Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
Het jaar 2019 ziet er veelbelovend uit en staat grotendeels in het teken van vernieuwing en samenwerking, Ram. Geweldig jaar om voorgenomen plannen met betrekking tot werk, hobby en studie in werking te stellen. Uranus is weliswaar nog retrograde in Ram aan het begin 2019, maar dat zal jou niet weerhouden om jouw persoonlijke wensen in vervulling te laten gaan. Vanaf april tot juni 2019 wordt alles door de invloed van Uranus in Stier nog interessanter voor de Ram!

Liefde en Relaties
Dit jaar wil je niet alleen zijn, Ram. Het jaar 2019 biedt de Ram romantiek en liefde in overvloed, maar het thema is wel dat de liefde bij jezelf begint.
Het jaar 2019 is ook een geweldig jaar voor de samenwerking zowel op het werk, in de familie, vriendschappen als in de liefde.
De totale Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019 in jouw Huis van Liefde kan in de komende maanden leiden tot veranderingen in je liefdesleven.
In februari 2019 kunnen er nieuwe vriendschappen en nieuwe relaties ontstaan, zowel privé als zakelijk, maar ook kan de band met vrienden verbroken worden. In de vaste relatie moet je openhartig zijn. Door de invloed van de retrograde Saturnus en Pluto in Steenbok van 24 april tot 3 oktober 2019 kan kunnen vrienden teleurgesteld raken of krijg je onterecht de schuld van iets.
Mei 2019 is een maand van verrassingen, leuke nieuwtjes en plotselinge gebeurtenissen.
Ook juni 2019 is een aangename en actieve maand om nieuwe dingen te proberen.
Van 7 juli 2019 tot 31 juli 2019 is Mercurius retrograde in jouw Huis van de Liefde.
Een oplossing voor een liefdesprobleem ligt voor de hand, maar je wordt verhinderd om de oplossing door te voeren.
Over het algemeen is het buitenland de rode draad dit jaar. Ram kan iemand ontmoeten in het buitenland of iemand met een buitenlandse achtergrond kan gedurende dit jaar van positieve invloed zijn op je liefdesleven en je maatschappelijke positie.

Carrière
Het jaar 2019 is een belangrijk jaar voor de carrière van Ram! Steenbok symboliseert het Huis van Carrière voor de Ram. Saturnus blijft het hele jaar in Steenbok.
Het jaar 2019 is ook een jaar waarin jouw creativiteit hoogtij viert om het maximale potentieel te ontdekken en projecten tot een succes te maken.
Vanaf 1 januari tot 29 april 2019 is Saturnus direct in het Huis van Carrière en dat is de beste tijd om vaardigheden en creatieve impulsen aan te wenden! Laat jezelf zien op je werk. Maak reclame voor je bedrijf, want dit jaar is er winst te behalen door zelfpromotie!
Vanaf 24 april tot 3 oktober 2019 is Pluto is retrograde in Steenbok.
Stress en werkdruk op het werk eisen hun tol.
Vanaf 30 april tot 17 september 2018 is Saturnus retrograde en tijdens deze periode zijn er levenslessen te leren, maar kom je in de gelegenheid om op professioneel gebied dingen recht te zetten. Vanaf 18 september tot 22 maart 2020 gaat Saturnus in het Huis van Carriere weer met volle kracht vooruit en kunnen er grote stappen voorwaarts worden gemaakt.
Oktober 2019 is een ronduit creatieve maand. De intrede van de Zon in Weegschaal brengt de Ram helemaal in balans. Van 31 oktober tot 20 november 2019 is Mercurius retrograde in Schorpioen. Tijdens deze periode zijn er onregelmatigheden met documenten, examens of visa.
November 2019 is een geweldige maand om een bedrijfsgerichte training te volgen.
Vanaf 3 december 2019 betreedt ook de grote Weldoener Jupiter het Huis van Carrière. Geweldige periode met kans op een promotie, nieuwe baan, aanstelling of salarisverhoging. De Winterzonnewende op 23 december 2019 is voor de Ram een goed moment om een nieuw project te starten of iets af te ronden. De Zonsverduistering in Steenbok van 26 december 2019 kan een nieuw begin, radicale veranderingen, onverwacht nieuws en allerlei verrassingen brengen.

