Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met alle planeten aan de linkerkant van de Stier horoscoop ligt focus op zelfredzaamheid, liefde, relaties, je sociale netwerk, werk en gezondheid.
Op 21 april 2024 is de exacte conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier en dat is de kosmische poort naar een grote verandering in levensstijl voor Stier. Deze conjunctie is van invloed op je persoonlijkheid, carrière, relaties, huis en gezin.

Liefde en Relaties
De invloed van de Nieuwe Maan van 10 maart 2024 in het 11e Huis van Sociale Processen laat zien dat er april 2024 kans is op uitbreiding van je sociale kring. Saturnus in Vissen (Huis van Vriendschappen) versterkt die energie, want dat blijft een positieve flow voor teamwork of om samen met vrienden een gezamenlijk creatief of zakelijk project aan te gaan.
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 kan het begin zijn van een nieuwe liefde.
De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 valt in het Huis van Relaties en laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie. Deze Volle Maan benadrukt het belang van eenheid en verbondenheid met je levenspartner.
Een gunstige Volle Maan voor een date! Als er sprake is van onoprechtheid en bedrog zowel in zaken, liefde of anders, dan komt dat nu aan het licht. Het verbreken van een zakelijk partnerschap of relatie is mogelijk, maar ook een nieuwe stap door een belofte of huwelijksaanzoek.

Familie en Huis
Het is mogelijk dat er bij jou thuis of in de familie een andere rolverdeling heeft plaatsgevonden of zijn er veranderingen gaande die een andere rolverdeling vereisen.
Door de invloed van Pluto in Waterman en de Maansverduistering in het 6e Huis van Werk en Dagelijkse Routine van 25 maart 2024 in het 10eHuis van Carrière zijn er ontwikkelingen op het werk waardoor er een andere dagroutine thuis noodzakelijk is. Er kan deze maand sprake zijn van een reorganisatie, herscholing, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan, met als gevolg een nieuwe dagroutine of levensstijl.
Op 21 april 2024 is er de exacte conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier waardoor er grote veranderingen op stapel staan voor je huis, gezin en familie.
Het is mogelijk dat er verhuis- of verbouwingsplannen worden gemaakt.

Carrière
De Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 kan deze maand de aanleiding zijn tot grote veranderingen op het werk, het zien van resultaten, krijgen van erkenning, een beslissing nemen en plannen maken over vervolgstappen. In april 2024 krijg je te maken met de gevolgen van een reorganisatie, herscholing of afscheid van je huidige baan zoals een nieuwe dagroutine of levensstijl. April 2024 is geen gunstige maand voor de studie of zakelijke reizen.
Pluto in Waterman in het tiende Huis van Carrière en Bestemming gaat significante veranderingen brengen in de carrière, reputatie en levenspad van Stier.
Precies tussen twee Verduisteringen in gaat Stier een gezamenlijk werkproject afronden om plaats te maken voor iets nieuws. Op 21 april 2024 is de conjunctie tussen Jupiter en Uranus in Stier en deze conjunctie spoort je aan om vernieuwend te zijn en iets heel anders te doen dan wat je tot nu toe hebt gedaan. De Volle Maan in Schorpioen van 23 april 2024 legt de nadruk op het onderhouden van harmonieuze relaties met collega’s en klanten voor professionele vooruitgang.

Financiën
Financiële zekerheid blijft een prioriteit voor Stier, ongeacht of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed, productiviteit op het werk of huishoudelijke artikelen.
Het is raadzaam om het overzicht te houden in je inkomsten en uitgaven en je te richten op financiële langetermijnplanning, het verkennen van innovatieve ondernemingen en het doen van verstandige investeringen.
Op 21 april 2024 is de exacte conjunctie van Jupiter en Uranus in Stier en die zeldzame uitlijning laat zien dat je een financieel risico durft te nemen. Je zoekt investeerders voor een belangrijk innovatief project. Het is een project met een nieuw concept, iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan of onderzocht.
Vertrouw bij alles wat je doet op je onderbuikgevoel en grijp de kansen die op je pad komen. Geduld en doorzettingsvermogen, maar ook het omarmen van verandering en de juiste contacten zijn de sleutels tot financieel succes.

Gezondheid
Spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling gaan een steeds grotere rol spelen voor de Stier.
De Zonsverduistering in Ram van 8 april 2024 valt in het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. De verbinding tussen geest en lichaam wordt door deze
Zonsverduistering op de proef gesteld. Door een externe gebeurtenis kun je een burn-out krijgen, jezelf opgebrand of uitgeput voelen of gewoon niet verder kunnen of willen. Het gaat om het kostbare mentale en fysieke evenwicht te herstellen door een harmonieus geïntegreerd levensritme tot stand te brengen. Deze Zonsverduistering biedt je aan om contact te maken met je spiritualiteit door afstand te nemen. Afzondering of retraite schenkt je spirituele inzichten.
Mercurius retrograde in Ram (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn) van 1 tot 24 april 2024 kan onbewuste bagage of karmische lessen naar boven halen. Dit is een periode om introspectief en reflectief te zijn en je te verzoenen met het verleden. Met de Maansknopen op de polariteit Ram/Weegschaal moet je grenzen stellen. Neem op tijd afstand als je voelt dat iets in je dagelijks leven teveel wordt. Vermijd zoveel mogelijk stressvolle activiteiten.

Advies
De grote Weldoener Jupiter reist sinds mei 2023 door jouw teken Stier, een helende reis voor alle facetten van je leven. Deze helende reis culmineert op 20 april 2024 met de exacte conjunctie van Jupiter met Uranus in Stier, jouw persoonlijke hergeboorte!
Deze invloed blijft tot 18 mei 2024, dus er komen mogelijkheden voor persoonlijke verandering en groei. Met de invloed van Pluto in Waterman kies je voor jezelf, je creatieve vrijheid. Je laat je niet meer leiden door sociale verplichtingen of verwachtingen creatieve vrijheid.

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!