Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De eerste drie weken van maart 2024 zijn bedoeld om je activiteiten te herzien en te reorganiseren. Met de Zon in Ram vanaf 21 maart 2024 kun je voorgang boeken!
Vooral op het gebied van de liefde en financiën kunnen er met de steun van jouw planeet Mars in Waterman en Jupiter in Stier goede resultaten worden geboekt.
De belangrijkste aandachtsgebieden van maart 2024 zijn relaties, liefde, financiën en gezondheid.
De focus in maart 2024 ligt op persoonlijke ambities en carrière, ondernemerschap, onafhankelijkheid, spiritualiteit en visie.

Liefde en Relaties
In de eerste helft van maart 2024 heb je lentekriebels ben je flirterig en is er een groot verlangen naar verandering in jezelf en je omgeving. Even wat anders, dus een andere outfit, styling of haarkleur! Door de invloed van Venus en Mars in Waterman voelt Ram zich aangetrokken tot alles en iedereen dat spannend, ongewoon en mysterieus is. Jouw partner vraagt om meer aandacht, dus maak in je vaste relatie meer tijd vrij om samen leuke dingen te doen. Liefde is en blijft een werkwoord, Ram.
De ringvormige Maansverduistering in Weegschaal van 25 maart 2024 valt in het 7e Huis van Relaties en vormt een oppositie met Ram. Daardoor wil je slagen, maar het kan wel in verschillende richtingen werken. Goede en stabiele relaties, zowel zakelijk als privé worden bestendigd, zoals een huwelijk, het ondertekenen van zakelijke contracten en het maken van serieuze toezeggingen. De keerzijde kan echter echtscheiding, rechtszaken of juridische verwikkelingen zijn. Er komen dus grote verschuivingen in partnerschappen, groepen en organisaties. Het loslaten van ongezonde relaties en connecties die hun tijd hebben gehad, hoort daar ook bij. Aan het eind van maart 2024 kan er een verzoening zijn.

Familie en Huis
De transit van jouw planeet Mars in Waterman tot 22 maart 2024 is de beste periode om je huis te verkopen of een huis te kopen of op het juiste moment actie te ondernemen met betrekking tot onroerend goed, verbouwing of renovatie, dus voor een offerte, de beste optie te kiezen qua prijs en kwaliteit.
Maart 2024 kan echter wel uitdagingen brengen voor de onderlinge relatie bij jou thuis.
Er kan onrust ontstaan, omdat buitenstaanders zich bemoeien met jouw privézaken.
Disharmonie heeft zijn weerslag op het hele gezin en de schoolprestaties van kinderen. Het is aan jou om rust te brengen in de situatie, want kinderen hebben veel aandacht en stabiliteit nodig.
Let goed op wat je kinderen doen, want externe invloeden kunnen nadelig zijn voor hun ontwikkeling.

Carrière
De Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 viel in het Huis van Werk en Gezondheid en met deze energie zie je in de eerste helft van maart 2024 het resultaat of de vooruitgang van een project of je krijgt erkenning voor het werk dat je hebt gedaan. Ook is dit een goed moment om werk te herbeoordelen, te delegeren en om eventuele problemen met een zakenpartner of klant op te lossen, bestaande projecten op het werk of thuis af te ronden en grote schoonmaak te houden in je dagelijkse routine.
Maart 2024 is een gunstige en lucratieve maand voor zakelijke reizen.
Asteroïde Ceres (voeding, ondersteuning en hulpbronnen) in Steenbok (het Huis van Carrière) is jouw kosmische ondersteuning en biedt vruchtbare kansen voor al je carrièredoelen.
Mercurius in Ram vanaf 11 maart 2024 is pure overtuigingskracht en logisch denken, dus de beste periode voor belangrijke vergaderingen, deals en nieuwe projecten.
De Volle Maan in Weegschaal van 25 maart 2024 laat tastbare veranderingen zien in je carrière.
Maart 2024 sluit af met een positieve push in je professionele leven, want dan kunnen plannen in werking worden gesteld, ondanks wat kleine aanpassingen.

Financiën
Stier staat voor het Huis van Financiën. Uranus in Stier loopt sinds eind januari 2024 weer direct en dan kan er meer geld binnenkomen door een loonsverhoging of meer omzet in je onderneming. Maart 2024 is gunstig voor het starten en de uitbreiding van projecten.
Met Mars in Waterman tot 22 maart 2024 is er geld te verdienen. Door naar je innerlijke stem te luisteren weet je precies welke aanbiedingen of opties de beste financiële resultaten opleveren. Begin maart 2024 is er een winstgevend aanbod voor Ram.
De financiële stroom zal in maart 2024 stabiel zijn en dat maakt het gemakkelijker om gestelde doelen te behalen. Toch is het raadzaam om spaarzaam te zijn en naar nieuwe bronnen van inkomsten te zoeken, zoals een zakelijke samenwerking. Speculaties kunnen winstgevend zijn.

Gezondheid
De invloed van de Volle Maan in Maagd van 24 februari 2024 stimuleert je in de eerste helft van maart 2024 om te stoppen met schadelijke gewoontes, meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Door Saturnus (Karma) door Vissen (Huis van Kosmisch Bewustzijn en Loslaten) gaat Ram oude onverwerkte emotionele bagage loslaten.
Saturnus in Vissen in het 12e Huis mag worden gezien als grote schoonmaak van geest en ziel.
De Nieuwe Maan in Vissen van 10 maart 2024 in het 12e Huis van Kosmisch Bewustzijn is de kosmische aanwijzer om veranderingen door te voeren en nieuwe uitdagingen met moed te omarmen. De Nieuwe Maan maakt jou ook gevoeliger voor stemmingen en trends in de wereld.
Spanning en onderdrukte agressiviteit kunnen leiden tot hoofdpijn, gewrichtspijn en spierpijn.
Vermijdt stress. Mars reist van 23 maart tot 30 april 2024 door Vissen, het 12e Huis van Loslaten en Kosmisch Bewustzijn. Door deze invloed in Vissen is het tijd voor reflectie en introspectie.
Rust, ontspanning en tijd voor jezelf heb je nodig om jezelf op te laden en geest en lichaam weer in balans te brengen.

Advies
De invloed van Pluto in Waterman laat in de komende maanden radicale veranderingen zien in jouw sociale netwerk. Pluto in Waterman vormt een sextiel met Ram en daarmee komen verborgen talenten aan de oppervlakte! Er komen nieuwe samenwerkingsverbanden die gelijkwaardig zijn aan jouw ware kosmische doel. Blijf wel selectief met nieuwe vrienden en liefdes. Stel verwachtingen bij.

error: Content is protected !!