Financiën
Uranus betreedt vanaf 7 maart 2019 het teken Stier. Stier is de poort van jouw Huis van Financiën. De zevenjarige reis van Uranus in jouw geldsector kan leiden tot veranderingen in je financiële leven. In deze jaren komen inkomsten vanuit een andere bron of wordt geld verdiend door bijvoorbeeld technologie, een samenwerkingsverband of maatschappelijk doel.
De invloed van Uranus in Stier schenkt een een gevoel van vrijheid, wat jou in staat stelt om jezelf te kunnen zijn en je te bevrijden van beperkingen.
Het jaar 2019 is een geweldig jaar om een financiële situatie aan te pakken. Door de invloed van Uranus in het Huis van Financiën kunnen inkomsten schommelen, dus het is verstandig om inkopen en investeringen goed in overweging te nemen en zo veel mogelijk te spreiden.
De Volle Maan van 18 mei 2019 in Schorpioen duidt op financiële verrassingen en een nieuwe visie over het thema geld.
Uranus in Stier zal tot 7 juli 2025 in het Huis van Financiën verblijven. Financiële risico’s horen bij Uranus in het Huis van Financiën. Maar juist tijdens deze jaren is er winst te behalen wanneer je een risico durft te nemen. In ieder geval zal de invloed van Uranus je goede ideeën opleveren om geld te verdienen en de juiste mensen op je pad brengen!
Vanaf 12 augustus 2019 tot 10 januari 2020 is Uranus retrograde in Stier en dat kan leiden tot vertragingen betreffende eerder genomen financiële beslissingen die om een oplossing vragen.

Familie en Huis
Het eerste halfjaar van 2019 laat niet zoveel veranderingen zien. Het is wel stilte voor de storm, want in de loop van 2019 komen er veranderingen die te maken hebben met huis en haard.
De periode van 20 mei tot 13 juni 2019 laat met de invloed van Venus in Stier een gunstige tijd zien om je huis op te knappen en op te ruimen.
Kreeft heerst over het Huis van Familie en Thuis voor de Ram. De Maan is verbonden met Kreeft. Iedere Verduistering heeft dus een grote impact op het Huis van Familie en Huis voor de Ram.
De Zonsverduistering in Kreeft van 2 juli 2019 is de voorbode van goed nieuws.
Vanaf dat moment tot in de zes maanden daarna zijn er grote veranderingen te verwachten op het thuisfront.
Het vinden van je droomhuis of je huis verkopen, een nieuwe woonplaats of gezinsuitbreiding.
Het is allemaal mogelijk!
Augustus 2019 is een prachtige maand om met het gezin op vakantie te gaan of voor jezelf de rust te zoeken in een retraite.

Gezondheid
Je begint het jaar 2019 met vernieuwde energie, want de dynamische energie van jouw planeet Mars blijft tot 14 februari 2019 in Ram! Deze sterke fysieke en mentale energieboost is het hele jaar aanwezig!
Vanaf april 2019 heb je het gevoel alsof je gedragen wordt door golven van energie. Het geeft je een gevoel van opwinding en gelukzaligheid dat je nooit eerder hebt ervaren.
Van 5 maart tot 27 maart 2019 is Mercurius retrograde in Vissen en dan kan er sprake zijn van schuldgevoel of opgekropte boosheid. Vanaf 21 maart 2019 betreedt de Zon de Ram. De Lente-equinox kan leiden tot vermoeidheid, angstgevoelens of verdriet. Ram houdt eigenlijk grote innerlijke schoonmaak, maar dat betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen. April 2019 is een periode waarin je bewust moet zijn van de veranderingen die zich in je leven voordoen.
Van 21 juni tot 26 november 2019 is Neptunus is retrograde in Vissen en tijdens die periode moet je het rustiger aan doen.
De Zomerzonnewende geeft je de energie om alles op te ruimen wat je niet meer dient.
En ook in augustus 2019 zul je merken hoe bevrijdend het is om negatieve invloeden los te laten.
Vanaf september 2019 heb je het contact met je innerlijke zelf kunnen herstellen.
Tegen het einde van het jaar, in november en december 2019 is het energieniveau hoog.
Je hebt minder geduld en dan keert ook de stress weer terug. Je weet deze energie in goede banen te leiden, zodat dit een spirituele bevrijding voor je zal zijn.
Vanaf 27 november 2019 is Neptunus weer direct in Vissen. Problemen met betrekking tot schuld of schuldvraag van begin dit jaar gaan verdwijnen. Het onderhouden van goede relatie met anderen om je heen voelt goed en is bevorderlijk voor je gezondheid.

Advies
In het tweede jaar waarin Saturnus door jouw Huis van Carrière reist is het opbouwen van een succesvolle carrière voor de Ram haast een noodzaak.
Het verwerven van vaardigheden en een positief zelfbeeld is één van de belangrijkste sleutels voor zelfontwikkeling in de carrière. Saturnus biedt je tijd om juist dat te doen. Neem ook de tijd om dat te doen. De ware carrièresprong komt aan het einde van de transit van Saturnus door Steenbok.
In de eerste maanden van 2018 werd de bodem al gelegd, en aan het einde van 2020 zie je de resultaten van zelfpromotie. Zoals gezegd in 2019 het jaar van samenwerking. Dus samenwerking met een collega of zakenpartner legt jou geen windeieren. Blijf wel voor elkaar openstaan, want Ram is van nature wel geneigd om de eigen weg te gaan.

 

error: Content is protected !!