Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
September 2023 geeft aan dat er ruimte is voor groei en productiviteit.
De focus deze maand ligt op carrière, gedeeld vermogen, samenwerking, liefde, huis en familie.
Door de invloed van Mars in Weegschaal in het Huis van Carrière moet de balans worden gevonden tussen verplichtingen op het werk en jouw privé-leven.
De retrograde Pluto in Steenbok kan op allerlei gebied tot vertraging leiden, maar deze periode maakt de weg vrij om de juiste beslissingen te nemen en alles op te ruimen dat in de weg staat om vooruitgang te boeken.

Liefde en Relaties
Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 kan problemen met intimiteit aan het licht brengen. Ook al is Venus daarna niet meer retrograde, het thema blijft in september 2023 wel gevoelig. Het blijft raadzaam om in de relatie wat afstand nemen om de ander ruimte te geven.
De single Steenbok kan door externe verplichtingen moeite hebben met daten of het wil toch niet klikken. In de vaste relatie is het niet duidelijk of jouw partner ware gevoelens voor je koestert. De invloed van de retrograde Jupiter in Stier (het vijfde Huis van Liefde) zet je aan het twijfelen over je relatie en of je het wel goed doet. Uranus retrograde in Stier in het Huis van Liefde en Zelfexpressie maakt het nog wat ingewikkelder. De terugkeer van ex-geliefde kan jou of je partner in verlegenheid brengen. Deze Uranus retrograde is dus een periode van plotselinge en verrassende ontwikkelingen in je liefdesleven, maar ook van spanning in de vaste relaties.

Familie en Huis
Ram symboliseert het 4e Huis van Familie en Huis voor de Steenbok.
De Noordknoop in Ram biedt jou ook de gelegenheid om alle facetten in je gezin en de familie met andere ogen te zien, te vergeten en te vergeven met als resultaat een betere onderlinge verstandhouding. De retrograde Cheiron in Ram in het 4e Huis van Privé-leven, Huis en Gezin brengt je terug naar je jonge jaren. September 2023 is een gunstige maand om het contact te herstellen met je familie. Vergeving is de weg naar genezing.
September 2023 is een maand van tevredenheid. Schoolgaande en studerende kinderen laten goede prestaties zien en zal er voldoende financiële ruimte zijn.
De Volle Maan in Ram van 29 september 2023 laat de voltooiing zien van een renovatie, nieuw interieur of verhuizing naar een andere woonplaats. Plannen om te verhuizen worden concreet of er is sprake van een daadwerkelijke verhuizing vanwege je carrière, een gezamenlijke vakantie, familiebijeenkomst of renovatie. Het vinden van de balans tussen werk en privé is van noodzakelijk belang, Steenbok.

Carrière
Weegschaal staat voor het 10e Huis van Carrière voor Steenbok.
Asteroïde Ceres blijft tot 15 september 2023 in Weegschaal (Huis van Carrière) en met deze invloed krijg je de beloning en erkenning die je verdient. De eerste helft van september 2023 laat de beste kansen zien om de carrièreladder te beklimmen zoals een sollicitatie, betere beloning of overplaatsing naar een nieuwe functie. Hou er wel rekening mee dat je voor je werk wellicht moet verhuizen. Mars reist in september 2023 door Weegschaal en dat maakt ambitieuzer en gedreven om te slagen. Deze transit is gunstig om als zelfstandige aan de slag te gaan of voor jezelf te werken of Steenbok bouwt verder aan hetgeen je 12-18 maanden geleden mee begonnen bent.
September 2023 is een gunstige maand voor de studie en zakelijke reizen.
De constructieve Nieuwe Maan van 15 september 2023 biedt unieke kansen om professionele vooruitgang te boeken en je verder te ontwikkelen.

Financiën
September 2023 is geen gunstige financiële maand voor Steenbok. De opbrengst van investeringen zal niet voldoende zijn om de kosten te dekken.
Buitenlandse transacties zijn deze maand niet rendabel en projecten kunnen vertraging oplopen.
Zakendoen in het buitenland zal dus niet de beoogde winst opleveren.
Er zijn deze maand geen gunstige omstandigheden voor de uitbreiding van bestaande ondernemingen of het opzetten van nieuwe projecten.
Venus blijft tot 3 september 2023 retrograde in Leeuw in het 8e Huis van Gedeelde Financiën.
Ook al is Venus niet meer retrograde, door de schaduwperiode blijft de hele maand september 2023 het thema schuld en vertrouwen actueel. Aan wie of wat ben je wat verschuldigd? Het kan te maken hebben met geld of materie, maar ook emotionele of relationele schuld of verplichtingen aan jou of aan een partner of goede vriend.

Gezondheid
Steenbok heeft de neiging om zich onnodig zorgen te maken en daarmee ben je eigenlijk je grootste vijand. Mercurius blijft tot 14 september 2023 retrograde in Maagd. De hele maand september 2023 kan Steenbok last hebben van twijfel en stress.
Voorkomen is beter dan genezen, dus een gezonde levensstijl is van het allergrootste belang.
Angst en stress kunnen voorkomen worden door voldoende ontspanning, lichaamsbeweging, goede voeding, sport, yoga en meditatietechnieken. Buiten wandelen in de natuur om je fysieke en mentale conditie op peil te houden is raadzaam.
Met de retrograde Pluto in Steenbok is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Advies
Mars in Weegschaal maakt de weg vrij voor de komende Zonsverduistering in Weegschaal van 14 oktober 2023, jouw 10e Huis van Carrière en Sociale Status.
Een ware game-changer in je carrière dit jaar, een periode van zelfontplooiing, ambitie en gedrevenheid.
De grote transformator Pluto blijft tot begin 2024 in jouw teken Steenbok om het proces van herstructurering van je leven te vervolmaken. Steenbok heeft sinds 2008 een hele transformatie ondergaan en zijn de omstandigheden omtrent liefde, thuis en carrière totaal veranderd.
Ook al denk je dat je het onderhand wel hebt gehad, hou nog even vol, Steenbok. Doe kalm aan en ga voor die tweede kans die je geboden wordt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!