Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De planetaire krachten aan de linkerkant van de Boogschutter-horoscoop laten onafhankelijkheid en persoonlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde zien.
De planetaire krachten verschuiven echter steeds verder naar de onderkant van jouw horoscoop. Dat betekent dat Boogschutter zich in een cyclus van herstel en voorbereiding bevindt. De Nacht.
Hier ga je opbouwen, want over niet al te lange tijd zal jouw carrière jouw volledige aandacht eisen. De focus ligt op financiën, relaties, familie, privéleven en emotioneel welzijn.

Liefde en Relaties
Venus in Boogschutter is tot 10 december 2022 een romantische periode voor Boogschutter. Een gunstige periode om te gaan daten! In die periode is de kans groter dat Boogschutter een soulmate ontmoet of iemand ontmoet die een grote rol kan gaan spelen bij professionele activiteiten of zakelijke ondersteuning.
De Volle Maan in Tweelingen van 8 december 2022 valt voor Boogschutter in het Huis van Relaties en laat veranderingen op relationeel gebied zien, waardoor er ruimte ontstaat tot doorgroei en verdieping in de relatie.
Het kan het begin of een breuk zijn van een zakelijk partnerschap of relatie.
De betoverende transit van Jupiter in Ram van 21 december 2022 tot 16 mei 2023 in het vijfde Huis van Liefde kan in december 2022 een nieuwe liefde brengen het buitenland, een romance kan opbloeien of je wordt weer opnieuw verliefd op je partner! Ram is het eerste teken van de dierenriem, het moment van geboorte. Het kan bijvoorbeeld de geboorte van een kind zijn, een nieuwe liefde of een creatief project!
Jupiter was voor het laatst in Ram van juni 2010 tot juni 2011, dus thema’s uit die tijd kunnen terugkeren.
De retrograde Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties is echter van invloed op alle relaties, zowel zakelijk als privé, zoals huwelijk, nauwe contacten, professioneel partnerschap, maar ook verbroken relaties en openlijke vijanden. Boogschutter komt achter de ware achtergrond waarom in relaties dingen zijn verlopen zoals ze zijn verlopen.

Familie en Huis
Door de invloed van de retrograde Neptunus in het vierde Huis vinden er veel ongewone en subtiele veranderingen plaats in je huis en persoonlijke leven die een weerspiegeling zijn van de veranderingen die plaatsvinden in jou. Het is een zoektocht naar het ideale thuis of van wat ’thuis’ zou moeten zijn, het ideale huis of het ideale gezin. Familieleden ‘verdwijnen’ of verlaten jou, hebben speciale zorg nodig of Boogschutter is betrokken op enige afstand bij familieleden.
Het lijkt misschien alsof je gezin, familieleden of directe omgeving jouw groei blokkeren en deze relaties kunnen als gevolg daarvan gespannen zijn. Ook in het gezin kan er sprake zijn van machtsstrijd. Saturnus in Waterman vierkant Uranus in Stier van afgelopen herfst 2022 kan veel onrust hebben gebracht in de familie of het gezin.
Jouw heersende planeet Jupiter, blijft tot 20 december 2022 in Vissen. Vissen gaat over jouw huis, familie en gezinsleven. Jupiter vormt dan een oppositie met het Huis van Carrière (Maagd) en vraagt Boogschutter om tot eind december 2022 meer tijd vrij te maken voor het privé-leven of in ieder geval een balans te vinden tussen werk en privé.

Carrière
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 is ook in december 2022 van invloed op het dagelijks leven, dagelijkse routine, werk en gezondheid van Boogschutter. Ingrijpende veranderingen op het werk, zoals een reorganisatie, afscheid van je huidige baan, een nieuwe baan of een nieuwe levensstijl kunnen jouw leven hebben veranderd of gaan jouw leven veranderen.
De retrograde Mars in Tweelingen in het 7e Huis van Relaties is van invloed op alle relaties, zowel zakelijk als privé, zoals huwelijk, nauwe contacten, professioneel partnerschap, maar ook verbroken relaties en openlijke vijanden. Door het naar bovenkomen van opgekropte emoties is het geen gemakkelijke tijd voor relaties en samenwerking. Boogschutter komt achter de ware achtergrond waarom in relaties dingen zijn verlopen en dat maakt de weg vrij voor nieuwe stappen. Door gebeurtenissen gaat Boogschutter kritisch naar relaties kijken. Het is de hoogste tijd om de knoop door te hakken! Mars retrograde in Tweelingen (tot 11 januari 2023) kan in december 2022 tot problemen leiden bij alle vormen van samenwerking, zoals zakelijke partnerschappen, klanten en collega’s.
Stel prioriteiten. Neem geen afwachtende houding aan op het werk, want anders blijven kansen onbenut.

