Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Met de meeste planeten aan de bovenkant van de Boogschutter horoscoop is oktober 2022 een maand waarin je op carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Er vindt een belangrijke planetaire verschuiving plaats voor Boogschutter. In het komende halfjaar is de oostelijke helft van de Boogschutter horoscoop dominant. Dat betekent meer onafhankelijkheid en de vrijheid om je leven te leiden zoals jij dat wilt.
Een periode van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren. Toch heb je de medewerking van anderen nodig om je dromen waar te maken.
Oktober 2022 is geen maand om met een avontuur van start te gaan, maar wel om relaties op te bouwen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Ram van 9 oktober 2022 valt in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! Oktober 2022 is hiermee een sociale maand om samen met je geliefde en je vrienden leuke momenten te beleven. Een maand van spontane gezelligheid, groepsactiviteiten, uitgaan, feestjes, dansen, creativiteit, praten, vrijen en sportieve evenementen. Deze Volle Maan belooft onvergetelijke, gepassioneerde en liefdevolle momenten! Nieuwe relaties brengen je in contact met je speelse innerlijke ziel en met wie je werkelijk bent. Jouw planeet Jupiter is tot 28 oktober 2022 retrograde in Ram en dat is voor Boogschutter een aangename periode van liefde en feestjes. Verloren tijd wordt ingehaald en dat betekent in vele gevallen een nieuw begin.
Oktober 2022 belooft ook een mooie maand te worden voor de liefde met de samensmelting van de Zon en Venus in Weegschaal (Huis van Vrienden, Netwerken, Sociale betrokkenheid en Hoop).
Met deze energie komen er volop kansen voor de single Boogschutter om binnen de sociale kring een nieuwe mensen of zelfs een zielsverwant te ontmoeten. Ga dus naar feestjes waar je voor bent uitgenodigd en sla ook geen uitnodiging af voor een vakantie, concert, creatief project sociaal of recreatief evenement.

Familie en Huis
Met Neptunus in het vierde Huis van Boogschutter vinden er in jouw huiselijk en persoonlijk leven vele ongewone en subtiele veranderingen plaats die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die in jouw innerlijk plaatsvinden, op zoek naar het ideaalbeeld van wat “ thuis” zou moeten zijn, het ideale huis of de ideale familie. Familieleden ‘verdwijnen’ of gaan jou verlaten, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is op enige afstand betrokken bij familieleden.
Het laatste Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier in oktober 2022 kan mentale onrust in de familiesfeer veroorzaken. Onopgeloste issues met broers en zussen zijn de oorzaak van stress, ongemak en machtsstrijd. Ook kan Boogschutter te maken krijgen met generatieconflicten. Belangrijk is om problemen op. Laat de dingen niet op hun beloop, want dan wordt het alleen maar moeilijker. Het lijkt misschien alsof kennissen en familieleden jouw groei blokkeren en deze relaties kunnen als gevolg daarvan gespannen zijn.

Carrière
Jouw heersende planeet Jupiter in Ram is vanaf 30 oktober 2022 door retrograde weer terug in Vissen. Vissen gaat over jouw huis, familie en gezinsleven. De retrograde Jupiter vormt dan een oppositie met het Huis van Carrière en vraagt Boogschutter nu om tot eind december 2022 meer tijd vrij te maken voor het privé-leven of in ieder geval een balans te vinden tussen werk en privé. Mars retrograde in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 kan tot 11 januari 2023 problemen geven bij vormen van samenwerking in de professionele sector. Mars retrograde is een periode om samenwerkingsverbanden te reorganiseren. Sluit jezelf niet af, ook al heb je helemaal geen zin om samen te werken. De weg van samenwerking brengt ontwikkelingen.
Boogschutter doet mogelijk een onverwachte ontdekking, een geheim op het werk wordt onthuld. Maak gebruik van deze informatie, zonder dat je laat merken dat je op de hoogte bent.

Financiën
Saturnus is jouw planeet van Financiën, Saturnus is heerser van het Huis van Financiën.
Saturnus is retrograde in Waterman en deze invloed laat zien dat financiële investeringen een zorgvuldige beoordeling vereisen. Lees alle documenten drie keer na voordat je een handtekening zet. Saturnus is vanaf 23 oktober 2022 weer direct, maar dat wil niet zeggen dat de retrograde-invloed dan voorbij is. De schaduwperiode duurt wel tot 26 januari 2023 en tot die tijd moet je rekening houden met deze vertragende invloed of je financiën.
Tijdens de gezamenlijke reis van de Zon en Venus in Weegschaal in oktober 2022 moet terughoudend worden omgesprongen met grote aankopen. Jouw heersende planeet Jupiter is retrograde tot 23 november 2022 en tijdens die periode bestaat het risico om overdreven genereus te zijn of onder invloed te komen van oplichters of personen die jouw investering of gulle gaven niet waard zijn. In de tweede helft van oktober 2022 krijg je dus te maken met het gevaar van overbesteding en drang om te speculeren.

Gezondheid
In de eerste helft van oktober 2022 komt er verbetering in de gezondheid door de samenstand van de Zon en Venus in Weegschaal. Deze samenstand brengt Boogschutter in contact met de juiste sociale contacten, artsen of therapeuten om je vooruit te helpen met wat je op dit moment wordt geconfronteerd.
Het laatste Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier in oktober 2022 kan de oorzaak zijn van mentale onrust en stress. Boogschutter kan last krijgen van gehoororganen en gewrichten, spieren, benen en voeten waardoor het moeilijker wordt om te reizen.
Door alle mentale onrust is het goed om regelmatig afstand te nemen van situaties door naar jezelf te luisteren en regelmatig te bewegen in de frisse lucht.
De gedeeltelijke Zonsverduistering in Schorpioen van 25 oktober 2022 valt in jouw twaalfde Huis van Kosmisch Bewustzijn en Onthechting. Door deze kosmische invloed heb je in de komende maanden meer behoefte aan ontspanning. Regelmatig bewegen en een goede en gevarieerde voeding is essentieel om gezond en fit te blijven.

Advies
De eerste tien dagen van oktober 2022 kunnen voelen alsof je door de stroop loopt.
Het is een periode waarin er weinig gebeurt, niets te doen hebt of eigenlijk geen zin hebt om iets te doen. Boogschutter maakt zich zorgen, maar het is geen tijd om bij de pakken neer te zitten!
Er liggen deze maand toch kansen op je te wachten.
Een goede voorbereiding is het halve werk!

error: Content is protected !!