieve activiteiten of tijdens een gezellige bijeenkomst. De invloed van de Nieuwe Maan op 18 december 2017 in het Huis van Relaties voelt voor de Tweelingen als een nieuw begin! Het maakt niet uit hoe lang je al samen bent! Je gaat schoon schip maken, nieuwe dingen in elkaar ontdekken, een nieuwe stap zetten in je relatie, een zakelijk samenwerkingsverband of (door)start van een bestaande zakelijke relatie of liefdesrelatie.

Familie en Huis
December 2017 is een sociale maand vol van gezelligheid en bijeenkomsten. De invloed van de Zon, Venus, Mars en Mercurius staan garant voor romantische, spannende en onvergetelijke momenten in december 2017. De invloed van de Rode Strijder Mars laat zien dat je in de eerste helft van december 2017 bezig bent met een creatief project in huis! Je hebt dan meer tijd voor jezelf nodig om te aarden. Een wandeling maken om je hoofd leeg te maken in deze drukke tijd. Kinderen in jouw gezin, familie of personen uit je directe omgeving hebben te maken met grote veranderingen. De komende periode is meer gericht op de carrière waardoor er minder aandacht zal zijn voor huis, gezin en familie.
December 2017 is een harmonieuze maand! Deze maand is er iets in de familie of in je gezin te vieren zoals de komst van een kindje of een huwelijk! In familieverhoudingen komt er aan het eind van december 2017 duidelijkheid en helderheid. Er komt ruimte om je te richten op het maken van verbeteringen in huis of woonsituatie, het versterken van familierelatie of gezinssituatie.

Carrière
Jupiter in Schorpioen reist vanaf 11 oktober 2017 door jouw Huis van Werk. Jupiter in Schorpioen wordt vanaf 10 december 2017 vergezeld door de Rode Strijder Mars! Het jaar 2017 wordt met deze sterke planetaire invloed afgesloten met nieuwe kansen om werk te vinden, een nieuwe baan, de start van een eigen onderneming of nieuwe werkprojecten in je onderneming.
Je krijgt voldoening van het werk dat je altijd al hebt willen doen.
De ambitieuze maand december 2017 staat grotendeels in het teken van je carrière en carrièregroei. Je krijgt ondersteuning van je gezin en vrienden bij het solliciteren of om een nieuw bedrijf te starten.
Aan het begin van december 2017 wordt er door diverse omstandigheden een beroep gedaan op je flexibiliteit. Alles is dan mogelijk. Hoofd koel, voetjes warm! Gebruik je energie op een positieve manier, want boos worden helpt toch niet. Door positief te denken komen als vanzelf de beste oplossingen. Vanaf de tweede helft van de maand gaat alles naar wens. Het gaat dan vooral om communiceren, praten, telefoneren, email, Twitter, Facebook, brieven en post. Alles moet af! Met de kerstdagen kom je tot rust en krijg je de kans om goede voornemens te maken.

Financiën
De intrede van Jupiter in Schorpioen in het Huis van Werk staat garant voor meer inkomsten voor de Tweelingen! Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. Er zijn dus vaak schommelingen ook deze maand. Geld komt binnen en geld verdwijnt. Het is van het grootste belang dat je altijd zelf de financiële vinger aan de pols houdt zowel privé als in je onderneming. Niet alles is goud wat er blinkt. Eerst zien, dan geloven! Een investering deze maand legt je geen windeieren. Jouw financiële succes hangt in deze periode van het jaar af van jouw vermogen om samen te werken. De eerste helft van december 2017 ziet er veelbelovend uit. In de tweede helft van de maand komen inkomsten door je fiscaal partner of uitbetaling.

Gezondheid
De Volle Maan van 4 november 2017 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn, Onthechting en Loslaten. Net als vorige maand ben je toe aan rust. Aan het eind van het jaar ben je moe en heb je behoefte aan rust en stilte om je heen en in jezelf. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen. Het moment bij uitstek om met een therapie te beginnen om oude pijn los te laten en ruimte te scheppen in je leven. Aan het eind van december 2017 moet je extra aandacht besteden aan je gezondheid. Je bent gevoeliger dan normaal vatbaar voor verkoudheden en griep. Om je energiepeil op orde te houden is een goede nachtrust essentieel. December 2017 is een feestmaand. Geniet van alle lichtjes en gezelligheid, maar neem wel voldoende rust tussendoor nu je zo kwetsbaar bent. Een goed voornemen is om te stoppen met roken en andere schadelijke gewoontes. Je weet vast wel welke gewoontes, Tweelingen. Ook de negatieve gedachten! Rust en een gezonde voeding zijn van het grootste belang om gezond en fit het nieuwe jaar te kunnen omarmen!

Advies
December 2017 staat in het teken van samenwerking om je doelen te kunnen verwezenlijken. Alleen red je het niet. Vooral aan het begin van december 2017 heb je de medewerking van anderen nodig. Met stroop vang je meer vliegen dat met azijn, Tweelingen. Let op “toevalligheden”. Je weet, toeval bestaat niet, slechts mogelijkheden. Alles wat je ziet, iedereen die je ontmoet, heeft een reden. Laat geen mogelijkheden aan je neus voorbijgaan. De eerste helft van december 2018 laat een goede energie zien vol van mogelijkheden. Jouw hoofd loopt over van ideeën, maar rond 16 en 17 december 2017 krijg je echt een briljante ingeving. Doe er iets mee, Tweelingen. In de tweede helft van december 2017 kan de retrograde Mercurius de oorzaak zijn van communicatieproblemen. Het eind van december 2017 belooft romantisch te worden.

 

error: Content is protected !!