Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
November 2023 belooft een overwegend positieve maand te worden voor Ram waarbij je in staat zal zijn om alle uitdagingen met moed en vertrouwen tegemoet te zien.
Vanaf de tweede helft van november 2023 staan Venus in Weegschaal en Mercurius in Boogschutter aan jouw zijde. De focus in november 2023 ligt op je financiële positie, carrière, gezondheid, interacties en communicatie.
Medio november 2023 is er een conjunctie van Mars met de Zon in in Schorpioen, dus hou rekening met een emotionele en passionele maand.
Samenwerking, sociale vaardigheden en consensus blijft de weg naar succes.

Liefde en Relaties
Op 14 oktober 2023 was er een Zonsverduistering in Weegschaal (Huis van Relaties) en dit kan deze maand en in de eerste maanden van 2024 leiden tot kansen om nieuwe samenwerkingsverbanden, partnerschappen en nieuwe verbintenissen te vormen of te vernieuwen. De Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 gaat over issues die te maken hebben met intimiteit, om passie en sensualiteit, gedeeld vermogen met je partner, maar ook over emotionele overgave aan en elkaar financieel vertrouwen.
Asteroïde Ceres blijft tot 25 november 2023 in het 8e Huis van Zielsprocessen en dat is met de steun van Mars in Schorpioen een gunstige periode om emotionele banden te verstevigen en vertrouwen te herstellen. De laatste week van november 2023 kan confronterend zijn, want je mag weliswaar terugkijken op carrièresucces, maar dat is ten koste gegaan van je privé-leven.
Venus in Weegschaal staat erop dat jouw partner ook aandacht verdient, dus verras je partner met een leuk reisje of romantisch diner. Wees bewust met wat je zegt en hoe je handelt. Door tactvol te zijn en je romantische kant te laten zien en zo nu en dan wat water bij de wijn te doen, blijft het gezellig samen. Pas op met wat je zegt en hoe je iets zegt.

Familie en Huis
November 2023 is een overwegend rustige en harmonieuze maand voor familie en huis. Deze maand is er wat te vieren in de familie en zijn familierelaties hartelijk.
November 2023 is een gunstige maand voor een gezinsvakantie, gezinsuitje of voor een familiereünie.
De retrograde Cheiron in Ram ondersteunt Ram om onverwerkt jeugdtrauma onder ogen te zien waardoor het genezingsproces op gang komt. Door het gesprek aan te gaan of op zoek te gaan naar onderliggende oorzaken kan er begrip ontstaan.
Over het geheel genomen een prachtige maand om met familie of gezin wat te ondernemen.
Kinderen in het gezin, familie of directe omgeving laten goede resultaten zien op school of met de studie. De Volle Maan in Tweelingen van 27 november 2023 in het derde Huis van Communicatie, Vervoer, Onderwijs, korte reizen, broers en zussen, kennissen en buren vraagt Ram om onderliggende spanningen en dingen die je dwarszitten uit te praten.

Carrière
Met de kracht van Zonsverduistering van 14 oktober 2023 kun je ook in november 2023 een goede indruk maken bij het hoger management. Je carrière gaat een hoge vlucht nemen, Ram, vooral de Ram die werkzaam is in de creatieve sector.
Medio november 2023 kun je echter te maken krijgen met tegenwerking en concurrentie, ook in je studie. Op de werkvloer kun je te maken hebben met afgunst en intriges. Je moet jezelf zelf zien te bewijzen. Mercurius in Boogschutter vanaf 11 november 2023 maakt alles extra spannend, want dan ben je bereid om risico’s te nemen in je carrière, dus met een buitenlands project of misschien ga je op zakenreis of op vakantie om alles even op een rijtje te krijgen.
Medio november 2023 is er conjunctie van Mars met de Zon in in Schorpioen en tot 22 november 2023 verhoogt dit je kansen op een nieuwe baan, loonsverhoging of meer omzet in je onderneming.

Financiën
Door de invloed van de Gedeeltelijke Maansverduistering in Stier van 28 oktober 2023 in jouw Huis van Financiën ziet Ram in november 2023 de resultaten van financiële beslissingen die in het voorjaar van 2023 zijn genomen. Deze Maansverduistering is in de komende maanden een wake-up call om je relatie met geld opnieuw te evalueren en te onderzoeken.
November 2023 laat over het algemeen een gunstige financiële maand zien door een nieuwe baan, loonsverhoging, winst in je onderneming of verkrijging van gelden.
Eventuele tegenslagen zijn tijdelijk en komen weer goed door de ondersteuning van de retrograde Jupiter in Stier in het tegenovergestelde 2e Huis van Financiën. Let wel op je uitgavenpatroon!
Er zijn in november onvoorziene huishoudelijke uitgaven en in de eigen onderneming moet je voorzichtig zijn met het doen van investeringen, nieuwe projecten en uitbreiding van de onderneming. Met de Nieuwe Maan in Schorpioen van 13 november 2023 in het Huis van Gedeelde Bronnen kunnen aantrekkelijke financiële opties ontstaan door een idee, persoon of project dat je geweldig vindt. Ook mede door de invloed van jouw planeet Mars in Schorpioen kan een juridische zaak in jouw voordeel zijn en kun je in aanmerking tot komen voor financiële tegoeden of betaald krijgen.

Gezondheid
Door de invloed van Venus in Maagd tot 8 november 2023 kan Ram zich wat onzeker voelen en last hebben van zelfkritiek. De eerst helft van november 2023 is daarom goed om er even tussenuit te gaan om een frisse kijk op de zaken te krijgen.
Door de retrograde Cheiron in jouw eigen teken Ram denk je veel na over recente ervaringen die jou hebben doen twijfelen aan jezelf of die jouw zelfvertrouwen hebben aangetast. Verspil geen kostbare energie aan negatieve emoties.
Saturnus in Vissen gaat vanaf 4 november 2023 weer direct en samen met de nog retrograde Neptunus in Vissen in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten wordt het makkelijker om verbinding te maken met je onderbewustzijn, het verleden te verwerken en oude onverwerkte emotionele bagage los te laten.
November 2023 laat een voorspoedige maand zien, maar door Mars in Schorpioen kan Ram zich wat opgejaagd voelen. Een verstandig en gevarieerd dieet, sport, yoga, meditatie en lichaamsbeweging in de buitenlucht zijn ook deze maand noodzakelijk om geestelijk en lichamelijk fit te blijven.

Advies
Jouw heerser Mars reist tot 24 november 2023 door Schorpioen. Mars voelt zich prima thuis in Schorpioen! Ram kan zich door Mars in Schorpioen opgejaagd voelen om overhaast te handelen, maar het is beter om te leren van het verleden voordat je een stap in het duister waagt.
Vanaf 4 november 2023 gaat Saturnus, heerser van het 10e Huis van Carrière weer direct in Vissen, waardoor je gaat resumeren wat je tot nu toe in je professionele leven hebt bereikt. Het betekent ook dat geduld en voorbereiding nodig zijn voordat je goed beslagen ten ijs vervolgstappen kunt gaan maken. Denk vooruit. Dus wat maakt jou gelukkig en hoe kun je jouw vaardigheden en interesses inzetten om het straks het verschil te maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!