Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Tweelingen januari 2018

Algemeen
Jouw planeet Mercurius is weer direct! Een betere start van het jaar kun je je niet wensen.
Samenwerking blijft wel de sleutel tot succes. In deze periode ben je nog afhankelijk van de medewerking van anderen, dus laat een onafhankelijke en eigenwijze houding voorlopig achterwege.

Liefde en Relaties
Januari 2018 is de maand van intimiteit. De eerste helft van januari 2018 wordt vooral gekleurd door romantiek en communicatie. Je wil praten en delen met je partner, vrienden en collega’s. Praat over je gevoelens. De reis van de rode strijder Mars door jouw Huis van Relaties kan tot 27 januari 2018 leiden tot spanningen in de relatie of in de samenwerking, maar kan je ook de energie geven om veranderingen door te voeren.
Jouw behoefte aan liefde en intimiteit wordt steeds groter. Je wilt je liefde delen en laten zien hoe groot je liefde is. Je hebt er alles voor over. De single Tweelingen gaat op jacht en is door deze honger naar liefde en aandacht niet echt kieskeurig. Een verovering is slechts van korte duur.
In een vaste relatie ben je veeleisend en soms niet te stuiten. In een vaste relatie moet je toch voorzichtig zijn. In een relatie gaat het over geven en nemen. Wat is er mooier als jullie allebei genieten van elkaar? De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in het Huis van Intimiteit. Door deze invloed wil je een nieuwe weg inslaan als je niet tevreden bent. Misschien zelfs weggooien wat je hebt. Maar misschien is het beter om een huidige situatie nieuw leven in te blazen.

Familie en Huis
Januari 2018 begint rustig en gemoedelijk voor familie en huis afgezien van wat kleine aanvaringen. Je thuis is nu de veilige thuishaven om naar terug te keren na een lange werkdag. Januari 2018 laat ook een korte reis zien met je gezin of familie. Even een onderbreking tijdens een drukke periode, want zakelijk gezien moet je een aantal beslissingen nemen. De Maansverduistering van 31 januari 2018 kan er toe leiden dat je auto of ander vervoersmiddel, mobiele telefoon of computer moet worden gerepareerd of vervangen. De Maansverduistering verandert de manier van communicatie met naaste familieleden, vrienden en familie. Er komt meer communicatie via de telefoon, internet of op een andere wijze. Naaste familieleden kunnen te maken krijgen met veranderingen in de studie of in financiën.

Carrière
Het is nu de beste tijd om een carrièremove te maken, te solliciteren, vorderingen te maken in de studie, een studiereis of zakenreis, een nieuw product aan de wereld te presenteren, een doorstart te maken of met een nieuw project in je onderneming te beginnen. Je omarmt dus vol enthousiasme en verwachting het nieuwe jaar om veranderingen door te voeren, te creëren en te innoveren.
De rode strijder Mars en Jupiter in Schorpioen reizen door jouw Huis van Werk en dagelijkse routine. Tot 26 januari 2018 is dit een productieve en efficiënte periode met vele mogelijkheden om werk te vinden of een situatie op het werk te verbeteren. Een gunstige periode om te solliciteren! Jouw enthousiasme kan echter tot afgunst leiden bij collega’s en medewerkers die bang zijn voor veranderingen of jouw enthousiasme als een bedreiging ervaren. Zorg wel voor ontspanning deze maand, want stress ligt op de loer. Een stevige wandeling, naar de sportschool en vroeg naar bed zijn goede remedies om fit te blijven in deze drukke tijden.

Financiën
Mars en Jupiter in Schorpioen reizen door jouw Huis van Werk en deze invloed staat garant voor meer inkomsten. Financieel succes hangt echter af van jouw vermogen om samen te werken, dus zet je beste beentje voor, Tweelingen.
Zoals je weet is de Maan is heerser van het Huis van Financiën voor Tweelingen. Dat betekent dat jouw financiële situatie door de altijd veranderende Maan wordt beheerst en de aspecten die de Maan maakt met de andere planeten. De Volle Maan van 2 januari 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Deze maand komt er meer geld binnen door loonsverhoging, andere baan, meer omzet, uitbetaling of tegemoetkoming. Wees terughoudend met speculeren of met een investering. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën. De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk. Een nieuwe relatie (zakelijk of privé) gaat voortvarend van start, maar kan struikelen over een financiële kwestie. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.

Gezondheid
In januari 2018 gaat het geleidelijk aan steeds beter met je gezondheid, Tweelingen. Vanaf 20 januari 2018 zie je een duidelijke verbetering met de Zon in Waterman. Wel blijft het onverminderd belangrijk om je te houden aan beweging, een gezond voedingspatroon en periodes van rust en ontspanning. Wanneer je niet goed in je vel zit, heeft dat te maken met vermoeidheid. Vermoeidheid heeft vele oorzaken. Je voedingspatroon, emotionele problemen, relatieproblemen, problemen op het werk, te weinig slaap, stress. Wat het ook is, wees eerlijk en doe er iets aan. Het leven is te leuk om het door stress te laten verpesten.
Met de Maansverduistering van 31 januari 2018 besluit je om negatieve gedachten zoveel mogelijk te laten gaan en je te concentreren op waar het werkelijk om gaat. Jouw geluk, jouw fysieke en emotionele welzijn.

Advies
Laat het werk het werk. Neem zakelijke problemen niet mee naar huis. Praat erover en laat het vervolgens los. Doe thuis leuke creatieve dingen. Door alles los te laten en te ontspannen kom je weer terug in jezelf.
Wees terughoudend met speculeren of met een investering. De Nieuwe Maan van 17 januari 2018 valt in jouw Huis van Gedeelde Financiën.
De boodschap van deze Nieuwe Maan is duidelijk: Richt je alleen op het essentiële en bezuinig waar mogelijk. Regel je zaken goed, Tweelingen! Nauwkeurigheid levert geld op, onverschilligheid leidt tot verlies.

 

error: Content is protected !!