Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan nog aan de bovenkant van de Kreeft horoscoop.
Deze naar buiten gerichte energie laat zien dat Kreeft op carrière en op wereldse doelen is gericht.
De planetaire verschuiving naar de oostelijke sector van de Kreeft horoscoop laat een periode zien van meer zelfstandigheid en persoonlijke kracht om voorwaarden voor jezelf te creëren.
Samenwerking blijft voorlopig wel een voorwaarde om vooruit te komen.

Liefde en Relaties
De Volle Maan in Steenbok van 13 juli 2022 in jouw Huis van Relaties belooft romantische momenten en veranderingen op relationeel gebied. Vanaf dat moment tot 28 juli 2022 breekt een sociale periode aan en is er een belofte of aanzoek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst. Niet alleen in je privé-leven leeft het thema verbondenheid, maar ook in je vriendenkring en zakelijk netwerk worden er nieuwe verbintenissen op de lange termijn gesloten.
Deze Volle Maan in conjunct Pluto in Steenbok kan een behoorlijk intense Volle Maan zijn.
Kreeft kan zich gedwongen voelen om de confrontatie aan te gaan met vrienden, partners en zelfs vijanden, wanneer je het gevoel hebt persoonlijke ruimte nodig te hebben of waarom je een relatie vast blijft houden of deze van relationele of financiële aard is.
Deze Volle Maan is een moment om al jouw relaties tegen het licht te houden. Breken of doorgroeien naar een dieper niveau?

Familie en Huis
Juli 2022 is de maand bij uitstek om grote schoonmaak te houden. Het hebben van overzicht geeft rust en ruimte, niet alleen in je huis, maar ook in je hoofd. Het is mogelijk dat er plannen zijn om je huis te renoveren of in je directe woonomgeving zijn er veranderingen gaande. Die veranderingen zetten aan om niet alleen in jezelf, maar ook in huis veranderingen aan te brengen. De Zwarte Maan (Lilith) in Kreeft kan tot het einde van het jaar 2022 een negatieve invloed hebben op het gezin en familie. Ook deze maand kan in de thuissituatie dingen achter de schermen afspelen zoals een buitenechtelijke verhouding, verraad, narcisme, onverschilligheid of huiselijk geweld. De Zwarte Maan in Kreeft brengt dit allemaal naar boven en kan zelfs leiden tot echtscheiding en verlies. Er gebeurt veel in je leven en daarom is het goed om in het moment te zijn en te blijven.
Kreeft gaat met Jupiter in Ram op zoek naar een verandering van omgeving en zoekt rust in buitenland. Juli 2022 is verder een vreedzame periode om in de rust van je veilige omgeving weer tot jezelf te komen.

Carrière
De transit van Jupiter in Ram in het Huis van Carriere en de samenstad van Venus en Uranus in Stier van 12 juni 2022 in het elfde Huis van Sociale Processen en Hoop kan tot interessante ontwikkelingen hebben geleid, vooral voor de Kreeft die overdag is geboren. Een veelbelovend groepsproject, joint venture of participatie in een project kan echter tot vertraging leiden.
Vanaf 5 juli 2022 komt er wat meer rust en duidelijkheid.
Dit geldt voor iedereen met de Zon in Kreeft, maar ook met de ascendant Kreeft of met persoonlijke planeten in Kreeft.
Juli 2022 kan stressvolle en onvoorspelbare tijd zijn, maar met geduld kom je er wel en mag je uiteindelijk de zoete vruchten van succes plukken.
Vanaf eind juli 2022 krijgt Kreeft te maken met vertraging, wanneer Jupiter in Ram in het 10e Huis van Carriere retrograde gaat. Deze stagnerende periode blijft zeker tot oktober 2022 en dat kan te maken hebben het familie of privé-omstandigheden. Het zal door problemen in de familiesfeer niet makkelijk zijn om op je werk te concentreren.

Financiën
Er kunnen financiële en juridische problemen zijn over een erfenis, lening of financiële steun van de overheid als je 19, 31, 43, 55 of 67 bent. Zorg ervoor dat je essentiële procedures vóór 5 juli hebt doorlopen. Mars in Stier vormt dan een vierkant met de retrograde Saturnus in Waterman en dat is een herhaling van gebeurtenissen uit januari 2022 en maart 2022.
Haast gelijktijdig met de Nieuwe Maan in Leeuw van 28 juli 2022 in het Huis van Financiën valt drievoudige conjunctie tussen Mars, Uranus en de Noordelijke Maansknoop (Huis van Sociale Processen). Door deze stand krijg je informatie die je nodig hebt om weloverwogen financiële beslissingen te nemen om een huis te kopen of verbouwing, een auto, vakantie of een pensioenplan. Er kan echter ook sprake zijn van onderlinge strijd en hebzucht. Pas op met leningen die je niet kunt terugbetalen. De Nieuwe Maan is eigenlijk een voorbereiding op augustus 2022, een maand met een flink aantal vervelende transits die van invloed zijn op geld en andere activa. Gelukkig kun je rekenen op de gunstige invloed van de Volle Maan in Steenbok, Venus en Jupiter waardoor je mag vertrouwen op de ondersteuning van derden. Het gaat om het vinden van de balans tussen samenwerking en onafhankelijkheid.

Gezondheid
Juli 2022 is een maand waarin je wordt uitgedaagd en er veel van je wordt verwacht. En dat geeft stress. Te veel stress kan leiden tot lichamelijke problemen zoals pijnlijke spieren, een slechte spijsvertering en huiduitslag. Zorg voor voldoende ontspanning. Laat je meevoeren met de stroming van het leven. Zorg voor voldoende beweging en rust. Druk op de reset knop.
Ga op tijd naar bed en zet de TV uit. Je moet je best doen om het hoge tempo bij te benen. Je kunt het niet iedereen naar de zin maken, dus laat dat schuldgevoel los. Kies voor jezelf. Leer nee te zeggen. Nee is jouw toverwoord. Zeg ja tegen het leven!
Over het algemeen is het goed om het rustig aan te doen als voorbereiding op een hectische tweede helft van 2022.

Advies
Wees in juli 2022 voorzichtig met het doen van een investering. Een goede doordachte investering betaalt zich uit, maar een onverstandige financiële beslissing kan leiden tot vervelende consequenties. Waardeer wat je hebt. Je bent rijker dan je zelf denkt!
Neem voldoende rust en zorg voor ontspanning.
De nasleep van de uitdagingen van juli 2022 komt in augustus 2022, dus wees voorbereid.

error: Content is protected !!