Waardeer ons werk en steun ons via een abonnement

U kunt inloggen indien u al een account heeft, of lees alleen een gedeelte van de pagina's totdat u dit bericht ziet. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Maagd mei 2017

Algemeen
De horoscoop voor mei 2017 voorspelt voor Maagd een krachtige maand voor carrière en financiële verplichtingen, terwijl je relaties zou kunnen worden verwaarloosd.
In de eerste drie weken van mei 2017 zie je hoe belangrijk teamwork is bij het bereiken van je doelen. Zowel privé als zakelijk. Aan het eind van mei 2017 krijg je meer overzicht en inzicht.

Liefde en Relaties
De Nieuwe Maan van 26 april 2017 was een aanwijzing dat je op vakantie een nieuwe liefde gaat ontmoeten. Ook tijdens een studie of bij een seminar kan er iets moois ontstaan! Neptunus is jouw planeet van Relaties. Neptunus laat je hart sneller kloppen, maar het het is niet duidelijk of iets van blijvende aard is. Mei 2017 is minder evenwichtig dan vorige maand. Verplichtingen op het werk trekken een wissel op de relatie. Er kan sprake zijn van kritiek, ruzie en emotionele uitbarstingen. Je partner heeft meer ruimte nodig. Ga naar de kern van het probleem en probeer de balans te vinden. Wat heb jij nodig? Wat heeft jouw partner nodig? Aan het eind van de maand is er ruimte voor romantiek en samenzijn. Maak tijd voor elkaar, het leven is maar kort.

Familie en Huis
Jupiter is de planetaire heerser van jouw Huis van Familie en Huis. Plannen voor je huis te over, maar door de invloed van de retrograde Saturnus zijn er financiële vertragingen. Ook door Jupiter retrograde moet je tot begin juni 2017 veel geduld hebben met processen thuis. De retrograde energie laat zien dat je eerst schoon schip moet maken voordat je verdere stappen kunt zetten. Vrede sluiten met je verleden. Dit is een tijd van vergeving en afsluiting. Over ongeveer 14 jaar zie je de resultaten van de beslissingen die je hebt genomen tijdens deze leerzame periode. Jouw carrière vergt veel aandacht deze maand. Voor je huis en gezin is er minder tijd. Maar je hebt de steun van je gezin en familie nodig. De Volle Maan van 10 mei 2017 laat in de komende twee weken korte reisjes zien om bezoekjes af te leggen en om bij te praten.

Carrière
Mars reist tot en met begin juni 2017 door jouw Huis van Carrière. Tijdens deze ambitieuze periode weet je mogelijkheden te grijpen, oplossingen te vinden en neem je grote stappen met het oog op de toekomst. Ook Jupiter in Weegschaal is jouw kosmische steun bij het bereiken van professionele doelen. Samenwerking en het maken van afspraken voor wederzijds belang zijn daarbij de onmisbare sleutels! De Nieuwe Maan van 26 april 2017 liet zien dat mei 2017 een positieve maand is voor je studie, professionele training, de spirituele praktijk, religie en liefdadigheidswerk. Ook goede periode voor een zakenreis. Mei 2017 is een drukke maand. Wees wel selectief en op tijd nee zeggen als je voelt dat iets boven je hoofd groeit. De Nieuwe Maan van 25 mei 2017 valt in jouw Huis van Carrière en dit laat nieuwe ontwikkelingen zien in je carrière en verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt!

Financiën
Jupiter in Weegschaal in het Huis van Financiën is de sleutel tot meer inkomsten. Deze positieve financiële energie schenkt nieuwe financiële mogelijkheden om financiële stabiliteit en veiligheid te garanderen. Profiteer van deze energie en de mogelijkheden, want dit gebeurt maar eens in de twaalf jaar! Mei 2017 is een krachtige financiële maand door de juiste zakelijke contacten en ontwikkelingen in je carrière. Ook mag je rekenen op de steun van familie om je financiële positie te verbeteren. Je sociale en zakelijke netwerk is de sleutel tot financiële ontwikkelingen in mei 2017.

Gezondheid
Mei 2017 is een positieve maand, ook voor je gezondheid. Vanaf 21 mei 2017 moet je het wat rustiger aandoen. Je hebt dan meer ontspanning nodig. Probeer dan op je werk en in je gezin essentiële dingen te delegeren, want stress is het laatste wat je kunt gebruiken. Mei 2017 is een goede maand om met een gezond dieet te beginnen. Luister naar je lichaam! Je lichaam is de tempel van je ziel. Zorg er goed voor! Maak gezonde keuzes. Ook in je voedingspatroon. Het is ook raadzaam om in mei 2017 vrijaf te nemen. Een korte vakantie zal je goed doen, Maagd.

Advies
De Maan is verbonden met de vriendschappen en groepsprocessen van de Maagd. De periode tot aan de Volle Maan van 1 mei 2017 tot 10 mei 2017 en vanaf de Nieuwe Maan van 25 mei 2017 is de beste periode om een afspraak te plannen of een nieuwe verbintenis te sluiten.
Een probleem moet worden opgelost deze maand. Niet ervan weglopen, maar oplossen! Maak je niet druk over onbenullige dingen, maar richt je op het ware essentiële.

error: Content is protected !!