Financiën
Saturnus is heerser van het Huis van Financiën.
Saturnus ‘loopt’ vanaf 23 oktober 2022 weer direct, maar je hebt nog steeds te maken met de zogenaamde schaduwperiode, deze duurt wel tot 26 januari 2023! In december 2022 moet Boogschutter rekening houden met deze vertragende financiële invloed.
Blijf dus letten op de kleine lettertjes voordat je een handtekening zet onder een document!
De Nieuwe Maan in Steenbok van 23 december 2022 valt voor Boogschutter in het 2e Huis van Financiën en Waarde.
Boogschutter krijgt informatie die nodig is om weloverwogen financiële beslissingen te nemen. Deze Nieuwe Maan laat zien waar geld moet worden geïnvesteerd en waar prioriteiten moeten worden gesteld zoals de aankoop van slimme apparatuur, een huis of auto, een verbouwing of een pensioenplan. Een Nieuwe Maan om financiële doelen voor de toekomst te stellen, maar ook een Nieuwe Maan om te waarderen wat je al hebt. Wat maakt jou werkelijk gelukkig? Wat heb je echt nodig? Investeren in creatieve projecten kan de moeite waard zijn.
Met de Volle Maan in Maagd van 3 juli 2023 ziet Boogschutter de resultaten van investeringen die nu worden gedaan!
Jouw planeet Jupiter ‘loopt’ sinds eind november 2022 weer direct, maar pas op dat je niet te optimistisch wordt of teveel gaat speculeren. Het risico bestaat dat je slachtoffer wordt van oplichters of personen die jouw investering of goede intenties niet waard zijn.

Gezondheid
De Totale Maansverduistering in Stier van 8 november 2022 in het 6e Huis van Dagelijkse Routine en Gezondheid kan tot grote veranderingen hebben geleid of gaat tot veranderingen leiden in je dagelijks leven, dagroutine of levensstijl. De focus ligt daarbij op je fysieke en spirituele welzijn, zoals een dieet, gezonde voeding, lichaamsbeweging, minder stress op het werk en in je dagelijks leven om gezond te blijven. De Zon in Boogschutter is tot 21 december 2022 de ondersteunende factor.
Uranus retrograde in Stier in het 6e Huis van Dagelijks Werk en Gezondheid drukt Boogschutter met de neus op de feiten. Gebeurtenissen in je dagelijks leven leiden tot stress waardoor je beseft dat er dingen moeten veranderen. Meer lichaamsbeweging, gezonder eten en stoppen met roken of alcohol. Wanneer je de waarheid over jezelf ontdekt zal dit leiden tot een nieuwe kijk op het leven. Door alle mentale onrust is het goed om in december 2022 regelmatig afstand te nemen van situaties door naar jezelf en mooie muziek te luisteren.

Advies
Mars retrograde in Tweelingen vanaf 30 oktober 2022 (tot 11 januari 2023) kan voor problemen zorgen bij samenwerkingsvormen in de professionele sector. Dit is een periode om samenwerkingsverbanden te reorganiseren. Tegen het einde van het jaar zijn er grote onderhandelingen en lucratieve deals aan de gang met Jupiter in Ram (vanaf 21 december 2022).
Laat je niet teveel afleiden en hou je focus op wat werkelijk er toe doet zoals plannen realiseren. Luister niet naar mensen die jaloers zijn of gewoon niet in je geloven of niet geloven dat je iets groots kunt bereiken.

error: Content is protected !!