Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 

 

 

 

Leeuw juli 2019

Algemeen
Op 16 juli 2019 valt de gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok en deze kosmische gebeurtenis is het vervolg op de Maansverduistering in Leeuw van 21 januari 2019.
Het biedt de Leeuw de innerlijke kracht en positieve energie om je leven te leiden zoals jij dat wilt. De planeetkrachten zijn evenredig verdeeld tussen de oostelijke en de westelijke helft van de Leeuw-horoscoop. Jouw persoonlijk belangen en die van anderen staan in één lijn, dus je hebt de ander nodig en versa versa. Jouw sociale charme doet daarbij een grote duit in het zakje!
De retrograde planeten hebben weinig of geen invloed op jouw voortgang, maar de Leeuw gaat een periode in waarbij wel een beroep wordt gedaan op het geduld.
Juli 2019 legt de focus op spirituele groei, liefde, vervulling en privéleven.

Liefde en Relaties
De Volle Maan van 17 juni 2019 viel in jouw Huis van Liefde, Romantiek en Plezier! De eerste helft van juli 2019 is gericht op de liefde, je sociale leven, creativiteit en uitgaan, feestjes, netwerken, vrienden en verenigingen.
Juli 2019 is de maand van de liefde voor de Leeuw! In de vaste relatie stroomt de liefde over en de single Leeuw krijgt vele kansen om de ware liefde te vinden op een feestje, tijdens het netwerken of maatschappelijk gebeuren. Jouw magnetische aantrekkingskracht is jouw geheime wapen! De grote Weldoener Jupiter reist door jouw Huis van Liefde en Romantiek! De invloed van Jupiter in Boogschutter brengt voorspoed en kansen op het gebied van de Liefde en Romantiek, maar door de retrograde Jupiter is het niet gegarandeerd dat het gebeurt. Het is aan jou!
Door de retrograde Saturnus in Steenbok is het raadzaam om geen belangrijke relationele beslissingen nemen in juni 2019, want je hebt meer tijd nodig om na te denken. Ook is het is raadzaam om elkaar ruimte te gunnen, niet alleen in je relatie, maar ook in vriendschappen.

Familie en Huis
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 laat zien dat er in je privé-leven uitdagingen zijn die te maken hebben met je carrière. Mercurius reist in de eerste helft van juli 2019 samen met de rode Strijder Mars door Leeuw. Deze samenwerking laat jou vanuit het hart communiceren en ook jouw charme en sociale vaardigheden zijn de oplossing voor deze uitdagingen. Het maken van grote reizen staat deze maand niet in de sterren, maar kleine uitstapjes maken met je gezin kan net zo gezellig zijn! De retrograde Mercurius van 7 tot 31 juli 2019 in Leeuw/Kreeft kan leiden tot problemen thuis die te maken hebben met geld, je werk of betrokkenheid.
Er zijn financiële uitdagingen die te maken hebben met gezinslasten en kosten voor je kinderen.

Carrière
De totale Zonsverduistering van 2 juli 2019 en de retrograde Mercurius in Leeuw vanaf 7 juli 2019 mag worden gezien als een periode van professionele uitdagingen en van slimme oplossingen.
De gedeeltelijke Maansverduistering in Steenbok van 16 juli 2019 in jouw Huis van Werk leidt tot gunstige ontwikkelingen. In de komende zes maanden zijn grote veranderingen op je werk of in je dagelijks leven te verwachten. De invloed van Uranus in Stier in jouw Huis van Carrière maakt alles nieuw en spannend. De Leeuw is aan het solliciteren of heeft al een nieuwe baan of gaat met een onderneming van start. Vooral de Leeuw die werkzaam is in de technologie mag rekenen op grote ontwikkelingen. Door Uranus in Stier ga je voor jezelf een nieuwe koers varen, ook al had je het nooit verwacht dat je dat zou gaan doen. Het komt vanzelf op je pad.
Door de retrograde Pluto in Steenbok kun je stress ervaren op het werk of dagelijks leven en kunnen er problemen ontstaan bij het uiten van creativiteit op je werk of in het dagelijks leven.
Juli 2019 is overigens geen gunstige maand voor de studie.

Financiën
Mercurius is jouw planeet van Financiën. Vanaf 28 juni 2019 tot 19 juli 2019 reist Mercurius door jouw teken Leeuw. De beste periode om financiële vooruitzichten te verbeteren. De retrograde Mercurius in Leeuw laat echter ook zien dat geld niet het allerbelangrijkste is. Je voelt je rijk met wat je hebt en wie je bent. Met de hulp van de juiste contacten gaat jouw financiële positie aanzienlijk verbeteren.
De periode vanaf 21 juli 2019 ziet er veelbelovend uit om meer geld te verdienen en om veiligheid op lange termijn te garanderen. Ook is er dan meer kans op een baan of promotie vanaf deze periode. Er zijn deze maand kwesties die te maken met financiële regelingen en fiscale zaken. Luister naar goede raad voor een betalingsregeling, een investeringsmogelijkheid of budgetplan. Laat je verzekeringen doorlichten. Vertrouw op je intuïtie. Geef geen geld uit wat je niet bezit, met andere woorden: knip je creditcard doormidden! Het is belangrijk om te weten wat je inkomsten zijn en wat je uitgeeft!

Gezondheid
Op 2 juli 2019 is er een totale Zonsverduistering in Kreeft in jouw Huis van Kosmisch Bewustzijn.
Dit is de kosmische poort naar belangrijke veranderingen in je geestelijk leven en je beleving van spiritualiteit. Een bijzonder moment om het besluit te nemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan eten. Van 21 juni tot 27 november 2019 is Neptunus retrograde in Vissen. Emotionele stress beïnvloedt je lichaam en geest. Je immuunsysteem kan minder zijn, waardoor je eerder verkouden kan worden of griep krijgt. Een uitgebalanceerd dieet en veel water helpt om je lichaam te reinigen en je immuunsysteem te versterken. De totale Maansverduistering in Steenbok 16 juli 2019 valt in jouw Huis van Gezondheid en laat de noodzaak zien van ergonomische aanpassingen op het werk, maar ook van meer ontspanning en plezier in het dagelijks leven.

Advies
Op 9 juli 2019 staat de Zon opposiet de retrograde Saturnus in Steenbok en dan gaat het over verantwoordelijkheid nemen. Een pas op de plaats maken om iets af te sluiten of om met iets in het reine te komen. Pas dan kun je met een schone lei verder.
Op 14 juli 2019 staat de Zon in Kreeft tegenover de retrograde Pluto in Steenbok en dit kan leiden tot een vorm van machtsstrijd op het werk. Opgekropte spanning komt vrij. Het is goed om niet in de negatieve emoties te blijven hangen, want met de Zon opposiet Pluto zijn er geen winnaars en geen verliezers.

 

error: Content is protected !!