Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Oktober 2018 is een maand met de meeste planeten aan de bovenkant van de Waterman-horoscoop. Dit is de tijd van het jaar dat je op de carrière en op wereldse doelen bent gericht.
Oktober 2018 staat in het teken van carrière, sociale activiteiten, studie, reizen en gezondheid, maar de financiën staan onder druk.
Er vanaf 24 oktober 2018 een planetaire verschuiving plaats naar de oostelijke sector van de Waterman-horoscoop. Er breekt een energieke periode aan van onafhankelijkheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.

Liefde en Relaties
Oktober 2018 laat een drukke maand zien voor je carrière en het verwezenlijken van je ambities. Dat betekent dat er minder tijd overblijft voor de liefde! Liefde kan deze maand opbloeien op de werkplek of tijdens een zakelijke bespreking aan het eind van de maand.
In de vaste relatie kan er wat spanning zijn.Het is belangrijk dat je toch tijd vrijmaakt om samen tijd doorbrengen. De tijd nemen om te ontspannen. De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 is een verwijzing naar een studie, een nieuwe interesse, een nieuw boek dat je gaat lezen, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland of een nieuw avontuur. Wat is er fijner om dat samen met je geliefde te doen?
De single Waterman gaat op zoek naar een verfijnde partner met wie te praten valt, iemand die je betovert en fascineert. Die speciale persoon heeft een buitenlandse achtergrond of wacht op je op plekken waar boekenwijsheid te vinden is zoals de bibliotheek, academie of in een spirituele omgeving.

Familie en Huis
De retrograde Uranus in Stier reist nog tot begin november 2018 door jouw Huis van Familie en Huis. Door de invloed van de retrograde Uranus voel je dat de tijd is gekomen om thuis actie te nemen of familierelaties te herstellen. Er is bij jou thuis of in de familie sprake van een vorm van machtsstrijd. Je hebt het gevoel alsof je tussen twee partijen zit en dat er aan je wordt getrokken. En dat is iets wat je echt niet aangenaam vindt. Voor je gemoedsrust is de weg van het compromis de beste weg, ook al kost het je moeite.
De Volle Maan van 24 oktober 2018 valt in jouw Huis van Familie en Huis. Vanaf dit moment komt er thuis of in je familie iets tot voltooiing, zijn er plannen om verhuizen of er is een daadwerkelijke verhuizing dat verweven kan zijn met je carrière. De Volle Maan brengt dus voor nu en de komende weken iets nieuws op het thuisfront, zoals een nieuw project, renovatie, nieuw interieur of een verhuizing naar een andere woonplaats vanwege je carrière.

Carrière
Pluto is jouw planeet van Carrière. Pluto is weer direct na een lange retrogradeperiode. Door de directe Pluto krijg je duidelijkheid over je carrière en dat maakt de weg vrij voor verdere actie.
Oktober 2018 laat door de aanwezigheid van de Zon, Mercurius, Venus en Jupiter een vooruitstrevende en voortvarende maand zien. Je hebt geen zin in gezeur op kantoor, je wil door, want jij hebt geweldige zakelijke ideeën die je wil presenteren!
Mars reist door jouw teken, Waterman. Tijdens deze productieve periode komen plannen van de grond.
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 is een verwijzing naar een studie, nieuwe interesse, een buitenlandse reis of bezoek uit het buitenland.
Je laat je door niets of niemand uit het veld slaan. Je wil je alleen bezighouden met mensen die het verschil maken en die wat te vertellen hebben. Mensen die jou verder kunnen helpen op je carrièrepad, want jij hebt nu een doel voor ogen.

Financiën
Neptunus is jouw planeet van Financiën en deze blijft nog tot eind november 2018 retrograde.
En dat betekent dat je (nog) te maken hebt met een financiële impasse. Belangrijk is en blijft dat je terughoudend moet zijn met investeringen of grote aankopen.
Vanaf 24 oktober 2018 komt er verbetering in de financiële situatie wanneer de Zon door Schorpioen zal reizen. Schorpioen is verbonden met Pluto, dus die financiële verbetering vloeit voort vanuit ontwikkelingen in je carrière.

Gezondheid
Je bekijkt de wereld met een optimistische blik en je vervolgt met vertrouwen het pad dat je bent ingeslagen.
De rode Strijder Mars “marcheert” door jouw teken, Waterman! Mars geeft je energie, maar kan ook de lat hoger leggen dan je eigenlijk aankunt. Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt, want stress ligt voor de hand in deze drukke periode van het jaar.
Een goede uitlaatklep blijft onmisbaar. Ga sporten, ga naar buiten of neem een ontspannende massage wanneer de spanning zich ophoopt.
Ontspanning en een gezonde voeding doen de rest.

Advies
De rode strijder Mars reist door jouw eigen teken, Waterman. Tijdens deze periode heb je meer energie en drive om de wereld laten zien wie je bent en wat je kunt. Een uitlaatklep om deze hoge energie te kanaliseren is raadzaam, want je bent wel geprikkeld en impulsief.
Zorg ervoor dat je niet overwerkt raakt.

error: Content is protected !!