Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan ook in augustus 2023 aan de bovenkant van de Weegschaal horoscoop, een buiten gerichte energie. Augustus 2023 is gericht op maatschappelijke doelen, werk, relaties en sociale kring.
Asteroïde Ceres reist tot 15 september 2023 door Weegschaal en samen met de kracht van de Zon en de retrograde Venus in Leeuw krijg je de steun, waardering en besluitvaardigheid die je nodig hebt om vooruitgang te boeken.
Met de invloed van Mars in Weegschaal vanaf 28 augustus 2023 gaat alles nog beter voor jou!

Liefde en Relaties
Door de invloed van Jupiter in Stier en Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 in het Huis van Sociale Processen kan een oude liefde op je pad komen. De Volle Maan in Waterman van 1 augustus 2023 in het vijfde Huis van Liefde, Emoties en Zelfexpressie kan een nieuwe liefdesverbinding versterken of beëindigen. De Nieuwe Maan in Leeuw van 16 augustus 2023 is gefocust op teamwerk, collegiale relaties en het vormen van nieuwe vriendschappen.
De retrograde Cheiron in het 7e Huis van Relaties brengt onevenwichtigheden aan het licht in relaties, zowel zakelijk als privé. Deze onevenwichtigheden heb je misschien weggedrukt, maar moeten wel worden aangepakt om de balans te herstellen. De Noordknoop in Ram laat zien dat je zonder aan jezelf te twijfelen, de relatie met jezelf en de wereld gaat verstevigen, ontwikkelen of verbeteren. Ga er samen even tussenuit om tot overeenstemming te komen.
De single Weegschaal moet aan het eind van augustus met Mars in Weegschaal een beslissing nemen.

Familie en Huis
Augustus 2023 laat op het gebied van huis en familie een harmonieuze maand zien!
Er komt steun van buitenaf en ook mag Weegschaal rekenen op de steun van ouders of ouderen in de familie. Er is in augustus 2023 een goede verstandhouding met ouderen en kinderen. Deze maand is er wat te vieren of zijn er activiteiten met je gezin of familie.
De gezinsfinanciën zijn voldoende om de kosten te dekken.
Augustus 2023 is echter geen gunstige maand om op reis te gaan. Ook uitstapjes met vrienden en familieleden kunnen problemen opleveren. Zoek het dichter bij huis!

Carrière
De retrograde Saturnus in Vissen (6e Huis van Werk) leert Weegschaal hoe belangrijk het is om werk te hebben waar je je mee verbonden voelt, want anders krijg je te maken met sleur.
Augustus 2023 is geen gunstige maand om van baan te veranderen, blijf zitten waar je zit!
Tijdens Saturnus retrograde (tot begin november 2023) kom je in contact met mensen die jou de weg wijzen, deze contacten kunnen karmisch van aard zijn.
Augustus 2023 is ongunstig voor zakelijke reizen, want deze leveren niet het gewenste resultaat op. De Weegschaal die werkzaam is in een technisch beroep of een technische studie volgt kan goede resultaten boeken.
De Volle Maan in Vissen van 31 augustus 2023 valt in het zesde Huis van werk laat zien dat een project op je werk of thuis tot bloei is gekomen. Tijd voor een feestje! Je hebt even een time-out verdiend om jezelf op te laden.

Financiën
Augustus 2023 kan door de invloed van Jupiter in Stier (8e Huis van Gedeelde Financiën en bezittingen, zowel privé als zakelijk) meer rendement uit investeringen opleveren en ook kan er geld vrijkomen vanwege contacten met collega’s en zakelijke partners. Weegschaal wordt door Jupiter in Stier meer bewust van de diepere dynamiek van relaties, zoals het vormen van meer betekenisvolle relaties in de toekomst. Door de invloed van Uranus in Stier in het financiële 8e Huis van de Ziel en Intimiteit zijn er echter ook onduidelijkheden, conflicten of onverwachte gebeurtenissen rondom gedeelde financiële bronnen. Een financieel plan dat jou, je zakelijke partner of je geliefde meer stabiliteit voor de toekomst biedt, blijft raadzaam bij zakelijke projecten en in het huishouden. Een uitbetaling of een tegoed kan vertraging oplopen. Te hoge uitgaven komen je duur te staan. Weet wat je hebt. Je kunt alleen maar kwijtraken wat je denkt te bezitten. Geef en ontvang in verhouding.

Gezondheid
Neptunus retrograde in Vissen in het Huis van Gezondheid maakt Weegschaal gevoeliger voor stress, infectie, verkoudheid en de invloed van medicijnen.
Met Mercurius retrograde in Maagd vanaf 23 augustus 2023 tot 24 september 2023 kan de behoefte aan zelfbezinning en afzondering heel sterk zijn. Weegschaal is dan gevoeliger voor subtiele vibraties en kan zich uitgeput en overweldigd voelen. Dat komt omdat je aan iets moet werken of iets moet verwerken dat je hebt vermeden.
De retrograde Mercurius in Maagd geeft via dromen berichten door vanuit het onbewuste, zelfs ervaringen uit vorige levens. In deze periode waarin je op jezelf bent teruggeworpen kun je last hebben van spijt over wat had kunnen zijn en had moeten zijn. Los het op en laat het los.
Vermijdt stress en zorg voor een gevarieerd dieet en voldoende lichaamsbeweging.

Advies
De retrograde Saturnus in Vissen geeft jou het gevoel dat je harder moet werken voor minder geld. Saturnus is de oorzaak van een constante druk om te moeten presteren en meer verantwoordelijkheid op het gebied van werk, dagelijkse functies, gewoonten en gezondheid, soms ook het gevoel alsof je verzandt in het dagelijks leven. De retrograde Saturnus in Vissen wil je echter leren om meer gestructureerd te zijn en productief gebruik te maken van je kostbare tijd.
Door Venus retrograde in Leeuw tot 3 september 2023 gaan contacten moeizaam en zijn er twijfels over jezelf en je dromen. Juist nu is het goed om opnieuw contact te maken met oude vrienden, oude groepen, oude doelen en oude dromen.
Mars reist van 28 augustus tot 12 oktober 2023 door Weegschaal en dit geeft jou samen met Ceres in Weegschaal de boost van energie en zelfvertrouwen die je nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!