Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
In deze periode van het jaar staan de meeste planeten aan de westelijke helft van de Stier-horoscoop. Er vindt inmiddels een planetaire verschuiving plaats naar de bovenzijde van de Stier-horoscoop, dus de buitenwereld wordt steeds belangrijker.
Oktober 2018 staat in het teken van carrière, gezondheid, relaties, samenwerking en financiën.
Het gaat wel om sociale vaardigheden en aanpassingsvermogen, dus je hebt de medewerking van anderen nodig om je doelen te bereiken.

Liefde en Relaties
Venus is verbonden met de Stier. Venus reist sinds vorige maand door jouw Huis van Relaties.
Door deze invloed bloeit je sociale leven. De retrograde Venus kan in echter vanaf 5 oktober 2018 leiden tot problemen die te maken hebben met onopgeloste problemen. Het is dan moeilijker om de verbinding te maken in de relatie of contact te maken met anderen of samen te werken. Deze maand kan een oude liefde terugkeren waardoor er in de relatie onrust kan ontstaan.
Liefde kan ingewikkeld zijn, vooral in de eerste helft van deze maand. Maar liefde is nu eenmaal een werkwoord. Liefde moet gekoesterd worden om te kunnen groeien. De tweede helft van oktober 2018 staat in het teken van romantiek, verbinding en samenzijn met vrienden. De single Stier kan de liefde vinden binnen de sociale kring.

Familie en Huis
Oktober 2018 belooft een rustige en harmonieuze maand te worden. Alles gaat zijn normale gangetje. Behalve aan het begin van oktober 2018 kunnen er wat misverstanden zijn in het dagelijkse leven. Er kan sprake zijn van machtsstrijd en frustrerende gebeurtenissen.
Blijf kalm. Soms gebeuren er dingen waar je geen controle over hebt. Zie het als groeimomenten. Als je kalm en positief bent, ontstaat het vertrouwen dat het allemaal goed komt.
De Maan staat symbool voor de communicatieve vaardigheden voor de Stier. Iedere keer wanneer de Maan in haar Wassende fase is, is ook haar energie sterker. De beste periode om met iets nieuws te beginnen of een oplossing te vinden. In oktober 2018 is dat van 1 tot 8 oktober 2018.

Carrière
De Nieuwe Maan van 9 oktober 2018 valt in jouw Huis van Werk. Voor de Stier is dit een geweldig moment om met een nieuw project te van start te gaan. Deze Nieuwe Maan laat het begin van een productieve periode zien waarin verantwoordelijkheid en samenwerking de hoofdtoon gaan voeren. Ook een gunstige periode om je werkomgeving ergonomisch aan te passen om het praktischer, veiliger, gezonder en productiever te maken. Het werk kan een uitdaging zijn. Routine en een creatieve aanpak is de beste methode om het tempo bij te benen.
De eerste drie weken van oktober 2018 zijn het meest productief. Door de invloed van Mars in het Huis van Carrière is er aan het begin van oktober 2018 een vorm van machtsstrijd. Venus is jouw planeet van het Werk. De retrograde Venus legt de zere vinger op problemen op het werk die om een oplossing vragen. Medio oktober 2018 moet je een beslissing nemen. Neem de tijd. De laatste week van oktober 2018 laat een aangename verrassing zien.

Financiën
Oktober 2018 is een gunstige financiële maand. Er is winst in je onderneming te behalen of er is meer inkomen door een salarisverhoging. Je mag rekenen op de financiële ondersteuning van je liefdespartner of zakelijk partner. In oktober 2018 wordt geld uitgegeven aan kantoormeubilair of andere zakelijke investeringen. Ook wordt er geld uitgegeven aan zakenrelaties, wat uiteindelijk zijn zoete vruchten zal opleveren.

Gezondheid
De Volle Maan van 25 september 2018 viel in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten.
Er breekt een periode aan van rust, ontspanning en meditatie. Tijd om slaap in te halen of om een korte vakantie in te lassen. Ontspan jezelf en geef je over aan mooie dromen.
Oktober 2018 is een gunstige maand voor je gezondheid. Regelmaat en beweging heb je nodig!Maak de juiste keuze. De laatste week van oktober 2018 vraagt om rust, ontspanning en een zuiverend dieet.
Venus is jouw planeet van Gezondheid. Venus is retrograde van 5 oktober tot 15 november 2018.
Venus confronteert je tijdens deze periode met onbewuste problemen en oude kwesties. Je beseft wat je hebt gemist en wat je beter los kunt laten.

Advies
De Volle Maan in Stier van 24 oktober 2018 is de voorbode van een nieuwe cyclus in je leven waarin de aandacht wordt gericht naar wie jij bent en waar jij heen wil in dit leven. Het geeft jouw persoonlijkheid een geweldige boost. Je sterke wilskracht, creativiteit en de motivatie maakt de komende maand de meest productieve maand van het jaar. De tijd is gekomen om een project te voltooien. Daarbij gaat het niet zozeer over wat, maar om jouw specifieke inbreng.
Creativiteit is de sleutel om de wereld te laten zien wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt.
Hou er wel rekening mee dat je voorlopig niet zonder de medewerking van anderen je doelen kunt bereiken.

error: Content is protected !!