Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Algemeen
De meeste planeten staan aan de onderzijde van de Maagd-horoscoop. De Nacht.
De Nachtkant gaat over innerlijke verwerking, familie en huiselijke omstandigheden. Het is een periode van voorbereiding en evaluatie voor wat betreft je carrière, want binnenkort komt hier verandering in. November 2018 is een prachtige maand voor carrière, familie, privé-leven en financiën, maar relaties en gezondheid vereisen wel aandacht.
Samenwerking, consensus en het helpen van anderen is de sleutel om je doelstellingen te bereiken, vooral met de retrograde Mercurius vanaf 17 november 2018.

Liefde en Relaties
November 2018 is een romantische maand voor de Maagd. Saturnus is jouw planeet van de Liefde. In november 2018 wijst Saturnus in jouw Huis van Relaties op een sociale periode en de bestendiging van een relatie. De single Maagd vindt de liefde op de werkvloer, bij een zakenborrel, op een feestje of tijdens het netwerken, vooral in de eerste helft van november 2018.
Neptunus is jouw planeet van Relaties. De energie van Neptunus is gericht op de spirituele en emotionele verbinding. Door de invloed van Mars in Vissen van 16 november tot 1 januari 2019 in het Huis van Relaties voel je je meer betrokken en wil je meer tijd en aandacht geven aan de mensen die jou nodig hebben. De zevenjarige reis van Uranus door jouw Huis van de Ziel eindigde vanaf 15 mei 2018. Een periode van experimenteren in de beleving van seksualiteit en nieuwe benadering van intimiteit. Vanaf 7 november 2018 tot begin maart 2019 keert de retrograde Uranus in Ram tijdelijk terug in het Huis van Intimiteit om de weg vrij te maken voor
Bevrijding.

Familie en Huis
De Volle Maan van 24 oktober 2018 laat deze maand een mooie herfstreis zien met je gezin. Samen zijn en samen actief dingen ondernemen, daar gaat het om!
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Communicatie, transport, korte reizen, broers, zussen, buren en je directe woonomgeving. De Nieuwe Maan laat ontwikkelingen aan het thuisfront zien die je om je aandacht vragen zoals veranderingen op school of de zoektocht naar het juiste onderwijs of studierichting voor jezelf of je kinderen.
In ieder geval komt er goed nieuws en dat is reden voor een feestje en gezellige dingen thuis.
Vanaf 9 november 2018 tot 2 december 2019 reist Jupiter in Boogschutter door jouw Huis van Familie en Huis. Tijdens deze periode verandert de Maagd van woonlocatie en woonsituatie! Ook heerst een betere onderlinge huiselijke sfeer. In november 2018 zijn er kansen om de onderlinge familierelatie te verbeteren. De tweede helft van november 2018 staat echter door de retrograde Mercurius in het teken van het oplossen van bestaande problemen in de familie.

Carrière
Tot 15 november 2018 leidt de energie van de rode strijder Mars in het Huis van Werk naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe projecten op het werk.
In de eerste helft van november 2018 is Maagd bezig met ergonomische oplossingen op kantoor en in het dagelijks leven. Los onenigheden met collega’s op, zodat de lucht is geklaard wanneer je grote sprongen gaat maken. Luister goed naar wat er gezegd wordt. In de eerste helft van november 2018 worden er goede resultaten geboekt door studenten, leerlingen en docenten.
De Volle Maan van 23 november 2018 valt in jouw Huis van Carrière kan leiden tot mooie ontwikkelingen, zoals nieuwe baan, promotie of beloning en erkenning voor getoonde inzet of meer inkomsten in je onderneming of een salarisverhoging. Goede communicatie en samenwerking is de sleutel tot succes op het werk.

Financiën
November 2018 is een gunstige maand voor speculatieve beleggingen en investeringen.
Venus is jouw planeet van Financiën. Venus is in de eerste week van november 2018 retrograde in jouw Huis van Financiën. In november 2018 moeten er financiële keuzes worden gemaakt die te maken hebben met je vaste bron van inkomsten. Budgetbewaking blijft raadzaam. Wees terughoudend met het nemen van financiële beslissingen.
De Nieuwe Maan van 7 november 2018 valt in jouw Huis van Financiën. Door de invloed van deze Nieuwe Maan zijn er in november 2018 financiële mogelijkheden zoals een beter betaalde baan of zakelijk buitenkansje, promotie, financiële steun vanuit je sociale kring of een geweldige aanbieding voor je onderneming.
Er wordt geld besteed aan huiselijke projecten en persoonlijke luxe.

Gezondheid
In de eerste drie weken van november 2018 kan je gezondheid wat schommelend zijn De invloed van de rode strijder Mars kan tot 15 november 2018 leiden tot verkoudheid, griep, koorts of uitslag. Je hebt dan rust en ontspanning nodig. Krop niets op.
November 2018 laat een maand zien waarin je aandacht moet besteden aan je gezondheid.
Je hebt deze maand meer beweging nodig. Wat is er fijner om lange frisse wandelingen te maken in de kleurige tuinen van Moeder Natuur? Maak je hoofd vrij van vervelende gedachten.
Een gezonde levensstijl te behouden vergt discipline en soms valt dat niet mee. En dan is het goed om een stok achter de deur te hebben, dus zoek iemand waarmee je samen kunt sporten. Samen sporten en wandelen is gezellig en gezond.

Advies
Een goede raad deze maand is: Wees zuinig met je energie, je kostbare tijd en je financiële middelen. Laat je niet afleiden door triviale zaken, vooral tijdens de Mercurius retrogradeperiode vanaf 17 november 2018.
Richt je aandacht op wat er werkelijk toe doet.

error: Content is protected !!