Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in jouw Huis van Persoonlijkheid is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Tijd om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, Augustus 2023 is verder een maand van tegenstellingen. Uranus en Jupiter in Stier beperken je bewegingsruimte en de Zon en de retrograde Venus in Leeuw zijn niet gunstig voor je liefdesleven of bij het verwezenlijken van ambities. Blijf op koers, Waterman en aarzel niet om hulp te vragen wanneer Mercurius retrograde gaat aan het eind van augustus 2023.

Liefde en Relaties
Relaties kunnen in augustus 2023 onder druk komen te staan. Venus retrograde in Leeuw in het 7e Huis van Relaties brengt onopgeloste problemen in je liefdesleven en je sociale leven naar boven en dat kan leiden tot problemen. Deze maand kan iemand uit je verleden terugkeren om iets af te sluiten.
Augustus 2023 is met Venus retrograde in Leeuw geen gunstige maand om te gaan daten of een nieuwe relatie te beginnen of te verbreken. Neem de tijd om opnieuw in een relatie te investeren.
De single Waterman moet eerst in zichzelf investeren en opnieuw te beoordelen wat een relatie voor jou betekent. De transit van Mars in Maagd tot 27 augustus 2023 kan je een gevoel van afstand, onthechting of beklemming geven. Mercurius retrograde in Maagd van 23 augustus 2023 tot 14 september 2023 kan onderliggende problemen voortbrengen die te maken hebben met vertrouwen en intimiteit, problemen die met Ceres retrograde in het voorjaar van 2023 niet zijn aangepakt. Laat je gevoelens zien en overtuig je partner van je onverdeelde toewijding.

Familie en Huis
Door de retrograde Cheiron in het 3e Huis van Communicatie en Verbindingen kom je in de gelegenheid om iets aan de orde te brengen dat je hebt moeten verzwijgen zonder bang te hoeven zijn voor het oordeel van anderen in jouw direct omgeving.
De grote Weldoener Jupiter in Stier, het Huis van Familie en Huis laat zien dat Waterman bezig is met verbouwen of uitbreiding, onroerend goed kopen of verkopen of verhuizen naar een ruimere woning. Augustus 2023 is gunstig om op vakantie te gaan met je gezin of familie.
Stier is voor Waterman het 4e Huis van Familie en Huis. Uranus is de heersende planeet van Waterman. Door de invloed van de grote hervormer Uranus in Stier kan er in je gezin, familie of woonomgeving spanning ontstaan. Financiële stress kan van nadelige invloed zijn op kinderen en hun ontwikkeling. Een goede budgettering kan helpen om financiële problemen te verminderen.

Carrière
Met de Maansknopen op de polariteit Ram-Weegschaal ligt de focus op communicatie, handel, korte reizen, cursussen, workshops, online communicatie, sociale media, hoe/wat we communiceren en handelen , dus ook  online winkelen of online zakendoen zoals via FaceTime of ZOOM, dus alles waarbij online geld is betrokken.
Augustus 2023 is verder een gunstige maand voor je carrière en voor zakelijke reizen in het binnenland als in het buitenland. Waterman mag rekenen op ondersteuning van collega’s en management met kans op promotie of andere vorm van waardering.
Door de invloed van asteroïde Ceres in Weegschaal voelt Waterman zich gesteund, optimistischer en enthousiast over de carrière.
De retrograde Cheiron in het 3e Huis van Communicatie en Verbindingen geeft je het vertrouwen om te worden gehoord. Je hebt uit angst lange tijd gezwegen, maar je krijg nu de kans om te zeggen waar het op staat.
Mars in Weegschaal reist van 28 augustus tot 12 oktober 2023 door Weegschaal en deze optimistische transit geeft Waterman energie en drive om je ideeën na te jagen en actie te ondernemen om plannen te verwezenlijken.
Het kan zijn dat je wordt geconfronteerd het het feit dat een baan niet bij je past of dat een aanbod geen toekomst biedt voor je bedrijf. Het is goed om dit goed te overwegen, want die baan geeft je wel zekerheid.

Financiën
De retrograde Saturnus in Vissen (Huis van Financiën) brengt karmische lessen over wat werkelijk belangrijk voor je is en waar je werkelijk waarde aan hecht, maar vraagt je om het wat zuiniger aan de te doen. Grote uitgaven voor het huis en familie kunnen in augustus 2023 een punt van zorg zijn. De winstverwachting in je onderneming kan tegenvallen. Vermijd dus risicovolle ondernemingen of investeringen.
Financiële steun voor uitbreiding en nieuwe projecten blijft door de retrograde Saturnus in Vissen uit, dus het is raadzaam om plannen voorlopig uit te stellen.
Door de Volle Maan van 31 augustus 2023 in het tweede Huis van Financiën, waardebepaling en gevoel van eigenwaarde zou je in de verleiding kunnen komen om een investering te doen, een grote aankoop of iets vervangen, maar het is beter dat niet te doen.
Een goede budgettering is vereist om stabiliteit binnen je privé-leven en het gezin te bewaren.

Gezondheid
De retrograde Pluto in Steenbok (12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) veegt als een grote kosmische bezem alle emotionele ballast weg wat jou tegenhoudt om je eigen weg te volgen in dit leven. Een vorm van therapie om oud karma los te laten kan daarbij een leidraad zijn bij jouw transformatie. Transformeren helpt je om los te laten en sterker te worden. Pluto retrograde in Steenbok is om je innerlijke verandering te vervolmaken als voorbereiding op Pluto in Waterman eind 2024.
Augustus 2023 is een gunstige maand voor je gezondheid. Een gezonde voeding, ontspanning en regelmatige lichaamsbeweging ondersteunen je om lichamelijk en geestelijk welzijn fit te blijven.

Advies
De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 valt in jouw Huis van Persoonlijkheid en is de voorbode van een nieuwe krachtige cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Daarbij gaat het niet zozeer over wat je aan de wereld laat zien, maar om jouw specifieke persoonlijke inbreng.
Deze Volle Maan in Waterman is een goede gelegenheid om de balans op te maken van je levensstijl, persoonlijke doelen, ambities en strategische planning. Deze Volle Maan vraagt je om alles in je leven dat niet past bij wie je bent of wilt zijn, achter je te laten. In het licht van de Volle Maan zie je alles veel duidelijker, wat werkt en wat niet, zodat duidelijke stappen kunnen worden gezet.
Neem afstand van een situatie wanneer deze niet goed voelt.
Vaak komt de oplossing als je iets loslaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!