Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste persoonlijke planeten staan ook in september 2022 aan de onderzijde van de Tweelingen-horoscoop. De Nacht. De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, evaluatie, herstel en voorbereiding. In de vaste relatie kan er sprake zijn van een verwijdering of minder toewijding, maar aan het eind van de maand wil je niets liever dan samen zijn en samen delen.
Jouw planeet Mercurius in Weegschaal stimuleert creatieve projecten en biedt je meer aantrekkingskracht. Toch krijg je te maken met tegenwerking en uitstel door de sterke retrograde werking. Carrièredoelstellingen en persoonlijke verlangens staan voorlopig op een lager pitje.

Liefde en Relaties
September 2022 is een maand van ups en downs voor liefde en relaties. Jouw planeet Mercurius is vanaf 10 september tot 23 september 2022 retrograde in het 5e Huis van Liefde en dat is niet de beste tijd voor romantiek. Het is meer een periode van het oplossen van misverstanden.
Mars in Tweelingen staat tegenover het Huis van Relaties en dat is de reden van frictie, wantrouwen, afstand en uitdagingen in relaties, liefde, vriendschappen of andere verbintenissen.
Door de invloed van de Zon in Weegschaal vanaf 24 september 2022 komt er weer respect voor elkaar en krijgt de liefde een kans om te groeien.
De Nieuwe Maan van 25 september 2022 is de kosmische poort naar een nieuwe sociale periode, een nieuwe liefde of het begin van een langdurig zakelijk partnerschap.
De single Tweelingen kan verliefd worden op een feestje, een evenement of tijdens het stappen.
Een ontluikende liefde kan te maken krijgen met tegenslag, maar laat je niet ontmoedigen.
Tijd voor jouw innerlijk kind, je creatieve zelf en jouw creatieve reis. De Nieuwe Maan daagt je uit om jouw fantasieën te beleven!

Familie en Huis
De Nieuwe Maan in Maagd van 27 augustus 2022 viel in jouw Huis van Familie en Huis en dat betekent in september 2022 actie! In de eerste helft van september 2022 zijn er bouwplannen of kan er een verhuizing, reparatie of renovatie aan de woning zijn, grote schoonmaak, een huis kopen of verkopen. In de eerste helft van september 2022 kan er door de invloed van Mars in Tweelingen meer frictie zijn thuis.
Er kan echter ook een conflict ontstaan tussen carrière en problemen thuis, waardoor de juiste balans tussen beide aandachtsvelden moet worden gevonden.
De tweede helft van september 2022 verloopt rustiger, maar door Mercurius retrograde kan een buitenstaander onrust en wantrouwen brengen in het gezin of familie.

Carrière
September 2022 laat een goede start zien met de positieve energie van Venus in Leeuw tot 5 september 2022. De Volle Maan in Vissen van 10 september 2022 valt in jouw Huis van Carrière en deze kan leiden tot mooie ontwikkelingen, zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging. Goede communicatie en samenwerking is de sleutel tot succes op het werk.
Iets komt tot voltooiing in je carrière. Denk daarbij aan een nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet, meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging, maar er kan ook sprake zijn van een reorganisatie. September 2022 is een goede periode voor een bedrijfsgerichte cursus of zakenreis als voorbereiding op deze Volle Maan. Misschien heb je het gevoel alsof er niet veel gebeurt en blijven resultaten uit, heb geduld en luister naar dat goede advies, Tweelingen.

Financiën
September 2022 laat een schommelend financieel beeld zien, Tweelingen.
Er kunnen moeilijkheden zijn bij met nemen van financiële beslissingen en uitgaven kunnen hoger zijn dan je inkomsten. Budgetbewaking is raadzaam deze maand.
Door de invloed van de retrograde Jupiter in Ram kan er winst ontstaan door samenwerking of participatie in langdurige projecten. Hou er rekening mee dat er vertraging en ego conflicten kunnen zijn. Tweelingen die werkzaam zijn in het buitenland of zich bezighouden met buitenlandse handel, buitenlandse projecten of media kunnen goede financiële resultaten boeken.

Gezondheid
September 2022 kan qua gezondheid een minder goede maand zijn voor Tweelingen.
Door de invloed van Mars in Tweelingen en de aanwezigheid van de Maanskopen in het 6e en 12e Huis kun je last krijgen van koorts, irritaties, luchtweginfectie of zwelling van handen en vingers. Zorg dus voor je gezondheid en ga op tijd naar de dokter!
Tweelingen krijgt goede medische hulp in het buitenland.
De evolutionaire invloed van Uranus in Stier in het Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten dwingt je in de komende zeven jaren om oude gedragspatronen en emotionele bagage los te laten. Er komen steeds meer dingen aan het licht. Dingen uit het verleden, maar je ontdekt ook dingen over jezelf. Je leert eindelijk wie je eigenlijk bent. Voor je persoonlijke groei moet je leren om verleden en destructieve gewoontes die je in je ontwikkeling tegenhouden, los te laten.
Jouw mentale en fysieke gezondheid is afhankelijk van jouw gevoel van geluk. Het handhaven van harmonie in de liefde en in jouw sociale leven is daarbij van het allergrootste belang.

Advies
Met de retrograde Jupiter in Ram in het 11e Huis van Groepsprocessen en Sociale Betrokkenheid wordt het proces van samenwerking vertraagd en krijgt Tweelingen te maken met angst, ego-conflicten of rusteloosheid. Samenwerking, teamwork en netwerken is dan niet vanzelfsprekend.
Door de transit van Mars in Tweelingen is Tweelingen hyperactief en wil je alles tegelijk doen, dus ook overhaaste besluiten nemen of een oordeel vellen zonder goed na te denken.
Haastige spoed is zelden goed.
Ga niet van het ene uiterste naar het andere, maar probeer de balans te vinden.

error: Content is protected !!